Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 17:32 2 473 10

Десетки мигранти открити в камион с БГ регистрация

  • гърция-
  • камион-
  • мигранти

Те са спасени от гръцката полиция

Десетки мигранти открити в камион с БГ регистрация - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцката полиция е открила 41 мигранти в хладилен камион, съобщи Катимерини.

Това е станало на магистрала в гръцката северна част. Мигрантите са били в добро състояние.

Охладителната система на камиона не е била включена. Камионът е бил спрян край град Ксанти.

Шофьорът вече е бил арестуван. Мигрантите са били от афганистански произход.

В момента се уточнява от къде е влязъл камиона.

Гръцката полиция обяви, че камионът е с българска регистрация. Най-вероятно той е влязъл в страната от Турция, като шофьорът му е грузинец, който в момента е задържан от полицейски представители.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    12 0 Отговор
    И този ли ще ни го препишете на нас,българите?
  • 2 Бай хой

    12 1 Отговор
    Мигрантите били от Афганистан. От американската демокрация и американския начин на живот там ли бягат?
  • 3 Mанафска работа

    7 0 Отговор
    Ердоган е най-големият трафикант в света.
  • 4 Матей

    7 2 Отговор
    Вот тебя свободно движение на хора,нали това беше един от идеалите свише на ЕС.Как само се разтърчаха да ги спасяват,горките муджахидини,докато българския народ е подложен на тих и незабелязан геноцид.Ония не ги мисли,черни гологани се не губят.А тука какво става,цели региони се обезлюдяват и оциганяват,стотици хиляди българи се изселват по чужбина,според някои оценки за 30г. са станали към 3 милиона.България се превръща в Афганистан на Балканите.

    Коментиран от #7

  • 5 да беше

    3 0 Отговор
    поне включил охладителната система...
  • 6 Муцитакис

    3 6 Отговор
    Предпочитам мигранти от Афганистан пред българи.
  • 7 луд Ленин

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Матей":

    Браво бе. За какво да стоят хората в село Земята беше отчуждена много, много отдавна. 20 години след това в ТКЗС със животновъдство се занимаваха само цигани и им харесваше защото от две новородено телелета се записваше едно а второто отиваше в катуна. Ела в София, Пловдив, Варна, Бургас и т.н. и ще видиш къде са младите хора. Селата в цяла Европа където ги има си отиват. Земеделието се автоматизира и все по-малко има нужда от човешка ръка. Селата около големите градове са живи и просперират. Няма по света инвеститор, който да построи завод там, където няма квалифицирана работна ръка. Това е причината големите градове и сателитните по-малки, да са добре, за сметка на отдалечените. Целият Перник на пример работи в София и вечер се прибира. За какво ревеш. Ако хората бяха останали със земята си след 09.09. 1944 г. земята нямаше да се обезлюди, защото е своя и селския занаят се предава от баща на син. Гледай Сърбия. Там нямаше национализация, колективизация и прочие комунистически тъпотии и във всеки двор има поне по три поколения трактори и на всякъде щъкат деца. А земята е същата като у нас. Реви и гласувай за червените боклуци.

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "луд Ленин":

    Е пак хан аспарух ти е крив. Ами прочети си умотворението. Толкова си умен че дори не осмисляш две съседни изречения. И то от твоите. Наистина света се индустриализира. Пропусна факта че България я индустриализираха комунистите. А така наречения преход бе деиндустриализация. Преди 9.09.1944.г България е бедна аграрна страна фоведена до национална катастрофа през войната задължена да изплаща репарации в милиарди злато. Комунистите я изведоха от катастрофата и без реално отнемане на собственоста извършиха индустриализация. И още разграбват и разпродават новите изедници. Понял?

    Коментиран от #10

  • 9 Май

    1 0 Отговор
    Макрон ще излезе прав за каналите.
  • 10 Иван Грозни

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    Индустриализацията е факт и тя стана ВЪПРЕКИ комунистите....и пак благодарение на комунистите сега сме на това дередже, хой сплескан.Кой е Луканов-помниш ли как раздаваше долари с куфарчетата на кандидат-бизнесмени...А кой е Любен Гоцев..Велко Вълканов...генералите от ''Монтерей''... Точно такива като тях е..ха м..ата на комунизма...за който ревеш като вдовица.И докато има дупилизачи като тебе, няма оправия...
Новини по държави: