Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 20:00 4 790 24

Вучич: Сложиха ме на мушката, защото не плащам рекет на мафиоти

  • сърбия-
  • александър вучич

Нямам проблем с това, каза сръбският президент

Вучич: Сложиха ме на мушката, защото не плащам рекет на мафиоти - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Чувствам се много добре" - така президентът на Сърбия Александър Вучич коментира първата страница на политическото списание НИН, променена от издателя, на която е сниман президентът по време на посещение в оръжеен завод и срещу него е насочен снайпер, предаде Танюг.

По думите му той е на мушката на снайпера, защото не иска да плаща рекет на мафиотите.

"Нямам проблем с това. Аз пък ще насоча върха на писалката си в някоя част на Сърбия, където да строим някоя нова фабрика и пътища", каза Вучич.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пол Гаскойн

    53 24 Отговор
    Това е огромната разлика между един сръбски
    държавник и една . . . бивша продажна мутра от СИК !

    Коментиран от #9

  • 2 Последния софиянец

    37 23 Отговор
    Сърбите още се изживяват като велика Югославия и затова много страдат.

    Коментиран от #3

  • 3 Нешо от Крагуевац

    20 46 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    До "избушения" пишкин софиянец от 1990 година:
    Вие бугарите сте жалки същества живеещи в мизерия,
    бой и ебън от както сте се родили . . .
    Патриотизмът, национализма и родолюбието на сърбите,
    вие "ибрикчийте на Европа" никога няма да имате . . .

    Коментиран от #4, #6, #7, #10, #11

  • 4 Гост

    37 33 Отговор

    До коментар #3 от "Нешо от Крагуевац":

    България върви напред заедно с Европа и САЩ, но вие със скъсаните руснаци ще духате супата.

    Коментиран от #17

  • 5 розово

    29 3 Отговор
    Никога не съм чувал думата мафия може би защото в България тя не съществува.
  • 6 Последния софиянец

    29 6 Отговор

    До коментар #3 от "Нешо от Крагуевац":

    Нямам нищо против патриотизма и родолюбието. Просто сега реалността е друга и Сърбия е поела по много труден път. Но трудния път може и да се окаже правилния. Времето ще покаже.

    Коментиран от #8

  • 7 Абе Нешо

    20 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нешо от Крагуевац":

    и ти си българин.
  • 8 003

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Лесен правилен път няма...
  • 9 гост

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пол Гаскойн":

    Е, и каква е тази разлика--Легия, Аркан..тези имена нещо да ти говорят.А нещо много бързо утихна скандала със бащата на сръбския вътрешен министър с износа на оръжие за ДАЕШ...там всичко е доказано от А до Я с дела и документи . Така че разликата е точно никаква, само дето сърболяка се опитва да прикрие един скандал, дето може да му вземе главата.Много лесно нещо се разболя Вучката, точно когато се развихри шпионския скандал, удобно инспириран от УДБАта.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Йссип с големия Бруз Тито

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Нешо от Крагуевац":

    Нешо от Крагуевац-егати името ?!Ти ли ще ми говориш за ибрикчии-Вас сърбоманите дето Ви оправиха без ибрик и американците и Европа и сега дето правите свирки на руснаците.Били сме ви и пак ще го направим защото сте цигани и дървени селяци.А на теб Нешо от Крагуевац на майна райна ще ти кажа:"Дека ти е лицо,там да ти е г-ъ-ъ-ъ-зо!!!"
  • 12 ХА ХА ХА

    16 5 Отговор
    Ами тя МАФИЯТА ВИ Е СЪЮЗНИК , РАДВАЙ СЕ НА КРЪСТНИКА И ПУТЮ !
  • 13 Презвитер Козма

    26 4 Отговор
    Сърбите са издънка на големия български народ, който от векове е бил разкъсван и забъркван в междуособни войни от враговете му. Самата им столица Белград е български град, основан от българи и бил дълго време в пределите на българското царство. Наистина много им пречи тази мания за величие и ламтеж за чужди земи, затова съдбата им го върна и останаха една шепа територия че и за капак се хванаха с фалиралата Русия, която пък ги и шпионира 😆😆

    Коментиран от #14

  • 14 Българин

    20 2 Отговор

    До коментар #13 от "Презвитер Козма":

    "за капак се хванаха с фалиралата Русия"
    Не са се хванали сега, пич. От край време са си дружки. Самите мужици винаги са казвали, че най-обичат сърбите и винаги са били на тяхна страна. Така става и по време на Сръбско-Българската война - руснаците я подклаждат, а после си изтеглят командния състав, затова се е казвала Капитанската война.
    Ноооо, това не пречи да си ги маризим сърбежите чак до Белград, а през 1916г. режем като зелки и главите на мужиците в Добруджа, благодарение на генарал Колев.
    С една дума - обичкат си се двата народа, но ние сме пречката да се вземат. И затова ни мразят.
  • 15 Давид

    15 1 Отговор
    Обиждате сърбите , македонците , румънците , албанците и косоварите . А те нас . А всички ние сме един народ . Разделен от алчни хора и от едни такива в сянка . Всички на балканите сме българи .

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гого

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Абе кьорчоооо. Накъде върви напред България със САЩ и Европа? Я се поясни бе. Към пропаста може би. Не виждаш ли че нещата стават от зле по-зле. Постоянно протести от недоволни граждани. Медици, миньори, учители, социални работници. Остана ли още. Ами в Европа бе. Да ти напомням ли за жълтите жилетки в Париж, за брекзит и т.н. Ами в САЩ бе. Не виждаш ли какво става? Това напред е обвито в голяма мъгла. Ти си върви натам, но не ни карай и ние да ходим точно в това блато. Хайде прав ти път.
  • 18 003

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Давид":

    Всеки сам се определя какъв е. Румънеца ако каже, че си румънец, румънец ли си?

    Коментиран от #19

  • 19 С поздрави

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "003":

    Не можеш пич Господ те е определил какъв ще бъдеш преди да си заченат
  • 20 Знам знам🙄

    2 0 Отговор
    Един народ сме. Бал Хор. БЕЛИТЕ ХОРА. Но целия свят ни мрази. Защото ние сме станали велики благодарение на език религия и култура. Защото сме просветители. Защото не сме газили само из кръв. И всички претендиращи за величие изглеждат жалки пред Нас. Затова ни делят крадат и крият история. За да се държим помежду си а не да оправим света.😊😉
  • 21 Диамантения хой

    3 1 Отговор
    Cърбитe ca пo-умeн нaрoд oт дocтa Бaлкaнcки нaрoди и cкoрo щe зaбелeжaт рaзликитe.Анкара е блудният син на НАТО, който купи конфети от Русия изпробва ги и видя че засичат само F4 от преди 40 години. Чакаме го да се върне, но ще бъде глобен лошо за изневярата си.Иcтинcкият прoблeм е Китaй в близкo бъдeщe.Вcички oт хибриднaтa aтaкa cрeщу Рoдинaтa, внушaвaт, чe Руcия e cвръх cилa, нo нe e. Тoвa e рeгиoнaлнa cилa, кoятo нe oт cилa, a oт cтрaх нaпaдa пo-cлaбитe cи cъceди и ги aнeкcирa. Тaзи нaдутa cтрaнa мoжe дa бъдe нaбитa мнoгo лoшo caмo зa три дни c тaнкoвa aтaкa, oт нac, бившитe cтрaни oт Вaршaвcкият дoгoвoр чaк дo Урaл бeз учacтиeтo нa Зaпaдa, нo при кoнвeнциoнaлнa вoйнa.Руснаците са хора които блестят от разум и особено тези в кремъл. Искат да продават оръжия, но понеже никой не им купува бутафорните ламарини и конфети, ги продават на Ердо срещу домати. За руснаците доматът е повече от доларът, защото е червен и се яде, а там гладът тепърва предстои. Това е умна нация.

    Коментиран от #24

  • 22 Диамантения хой

    4 1 Отговор
    Ниe cмe oтличници в НAТO и щe cтaнeм cкoрo c oцeнкa 7 кaтo купим и рaкeти пeйтриът, иcтинcкитe прoтивoрaкeтни cиcтeми, дoкaзaли ce в някoлкo вoйни и двa рaзрушитeля, дaжe щe пoлучим кaтo бoнуc и 15 ядрeни бoмби oт нoвитe нa CAЩ зa нoвичкитe ни caмoлeти, нo c прaвo нa изпoлзвaнe чрeз Щaтcки Гeнeрaл в бългaрcкитe бaзи нa CAЩ. Иcкaм вcички руcoфили, комунисти, атакисти, aтeиcти, руско-български мангаля,турско-български мангаля, бесеписти и депесисти дa изпeeтe дружнo нoвия cи химн - ''В НAТO, в НAТO cмe:):) В EC, в EC cмe, първa рaдocт e зa нac дa бъдeм в НAТO и в EC!!:):) Първa рaдocт e зa нac, чe рoдинaтa ни Бългaрия e в НAТO и в EC и щe рaбoтим дeннoщнo зa блaгoдeнcтвиeтo нa НAТO и нa EC, a cъщo и нa cтрaтeгичecкият ни cъюзник CAЩ и брaтятa aмeрикaнци пaзeщи ни oт руcкият врaг!!:):) Дa прeбъдe НAТO, CAЩ и EC и дa дoкaжeм нa cвeтa, чe тaм щe бъдeм вeчнo!!!:):) Дa пoкaжeм нa руcкият врaг, чe в НAТO и EC cмe пo coбcтвeнa вoля и никoгa нe щe дa прeдaдeм НAТO, CAЩ и EC":):)Дo утрe дa cтe гo нaучили наизуст, чe щe ви млaтя c диaмaнтeния:):)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Осма Калугерово

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диамантения хой":

    Поздравление Браво! Ейвала ти на изказването и начина на мислене!!89 Само хубави неща дати се случват в живота
Новини по държави: