Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 09:26 884 1

Замениха Борис Джонсън с ледена скулптура

  • великобритания-
  • избори-
  • борис джонсън

Британският премиер не се яви на предизборен дебат

Замениха Борис Джонсън с ледена скулптура - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският премиер Борис Джонсън беше заменен с леден куб по време на телевизионен дебат, съобщи The Telegraph.

Дебатът е част от предизборната кампания във Великобритания. Основна тема в него бяха действията срещу климатичните промени.

Джонсън отказа да се яви на дебата. Същото решение беше взето и от лидера на националистите Найджъл Фараж.

В студиото те бяха заменени от ледени скулптури. Премиерът търпи множество критики, заради факта, че отказва да се явява на дебати с неудобни за него теми.

„Лидерите на тези партийни групи не се явиха на този дебат. За това ние ги заменяме с ледени скулптури, които ще се топят вместо политиците, които отказват да намалят парниковите емисии и повишаването на температурите“, заяви водещият Кришнан Гуру – Мърти.

Лидерът на Лейбъристите Джереми Корбин и първият министър на Шотландия Никола Стърджън се явиха на дебата, като Джонсън не е коментирал своето решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    2 0 Отговор
    Какво само ни занимавате с робинзоновците , оставете ги на острова им , имат си достатъчно петкановци.
Новини по държави: