Last news in Fakti

9 Август, 2019 14:00 1 482 3

Пет ферибота са осигурени от Самотраки за Александруполис

  • гърция-
  • ферибот-
  • остров

Блокирани български туристи на островите

Пет ферибота са осигурени от Самотраки за Александруполис - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Във връзка със съобщенията за проблеми с фериботните връзки между гръцкия остров Самотраки и Александруполис пристанищните власти на Самотраки обявиха, че за днес са осигурили пет ферибота, съобщи Външно министерство.

Четири от тях ще обслужват пътници - в 10:30 ч., 15:30 ч., 20:30 ч. и 01:00 ч. В 18:30 ч. от Самотраки за Александруполис ще отплава и един ферибот, който може да превозва автомобили.

Част от българските туристи на острова, изпитали проблеми заради прекъсване на фериботна връзка по рано тази седмица, са успели да се придвижат до Александруполис на 8 август.

Генералното ни консулство в Солун е в контакт с гръцките пристанищни власти, следи ситуацията и е готово да окаже възможното съдействие при необходимост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да бе

    2 2 Отговор
    И какво ще направи генералното консулство на БГ от Солун..Ще прати специално ферибот ...Смешници.
Новини по държави: