Last news in Fakti

29 Септември, 2019 20:31 1 083 1

В Берлин: Нямам проблем с канцлера

  • ангела меркел-
  • анегрет крамп-каренбауер

Германският министър на отбраната отрече спекулациите за разрив между нея и Меркел

В Берлин: Нямам проблем с канцлера - 1

Германският министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер отрече появилите се спекулации, че не се разбира с канцлерката Ангела Меркел, предаде ДПА.

Преди седмици тя и Меркел пътуваха до САЩ в отделни самолети по почти едно и също време. Това доведе до появата на предположения за проблеми в отношенията им.

"Всички да си запишат това: няма разрив между Ангела Меркел и мен", заяви Крамп-Каренбауер пред таблоида "Билд ам зонтаг". Тя определи публичният дебат по въпроса като "абсолютно смайващ".

Министърката на отбраната подчерта, че е трябвало да бърза за Вашингтон, за да се срещне с американския си колега. Правителственият самолет обаче е трябвало да спре първо в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еколог глобалист

    5 0 Отговор
    Пука им за държавните разходи и екологията, ама само на думи.
Новини по държави: