Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 14:38 4 935 115

Руска военна полиция започна да патрулира в Сирия

  • сирия-
  • русия-
  • военна полиция-
  • турция-
  • патрули

Анкара и Москва си сътрудничат

Руска военна полиция започна да патрулира в Сирия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Според съобщения на руски медии руска военна полиция е започнала да патрулира в Северна Сирия, след като влезе в сила руско-турското споразумение, даващо на кюрдските бойци 150 часа да се изтеглят от почти цялата зона по протежение на североизточна граница на Сирия с Турция, предаде AP.

"Интерфакс" се позовава на изявление на руската военна полиция, в което се казва, че патрулите са започнали на североизток от град Манбидж. Междувременно руската телевизия съобщи за конвой на руската армия, насочващ се към град Кобане.

Според споразумението силите на Русия и на сирийското правителство трябва да започнат да навлизат в района днес по обед, за да гарантират изтеглянето на кюрдските бойци на 30 километра от турско-сирийската граница.

Договорката, постигната между турския президент Реджеп Ердоган и руския му колега Владимир Путин, позволява на Турция да установи контрол над районите, които завзе този месец в Североизточна Сирия. Анкара предприе операция срещу кюрдските бойци от Силите за защита на народа в Сирия, които нарича терористи и твърди, че са свързани с бунтовниците от Кюрдската работническа партия в Турция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълк

    49 5 Отговор
    Слава на Асад и верните му приятели от Русия, Турция, Иран! Запази човека Сирия цяла сле 8 години война с кучетата на алчните сороси!

    Коментиран от #9

  • 2 onq s konq

    33 6 Отговор
    Асад е истински държавник и патриот!
  • 3 360

    36 6 Отговор
    СЕГА ТРЯБВА ДА СЪДЯТ БУШ МЛАДШИ И ОБАМА - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАСОВИ УБИЙЦИ СЛЕД ХИТЛЕР
  • 4 Здрасти

    6 32 Отговор
    Асад няма думата. Сирия я владеят САЩ - Русия - Турция - Иран
  • 5 Чапаев

    40 9 Отговор
    Руска военна полиция трябва да патрулира из цяла Европа,на мястото на краварските кочини,наречени военни бази.
  • 6 втора серия

    8 33 Отговор
    Няма да мине много време Сирия и Иран и Кюрдите ще се обединят да прогонят Руснаците от там

    Коментиран от #110

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 пенко

    18 2 Отговор
    Ако не уважаваш руската военна полиция получаваш -не "ТОПОЛ-М" --получаваш само "КАЛИБЪР" - и то само като приятелски жест !!!
  • 9 Мехмед

    15 13 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълк":

    Прав си но..., Асад си запази властта не Сирия, за сметка на милион загинали и още повече прокудени. Слава на Русия, Турция и Иран които успяха да развалят плановете на САЩ и опашките им.

    Коментиран от #27

  • 10 Слава на Русия

    25 5 Отговор
    Целия свят вижда кой иска мир и разбирателство и кой докара Сирия до тук ....
  • 11 Хахаха

    23 10 Отговор
    Путин разказа играта на САЩ.А Ердоган слуша Русия,защото го е страх.,,Кат Русия няма втора,тъй могъща на света..." Само ние сме още заспали овце

    Коментиран от #21

  • 12 стоян георгиев

    14 14 Отговор

    До коментар #7 от "Мехмед":

    не са мехмедчо,терориста е в момента ердоган.силите за самоотбрана на кюрдите не са клон на пкк както твърди лъжливия султан,а реално терористите от ал каида и идил са в неговата армия.тероризма му в африн и сега в тази зона е многократно документиран .убииства на жени и деца грабежи,изнасилвания,гавра с трупове на убити тва е лицето на ердогановата армия!

