Last news in Fakti

25 Юни, 2019 13:00 2 345 6

Джереми Хънт вече задминава Борис Джонсън

  • великобритания-
  • джереми хънт-
  • борис джонсън

Очертава се обрат в надпреварата за лидер на консерваторите

Джереми Хънт вече задминава Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Джеръми Хънт се очертава като новия фаворит за следващ лидер на Консервативната партия във Великобритания, съобщи „Свободна Европа“.

До този момент за голям фаворит беше считан бившия министър на външните работи Борис Джонсън. Той спечели и първите кръгове от партийното гласуване.

Доверието към него обаче е започнало да спада през последните седмици. Той беше замесен в скандал, заради който полиция трябваше да посети апартамента, в който той живее с приятелката си.

Хънт призова Джонсън да отговори на обществените въпроси, относно скандала. Той вече е започнал да набира повече подкрепа в партията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    7 0 Отговор
    Усетиха се овреме за идиота Джонсън, та спретнаха и обаждане, леко да насочат навалицата...

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    1 3 Отговор
    Всеки идиот , който продължава да се пъне за Брекзит , ще бъде отсвирен завинаги и от всички < да го проумеят най-после !!!
  • 3 отегчен

    2 1 Отговор
    И накрая все пак, мистър Бийн ще спечели тази луда
    (буквално) надпревара или по-скоро надпревара на идиоти. Кой от кой по-голям. Идиот.
  • 4 трън

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бачо Киро":

    До Бачо Киро.
    Това е вътрешно партиен избор, какво насочване на навалицата те гони?
  • 5 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    " ЕВРОПА ЛИБЕРА " -ОТ КОГО И ОТ КАКВО Е "ЛИБЕРА" ??? ПУСТИ МЕРАЦИ НА ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ЕС -ДА НЕ Е ДЖОНСЪН , АМА ЙОК -ТОЙ ЩЕ Е И БРИТАНИТЕ ЩЕ НАПУСНАТ БЕЗ СПОРАЗУМЕНИЕ И БЕЗ ДА ПЛАЩАТ !!! НЕ МОЖЕ ФРАНКЕТА И ШВАЙНЕТА ДА ИМ ДИКТУВАТ ЖИВОТА !!! ИТАЛИЯ ,ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ /МОЖЕ И ГЪРЦИЯ / СЪЩО ТРЯБВА ДА ИМАТ ОБЩА СЪПРОТИВА КЪМ ПО -СЕВЕРНИТЕ ДИКТАТОРИ !!!!!!!!!
  • 6 gust

    2 0 Отговор
    Пенкоооо, Пенко прост си кат цървул...:)))
Новини по държави: