Last news in Fakti

29 Юли, 2019 20:50 2 541 8

19-годишен е окървавил Гилрой

  • гилрой-
  • сащ-
  • калифорния-
  • нападение-
  • стрелба

Сред жертвите е момче на 6 години

19-годишен е окървавил Гилрой - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американските служби установиха самоличността на извършителя на нападението на фестивал в американския щат Калифорния. Извършителят е на 19 години, предаде Fox News.

Представители на правоохранителните органи заявиха, че стрелецът е идентифициран като Сантино Уилям Леган на 19 години. Нападателят беше застрелян от полицията, след като откри огън снощи на Фестивала на чесъна в Гилрой и уби трима човека, включително 6-годишно дете.

Ранени бяха 15 души, но не е ясно колко човека са били простреляни или пострадали по друг начин при блъсканицата, когато хората са се опитвали да избягат, казаха органите на реда. Властите издирват заподозрян съучастник на стрелеца. Не са ясни мотивите за нападението.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    АЛКОХОЛА И ДРОГАТА ВОДЯТ ДО ТОВА
  • 3 Кофти трева е пушил

    9 1 Отговор
    Там е легална иди до магазина и вземи най-доброто наяж се и си легни ко са занимааш тъп кравар
  • 4 анова

    11 0 Отговор
    Лошото е че тези изстъпления чакат на нашата врата не трябва да отваряме

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Барчо

    8 2 Отговор
    Човека си е купил съвсем легално от щата Невада АК47 и с него е пострелял на воля. В някои щати дори не ти искат и документ, че си психически здрав, което е много интересно. За зелени банкноти правителството е съгласно да въоръжава и ненормалниците, стига да си плащат. Когато ученици убиваха съучениците си, вместо да се поеме към курс на пълно разоражаване, те искаха да въоръжат и учители и охранители. Когато казвам, че капитала за пари ще продаде и майка си и децата си, точно това имам в предвид.
  • 7 Барчо

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "анова":

    Вратата за съжаление е широко отворена. Циганите се чувстват недосегаеми, бандитите са въоръжени и с пищови и с бухалки. Все по-леко се размахват бухалки, стреля се без много много да се мисли. Ние американците ще ги задминем и това е сигурно.
  • 8 gvdff

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "анова":

    Прав си, но това е ужасяващо. Колегата над мен мисля, че е завъртял призмата според налаганото мнение от медийте. В америка не само малцинствата хващат и стрелят по случайни хора, а всякакви индивиди решават да предприемат такива действия. Но аз смятам, че това, че са го гръмнали е признак на безсилие или да се справят с проблема, или да се опитат да разберат дали случайно не е терористичен акт. Може да ги е страх да признаят, че младо чистокръвно американче е решило да стреля по невинни на голямо събитие.