    Коментиран от #14, #15, #18

  • 13 Монгола

    7 0 Отговор
    Разбирачи: Идилците избягаха в Йордания от където и влязоха след погрома който сътвориха в Либия!
  • 14 Пираня

    6 6 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    То само това да беше. Всички казват че в Африн властва шериата и жените са напълно забулени??? Задаваш ли си въпроса защо след като в Турция не е така а Турция управлява тази зона е така??? Истината е очевидна кои са партньорите на Ердоган?

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Хасан

    9 7 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Ако позираш с бухалка в ръка като Обама като разговаряш с Ердоган,ако се опитваш да правиш преврат и да приютяваш терорист като Гюлен,ако организираш кюрди срещу Турция тогава ще видиш как руснака си развява байряка
  • 16 Хасан

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Пираня":

    В Египет ,Сарабия ,ОАЕ ,Кувейт жените същото са забулени но режимите са съюзници на Запада

    Коментиран от #22

  • 17 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Пираня":

    в африн властва безвластието.ежедневни отвличания на кюрди,партизанска воина и воина между различните фракции.милата картинка на османската империя.реално ердоган не може да контролира групите с които е в съюз и става все по-подвластен и зависим от тях.за съжаление всички умерени стуктури на сирииската опозиция избягаха от него.вчера имаше интервю с част от нерелигиозните туркмени и араби ,които бяха от сирииската свободна армия ,те в момента съботират ердоган ,но са изнудвани да влязат в редиците му .пълна деградация на турската политика ,която е подкрепяна от абдикацията на нато и наи-вече на сащ.тръмп за три години съсипа всичко градено от няколко американски президента преди него.

    Коментиран от #20

  • 18 Хасан

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Мазлум Кобани лидера им е от младежко ПКК ..има снимки с Юджслан ..даже има слух че са делили една постеля

    Коментиран от #30

  • 19 Yavuz

    8 10 Отговор
    Всичко е благодарение на АСКЕРА, Русия защо досега не изгони терористите, дори и сега ги плаши, че ако не напуснат района ще оставят Турция да ги довърши. Истината е че нито Русия, нито САЩ имат смелостта да вкарат армия там, Афганистан и Виетнам им държи влага още.
  • 20 Хасан

    3 6 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    Сега следващата стъпка трябва да бъде пак арабска пролет което да подкопае прозападните диктаторски режими на Египет,Сарабия ,ОАЕ ..да имат демократични промени ..избирателна система ,права на жените ..с една дума турски модел на управление

    Коментиран от #23, #29

  • 21 Нищо ново

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    Винаги сте били. Гледате все да сте под крилото на някой. Но все избирате грешния покровител, не че на някой от великите сили им пука за вас. Ердоган ако беше страхлив, нямаше да купи С400, ако беше страхлив нямаше да влезе в Сирия след толкова заплахи от изток и запад от север и юг. Страхливи сте вие, нито южен поток, нито Фолксваген, нито изгодни изтребители, нищо, все сте използвани. Няма я смелостта да тропнете на масата и да искате своето, своя интерес. 99 % не харесвам политиката на Ердоган, но ми харесва как устоява интересите на страната си. Има ли турски поток, има ли С400,има ли Фолксваген, има ли 32 километра от Сирия.... Българите с нещо да се похвалят, където са устоявали интереса на България.

    Коментиран от #32

  • 22 Пираня

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    Ама от къде дойдоха тези бурки в Африн изведнъж и то повсеместно, като преди ги нямаше??? И също Турция не е радикална??? От някъде трябва да е дошло???

    Коментиран от #25

  • 23 Пираня

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    А стига толкова първо вие станете демократични после давайте акъл на другите? Ако бяхте демократи досега 10 пъти да сте изпратили Ердоган в Хага. Стига вече "нинджи" са се въдили искаме светски държави.
  • 24 Масонски удар под кръста

    2 7 Отговор
    Много от вас които се правят на националисти със странни коментари ми звучите смешно. Сигурно по-образованите от вас знаят че турците са едно от 12-те еврейски племена а 95% от българите са с турска кръв което означава - евреи.Чистите българи са около 5%. Не са евреи също чистите руснаци които са руснаци по майчина и бащина линия, както и другите чужденци които са чужденци по майчина и бащина линия. Така че национализмът за вас българите е мисия невъзможна, но не е невъзможно за нас чистите българи. Така че по-умната в картинките.
  • 25 Ами арабите се завърнаха бре

    0 5 Отговор

    До коментар #22 от "Пираня":

    След като подтисниците им кюрди бяха прогонени.

    Коментиран от #26

  • 26 Пираня

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ами арабите се завърнаха бре":

    Отиди в Дамаск да ги видиш тогава Арабите как ходят.

    Коментиран от #28

  • 27 Въйко

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мехмед":

    Явно не си разбрал, че се опитваха да разчленят Сирия 🤔... С помощща на Русия, това не се случи.. Да, Асад запази властта, но властта му означава и териториална цялост. Кюрдите се биха, за да имат собствена държава, което по пътя на доминото означава, че България трябваше да се раздели с южна Тракия.... Обещания от САЩ се подписват винаги или с човешки души или с кръв....
    Ще следва нещо лошо сега обаче, защото САЩ не искат да губят, и ме притеснява, че лесно преглътнаха турската офанзива....
  • 28 Ами ходил съм

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Пираня":

    Има забулени има и незабулени. Кое ти е странното?

    Коментиран от #37

  • 29 стоян георгиев

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    хасанчо ти другарче що не идеш да живееш в някоя диктатура бе красавец?заврял си се в българия ,а хулиш демокрацията и искаш султан.иди в турция на първо време да видиш как се пие бира и се забиват мацки,после може да се поразкараш по селията там и ще станеш по-българин от левски!организирали им арабска пролет викаш?ами дали е добре 21 век да си нечии роб както е по арабско и тва дали се харесва на тия дето могат да пишат и четат?

    Коментиран от #31, #33

  • 30 стоян георгиев

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Хасан":

    аха ясно и тогава значи трябва да се изнасилват жени да се режат глави и генеталии ,да се ограбват и отвличат цивилни.нормална работа хасанчо нали?

    Коментиран от #36

  • 31 Къде видя диктатура бе стоенчо

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Диктатура е да стоиш на минимална пенсия 200 лв както е в б-я.

    Коментиран от #34

  • 32 Въйко

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Нищо ново":

    Браво. Смислено, точно, и кратко го каза. Поздравления и дано сме повече с такова неподкупно мислене.
  • 33 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    В Египет,Сарабия,ОАЕ,Кувейт демократични режими ли има??те са диктатури с западни пионки

    Коментиран от #35, #111

  • 34 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Къде видя диктатура бе стоенчо":

    и да не би в турция да са по-различни пенсиите бе другарю турчин?диктатура е да те дои бея и да си траеш че и да му благодариш .тва е диктатура и по-лошото е че има и такива като теб дето тва би им харесало!

    Коментиран от #40

  • 35 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Хасан":

    и кви западни пионки са че не се сещам?тва че може да идеш в египет на море ли?кое им е пионковото?

    Коментиран от #44

  • 36 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Африн е под турски контрол ..опитай да изнссилиш жена или пък да закачаш някоя на улица в Турция ,да видим какво ще те сполети???

    Коментиран от #38

  • 37 Пираня

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ами ходил съм":

    Има ама не е повсеместно. И не властва шериата. Турция е в съюз с ислямисти искащи да наложат шериата на всяка цена и обяваващи джихад на всеки който се противопоставя.

    Коментиран от #39, #41

  • 38 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    мен да ,но джихадистите изнасилват всеки божи ден.изнасилват ,отвличат.режат глави генеталии на убити жени...теб тва не те ли кара да се чувстваш засрамен ,а хасанчо?не те ли кара да се срамуваш от това че защитаваш такива изроди?питам те съвсем сериозно!

    Коментиран от #42, #43

  • 39 Хасан

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Пираня":

    Какво е шериат и какво е джихадист ???

