5 Юли, 2019 23:05 3 099 4

Криели поверителна информация от Борис Джонсън

  • великобритания-
  • служби-
  • борис джонсън

Той бил изключен от важни срещи в периода си като външен министър

Криели поверителна информация от Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Борис Джонсън е бил изключен от брифингите с класифицирана информация на специалните служби, докато е бил външен министър, съобщи Би Би Си.

Според британските медии представители на службите са имали притеснения, че той може да издаде поверителна информация. Смята се, че той е бил изключен от кръга на високопоставени лица с достъп до секретна информация по заповед на британския премиер Тереза Мей.

Началниците на службите са предоставяли информация лично на премиера преди ключови форуми, а когато е трябвало да говорят с Джонсън са се стараели информацията да звучи максимално сложно и неразбираемо.

Говорител на Джонсън отрече информацията. Според него той не е бил изключван от големите форуми.

Джонсън е фаворит за следващ лидер на Консервативната партия и премиер на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    0 9 Отговор
    Nema da go ostavat na mira" gy6terite"
  • 2 Джудже

    18 2 Отговор
    Ами този ненормалник не трябва да има достъп до информация, кой знае как би я възприел. Може да стане изключително опасно, особено ако стане премиер на Великобритания.
  • 3 Кълвач

    11 2 Отговор
    Криели са броя на травеститите в UK правителство! Все едно той не е от тях.
    Що не пишете , как го прогони миналата седмица жената, която живееше! С шутове !Голям скандал, но не и за бг медийни микроби!
  • 4 Зайко Байко многознайко

    11 1 Отговор
    Този е абсолютен ненормалник, неадкватно юпи, което няма нищо общо с процесите развиващи се в реалноста! Най-много да разпали накой конфликт с необмислените си действия и изказвания.
Новини по държави: