Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 21:12 1 242 6

Тръмп ще трябва да публикува данъчната си декларация

  • сащ-
  • съд-
  • доналд тръмп

Президентът загуби гледане пред Апелативния съд

Тръмп ще трябва да публикува данъчната си декларация - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп загуби дело за блокиране на публикуването на неговите финансови документи, съобщи Политико.

Това беше обявено от Апелативния съд на Окръг Колумбия. Двама съдии от тричленния състав отхвърлиха искането за блокиране на публикуване на документите.

В момента демократите от Камарата на представителите водят разследване за злоупотреби срещу президента. За това и изискват неговите данъчни декларации.

Сега счетоводителите на президента ще трябва да предадат неговите документи. Сега решението може да бъде преразгледано от по-горна инстанция или от Върховния съд.

Според адвокатите на Тръмп комисията няма основателни права за изискване на документацията. На този етап президентът отказва да предаде данъчните си декларации.

Разследването касае съмнения за подкупи на жени за мълчание за техните отношения с него. Случаят може да бъде разгледан и от Върховния съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    4 4 Отговор
    Изобщо не ме интерсува данъчната декларация на тоя хомошмайзер.

    Коментиран от #2

  • 2 Осмо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Сидеров го търсил да го бие...
  • 3 информиран

    6 2 Отговор
    От данъчните му декларации ще излезе че е на загуба !
  • 4 бат Рамбо е гей

    5 4 Отговор
    Перчема спрямо Путин е гола вода. Направо бедняк ! То за това Императорът е само един !

    Коментиран от #5

  • 5 всички мразят руските говеда

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "бат Рамбо е гей":

    Тръмп е сред най-успешните бизнесмени в света.Онова диктаторско джудже путкин няма акъл да сключи една сделка ! Може само да краде и присвоява.Добре,че руслямистан е най-корумпираната държава в света,иначе джуджето щеше да умре от глад,ако беше в някоя нормална страна !
  • 6 да си го кажем

    3 1 Отговор
    Я кажете полуръста как с 150 000 долара годишна заплата има богатство от над 70 милиарда ?