    Коментиран от #46

  • 40 Стоенчо

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Минималната пенсия в Тюркие е 2400 лири, толкова е и Мин.заплата

    Коментиран от #45

  • 41 Пий си хапчетата редовно

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Пираня":

    И стига си плещил глупости
  • 42 Това беше

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "стоян георгиев":

    Когато Африн беше заложник на кюрдските главорези. Вярно е, така правеха, но вече са прогонени от там

    Коментиран от #47

  • 43 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "стоян георгиев":

    И кой го казва това ?ПКК медия?Еврейска филтрирана медия ??..май не ...казват ли ти как Сиси осъжда на смърт и убива опозиционери ?май не

    Коментиран от #48

  • 44 Че можеш да отидеш

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "стоян георгиев":

    На море където си искаш, дори и офцете и козите може да вземеш ако им изкараш ветеринарен паспорт. Да ти имам критериите за демокрация хахахс

    Коментиран от #50

  • 45 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Стоенчо":

    уточни обаче че става дума за държавните служители другарю турчин.или в турция всички са държавни служители?

    Коментиран от #49

  • 46 турчина

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Хасан":

    Чакай сега да пита чичо си гугле :)))), пирончо, пирончооо, защо не си намажеш филията със свинска мас и не си гледаш сивия живот ами си тръгнал тук да защитаваш някакви дето ще те спазарят за два картофа
  • 47 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "Това беше":

    това е в момента.днес.или за хубаво избяга половината местно население от африн?или и тва е лъжа?

    Коментиран от #51, #52

  • 48 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Хасан":

    та пак те питам не те ли е срам ,честно?не те ли е срам от това?знам че си гледал клиповете .трябва да си много ненормален да оправдаваш тия зверста извършени от ердоган и приятелите му.много ама много болен!и наистина жало ако е така!

    Коментиран от #55

  • 49 Чуло недочуло

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Минимална пенсия стоенчо, ако си на държавна служба са нагоре. Примерно пенсията на учител е 540о лири, на мед сестра 6000 лири. Остави това ами мъжът се пенсионира на 55, жената на 50. Малко се влошиха нещата, преди беше достатъчно да имаш 20 години активен стаж, сега е 25. Много хляб още има да ядете докато ни стигнете :)

    Коментиран от #53

  • 50 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Че можеш да отидеш":

    обясни какви са критериите ти че египет са пионки на европа.кво им е пионковото.тва че там няма демокрация не е таина заникого и няма страна дето да го твърди,но ти каза че сабили пионки.чакам да ми обясниш кво имаш предвид.

    Коментиран от #57

  • 51 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    250 милиарда е загубата за турската икономика от "съюзниците и партньорите " на Турция с фалшива пропаганда ,шокови удари по лирата ....сега ще трябва да си платят ..а това е че Турция наклони везните към Русия и пак стана глобална сила ..сега Балтика ,Полша ,Германия сън няма да ги лови ..

    Коментиран от #56

  • 52 Завърна се истинското местно

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Население на Африн, прогонено през 2011

    Коментиран от #54

  • 53 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Чуло недочуло":

    казах да не лъжаш другарю турчин .има достатъчно инфо вече може да го провериш ако искаш.и само да ти кажа че няма как да ви стигнем щото вече се движим в различни посоки.нямаме ни наи- малко намерение да бъдем като вас.
  • 54 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "Завърна се истинското местно":

    тва също е лъжа .африн е етническа кюрдска територия от векове.сега бе заселена основно с араби от други зони бягащи от асад.

    Коментиран от #63

  • 55 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Видя ли оня клип с момчето обгазено от турски химически бомби ...снимат го и един му суфлира да плаче ..театър ...и аз така навремето си мислех че Рамбо сам е разбил виетнамците и Червената армия а то се оказа обратното

    Коментиран от #59

  • 56 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Хасан":

    питах те не те ли е срам за зверствата извършени от турската армия и башибузук в северна сирия?гледал си ги и знаеш кво са извършили.пак те питам не те ли е срам?и как ти понася да прикриваш тия убииства?

    Коментиран от #58

  • 57 Нима не знаеш

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "стоян георгиев":

    С чия помощ успя превратът на Сиси? Ако и това не знаеш значи няма никакъв смисъл да дискутираме. Защо и кой помогна на Сиси да свали с преврат Морси който си беше демократично избран?

    Коментиран от #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "Хасан":

    пак те питам не те ли е срам?гледал си как обезглавяват ,как убиват цивилни как отвличат всичко това си го гледал многократно .клипа с изгорялото момче е придружен с маса други такива както и с болнично лечение от различни видове лекари включително и не сирииски.атаката с белия фосвор е снимана при самото и извършване лесно ще я намериш в нета.та пак те питам не те ли е срам?

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Ами когато взривяваха бомби на стадиона на Бешикташ,когато взривяваха бомби по спирки и площади ,когато слагаха бомби по улиците на Диарбекир ,убиваха учители,цивилни,жени,деца,полицаи,войничета ..тогава ти ехидно се смееше
  • 63 Лъжа за теб

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    Истина за света. Кюрди в тоя район никога не е имало. В смисъл не са били мнозинство.

    Коментиран от #69

  • 64 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Нима не знаеш":

    пак те питам къде е пионстването на египет?тва че запада предпочете и подкрепи сиси пред алтернативата на мюсулмански братя ли е пионстването?египет бе пред дилема мюсулмански братя разбираи алкаида и военен режим.запаа кое трябваше да подкрепи според теб?ал каида ли?

    Коментиран от #70, #72

  • 65 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "стоян георгиев":

    Ами турските села въоръжаваха ли се против властта , правеха ли партизански отряди ,убиваха ли цивилни и полицаи ????ако правят то официалната власт има право да вдървори ред и законност

    Коментиран от #67

  • 66 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Мехмед":

    тва са терористи и даваш клип с песен.смях!даи кип дето режат глави и колят жени и деца като ердогановата банда бе!

    Коментиран от #76

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Иди да видиш

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "стоян георгиев":

    Как посрещат аскера с цветя и развети турски знамена и тогава дрънкай глупости

    Коментиран от #71

  • 69 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Лъжа за теб":

    има преброявания публикувани са в нета .африн винаги е бил кюрдска етническа зона.не лъжи!

    Коментиран от #74

  • 70 Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    Момент сега ...Мурси беше законно избран ..чакаш следващите избори и го сменяш ..защо правиш преврат ??

    Коментиран от #73, #91

  • 71 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Иди да видиш":

    няма такива моменти.аскера го посрещаха бягаики и воюваики .

    Коментиран от #75

  • 72 Бъркаш понятията

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    Не става въпрос за предизборна подкрепа. Подкрепи преврат.
  • 73 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    сиси направи преврат за да не стане египет нова сирия.никои не го е подкрепял за преврата ,но и не го е осъдил предвид очакваните последствия.та пак те питам и вземи да ми отговориш къде видя пионстването на сиси?

    Коментиран от #78, #80

  • 74 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #69 от "стоян георгиев":

    Аз не мога да разбера ...ако в турско село се заселят българи ,етническа чистка на турци ли ще е ????..или пък ако шопи се заселят в Карнобат ,етническа чистка на карнобатлии ли ??

    Коментиран от #77, #92

  • 75 Само в съня ти

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "стоян георгиев":

    И в пропагандни клипове. Бягат от аскера ама бягат в Турция...4 млн. Защо бе стоенчо, офцете бягат ли от теб като ги храниш и поиш на пашата?

    Коментиран от #79

  • 76 Мехмед

    0 3 Отговор

    До коментар #66 от "стоян георгиев":

    Стояне, стига си писал глупости без да си запознат! Кой е на снимката в дясно и най-отгоре в ляво бе? Май целият цивилизован свят го признава за терорист. Ютуб е пълен с хиляди такива клипове на "бойците" от YPG/PKK. Стига си подкрепял терористи!
  • 77 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Хасан":

    явно ще си играем на старата игра.като те хвана в лъжа и сменяме плочата.хасанчо ти мислиш че с тва държание помагаш на турците или им изграждаш някакъв положителен имидж,но всъщност правиш точно обратното.гледам младо момче си ,но не бива да стоиш на страната на убиици и боклуци и прикриваики ги да се опитваш да ги оправдавш.тва ще ти донесе само лоша енергия .

    Коментиран от #83, #85

  • 78 Ти си сляп стоенчо

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "стоян георгиев":

    Сиси е пионка на запада и слушкат чинно защото в противен случай народът ще го линчува. Това така или иначе ще стане де.

    Коментиран от #81

  • 79 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #75 от "Само в съня ти":

    бягат само арабите.другите бягат от теб,квито са кюрдите ,християните и асадистите.та тва за овцете.
  • 80 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #73 от "стоян георгиев":

    Виж сега има ДАЕШ терористи които са френски граждани ..в Франция не можеш да ги убиеш ,нямаш смъртна присъда ...и ги убиваш в Сирия ...Турция по същия начин ..хващал ПКК терорист ,защо да го храниш в затвора ..в Сирия ги убиваш

    Коментиран от #82

  • 81 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "Ти си сляп стоенчо":

    каква е неговата пионска деиност.обясни бе.тва сигурно ми е 20 въпрос?какво пионско е направил на запада за сметка на своите?
  • 82 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #80 от "Хасан":

    жени и деца?да ги убиваш като терористи?да режеш главите и да кормиш загиналите?ти верно си болен!!!

    Коментиран от #84, #86

  • 83 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #77 от "стоян георгиев":

    Ами ела да идем в Измир,Бурса в гробище на наши изселници ...20_21 годишни младежи,убити по време на военна служба в Диарбекир ...и викаш ми да жаля терористи ???бой по пасмината и техните господари

    Коментиран от #109

  • 84 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #82 от "стоян георгиев":

    Да те питам ...защо му е на аскера да убива жени и деца?????...за терориста е нормално ..трябва да всява страх ..но за редовен войник ,който носи отговорност ..има си военни закони .. защо??

    Коментиран от #93, #108

  • 85 Айде айде

    3 3 Отговор

    До коментар #77 от "стоян георгиев":

    Когато аргументите свършат започваш с алабализмите лоша енергия, карма и прочие алабализми. Жалък си

    Коментиран от #107

  • 86 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #82 от "стоян георгиев":

    А виждал ли си видео как израелски запасняци се забавляват като стрелят по палестинчета ???

    Коментиран от #87, #106

  • 87 Мехмед

    3 3 Отговор

    До коментар #86 от "Хасан":

    Хасан не му обеснявай! Ганю е излълнен с комплекси и злоба към Турците.

    Коментиран от #88

  • 88 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #87 от "Мехмед":

    Именно ..не можаха да се отърват от историческия си комплекс ...

    Коментиран от #90, #94

  • 89 Накрая всички му клякат

    2 5 Отговор
    В рамките на 5 дни му клекнаха последователно и Тръмп и Путин. Зоната за сигурност е създадена за голямо френско и израелско съжаление :). Сега като премине шоковото ошашавяне на еврогейските лидери ще започнат да се присламчват един по един към идеята за зоната и ще запелтечат как и те са" за".
  • 90 Ами трудно е да приемеш

    1 3 Отговор

    До коментар #88 от "Хасан":

    Че си малък и незначителен без никакъв принос към човечеството и най-голямата ти чест да е това, че 5 +2 века си бил роб. Нещо от което по-принцип трябва да те е срам....но пък като няма друго. Не трябва да ги съдим, а да подходим с разбиране и съчувствие, поколения са нужни за да станат нормални пълноценни хора.
  • 91 Пираня

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    Чакай сега Асад беше законно избран защо правиш преврат????

    Коментиран от #95

  • 92 Пираня

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Хасан":

    Хасане 300 000 ги няма вече на парче земя от 100 км!!! Не може да кажеш на хората ти отиваш там ти там те да не са затворници??? Когато терориста се отегли и войната свърши хората ще се върнат сами. Не повече от 10% бягат от Асад. Още повече че и той скоро ще си отиде.

    Коментиран от #96, #99, #104

  • 93 Пираня

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Хасан":

    Какъв аскер бе Хасане ти откъде падаш???? Имам чувството че растеж в буркан с пусната анадолската агенция. Аскера са висши офицери всички други са наемници джихадисти, тоест еничари. В сирия почти няма да видиш турски войник, Ердоган е обещал на джихадистите плячка и им я осигури иначе щяха да се обърнат срещу него.
  • 94 Пираня

    4 0 Отговор

    До коментар #88 от "Хасан":

    Комплексарите сте вие, ние сме преглътнали нашето. Вие искате да грабите, убивате, колите да се доказвате вижте ме колко сме велики, какви оръжия имаме. Дори казвате аскера дойде и нас да изколи защо ? понеже ние сме биле комплексарите!!!!!

    Коментиран от #97, #105

  • 95 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #91 от "Пираня":

    Турците не са правели преврат ..Арабската пролет зарази и Сирия ...почнаха демонстрации на което официалната власт отвърна с насилие ,бомбардира села и градове ..и тогава демократичния свят заедно с Турция се обяви против
  • 96 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Пираня":

    300 000не могат за 120 часа да напуснат една територия от 30км ..

    Коментиран от #98

  • 97 Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "Пираня":

    Аз лично не съм казвал таково нещо ...но е факт че климатичните промени , бедността ,войните ,хаоса и глада ще породят имигрантска вълна към Европа
  • 98 Пираня

    2 1 Отговор

    До коментар #96 от "Хасан":

    Питай тогава ООН защо така лъжат?
    Когато бомбата падне на два метра от синът ти не за 120 дена за 2 минути ще се изнесеш!!!

    Коментиран от #100, #101

  • 99 Алооооу

    3 1 Отговор

    До коментар #92 от "Пираня":

    Ако пуснат бежанците, тяхното решение е ЕС. Те затворници ли са, че Запада иска Ердоган да ги държи. Двуличници. Дано Ердоган ги върне в Сирия, и насила да е, това е тяхната родина. Ако има против, всяка седмица по 10 000 на границата на Гърция и България, те сами ще си намерят пътя
  • 100 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #98 от "Пираня":

    Какво лошо има в това сириец бежанец да се върне в родния край???
  • 101 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #98 от "Пираня":

    Ами ако ООН бяха направили мирна зона преди 7 г когато Ердоган и Борисов призоваваха ,сега нямаше да има проблеми в Европа и Турция с бежанците

    Коментиран от #102

  • 102 Пираня

    4 2 Отговор

    До коментар #101 от "Хасан":

    Ако турция беше спряла да подържа терористите и се разкара от Сирия досега войната да е свършила и поне 50% от бежанците да са се върнали. Без да излекуваш причинителят няма как да лекуваш последиците!!! Мирната зона е терористична измислица на някой промит мозък като Ердоган легално да взема пари и да присвоява територия!!!! Няма такова нещо като мирна зона където някой друг ще се разпредля с територията ти и ще я отделя от другата част и другите хора като в Кипър. Цяла Сирия трябва да е заедно, и скоро ще бъде. Германия що не направи една мирна зона в истанбул да върне 5 милиона от Германия????

    Коментиран от #103

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Ако 4 млн са 10%

    0 2 Отговор

    До коментар #92 от "Пираня":

    Излиза, че Сирия е 40 млн. А не е. Истината е, че 6 млн избягаха от Асад извън Сирия, а Още толкова избягаха от него в териториите извън негов контрол, отделно към 1 млн и изтрепа. Сирия е 21-22млн ако не знаеш или поне беше...

    Коментиран от #112

  • 105 Ами да, голям комплексар си

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "Пираня":

    Това, че не си признаваш го доказва, макар, че дълбоко в себе си го знаеш.
  • 106 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #86 от "Хасан":

    ама тва оправдава ли убииството на кюрдските цивилни бе ?убиваш щото някои някъде правил същото!!!евалата за логиката!ами значи възродителния процес бе супер,щото турците преди това сте правили етнически чистки сред българите,а?ти верно си болен ама много болен!
  • 107 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Айде айде":

    аз другарю турчин съм конкретен и няма да ви оставя тук да си пишите нациските измислици и лъжи оправдаваики един диктатор само щото е от вашия етнос.тва че тук турците дето се осветявате подкрепяте масов убиец и терорист е наистина жалко и говори зле за вас създаваики лошо име на турците като цяло!

    Коментиран от #113

  • 108 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "Хасан":

    аз ти обясних 1000 пъти че основната ударна група в сирия на ердоган са джихадисти.бивши членове на ал кадиа ,идил както и на формирования на сунити организирани от религиозни групи.тия хора имат етническа и верска нетърпимост към кюрдите и поставени в ситуация да доминират в кюрдските зони извършват геноцид.тва е видно в африн ,сега и в новата окупационна зона.ердоган опита в африн да вкара някакъв ред,но не успя ,а и не му се ще да се скара с тия дето ползва за острилки в кампанията си.освен това тои иска да се прогонят тия два милиона кюрди от границата му и там да се заселят краини мюсулмани араби за да се създава нестабилност сред кюрдските общности.тва е и причината за 10 дни да загина толкова цивилен народ и да се извършиха тия свинщини.ти обаче хасанчо си мерзък б....к,щото много добре ги знаеш тия работи.гледаш тв слушаш новини и знаеш че се случват,но държиш инкяр.
  • 109 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #83 от "Хасан":

    само да те питам ако сега един турчин от бурса убие арменец там ти трябва ли в българия да си отговорен за това?загиналите младежи в диарбекир са воювали срещу кюрдската пкк която е в турция,а ердоган сега удря сирииските кюрди дето не са ритнали един турчин до идването на турците.даже шефа им бе турчин дълго време на сирииските кюрди.етнически туркмен които хората на ердоган отвлякоха и после се отрече от силите за самоотбрана.та пак повтарям за 1001 път едва ли има българин които би поткрепил пкк и сепаратизма и в турция ,но тва е съвсем друга ситуация и история.що се отнася до загиналите турци .сега ще имамного загинали хасанчо.млади момчета като теб.загинали напълно безсмислено в една напълно бесмислена воина!
  • 110 Един сириец

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "втора серия":

    Смешник. В Хомс съм. Възстановяваме къщи на роднини. Ела да видиш как хората посрещат руските войници тук. Русия спаси Сирия от САЩ. Саудитска Арабия и САЩ вкараха над 385000 убийци, затворници в Сирия - 2011 - 2015 година. Обучени в лагери на цру в Мароко, Йордания, Саудитска Арабия. 25 години живях в България
  • 111 СПЕЦНАЗ

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Хасан":

    Египет е с Русия. Купуват оръжие от Русия
  • 112 Един сириец

    2 2 Отговор

    До коментар #104 от "Ако 4 млн са 10%":

    Вие не сте добре. Над милион загинаха от терористите вкарани в Сирия от САЩ /Саудитска Арабия. Слава на Русия. Слава на Путин и на Иран
  • 113 Ама стоенчо

    0 1 Отговор

    До коментар #107 от "стоян георгиев":

    Ти си този който постоянно лъже, айде пред другите овчари може и да мине, ама другаде не минават лъжите ти.

    Коментиран от #114

  • 114 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #113 от "Ама стоенчо":

    само ми покажи конкретно за какво съм излъгал.кажи ми една страна в света която да подкреи ердоган в инвазията му в северна сирия?и поне един световен лидер които да се съгласи с лъжите му.поне един намери!ако баи мюмюне ти кажат веднъж че си магаре може да се обидиш ако ти го кажат двама може и да се сбиеш,но като ти го казва всеки мюмюнчо си купи самар!
  • 115 Европа си е Европа

    1 1 Отговор
    Алфа въчо отивай да живееш в зоната на сигурността при Асадчо и Путинчо.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания