Last news in Fakti

9 Септември, 2019 19:40 4 946 5

Тръмп: Нямам нищо общо с това

  • майк пенс-
  • доналд тръмп-
  • ирландия-
  • търнбъри-
  • дунбег

Републиканецът твърди, че не е знаел за отсядането на вицепрезидента Пенс в негов курорт в Ирландия

Тръмп: Нямам нищо общо с това - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп отхвърли обвиненията на демократите в неуместно поведение заради отсядането на вицепрезидента Майк Пенс в притежаван от милиардера курорт в Ирландия и кацането на шотландско летище близо до игрище за голф, също собственост на Тръмп, предаде Ройтерс.

"Не съм имал нищо общо с решението на нашия велик вицепрезидент Майк Пенс да пренощува в един от притежаваните от Тръмп курорти в Дунбег, Ирландия", написа Тръмп в Тwitter.

"Не знам нищо за кацането на самолет на "Еър форс" на летище (което не притежавам и с което нямам нищо общо) близо до курорта Търнбъри (на който наистина съм собственик) в Шотландия и зареждането с гориво, при което екипажът е пренощувал в Търнбъри (те имат добър вкус!). НЯМА НИЩО ОБЩО С МЕН", заяви Тръмп.

Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес проучват отсядането на Пенс в голф клуба на Тръмп в Дунбег на западното крайбрежие на Ирландия, който се намира на 300 километра от Дъблин, където бяха срещите на вицепрезидента.

Тръмп: Нямам нищо общо с това

Те също така са обезпокоени от кацането на летище "Престуик" в Глазгоу близо до притежавано от Тръмп голф игрище, което се е облагодетелствало от купуването на гориво от американските военновъздушни сили и според медийни информации е предложило на гостуващите екипажи безплатен голф на игрището.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ф 16

    23 8 Отговор
    33 дни чакам новите 8 изтребителя f-16 block 70 платени предварително чрез облигационен заем взет от Боко тиквата и шкембе войвода и парламента в размер на 2,2 милиарда лева и прехвърлен към федералната банка на САЩ лихва за периода в размер на 7 милиона лева в полза на американската икономика и администрация и управление на човешките ресурси и президента на САЩ барак Обама и Ромни и Доналд Тръмп
  • 2 Йосарян

    8 1 Отговор
    Нали има Журналисти. Попитайте перуката! Какво знае?
  • 3 Истината съм аз

    17 2 Отговор
    Нищо няма написано за протестите на хората против стратегията за детето ...а протестите са от стотици и хиляди хора
  • 4 Иван

    7 0 Отговор
    Мая Манолова мрази подкупни американски капиталистичвски свине. Мая Манолова за кмет на софия!
  • 5 Баце

    1 0 Отговор
    Бай Дони не им се ядосвай на тези демократи бе, те освен Гей паради и Педофилски скандали (Епщайн) друго не знаят, затова и атаките срещу теб са пееаски.