Last news in Fakti

11 Декември, 2019 13:00 1 351 17

Тръмп не е решил дали да посети Русия

  • доналд тръмп-
  • сергей лавров-
  • русия

Той е получил покана от Сергей Лавров

Тръмп не е решил дали да посети Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп все още не е взел решение дали да посети Русия. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Руският представители е на посещение във Вашингтон. Той проведе разговори с американския президент Доналд Тръмп и американският държавен секретар Майк Помпео.

„Още веднъж заявихме, че всички спекулации за наше участие във вътрешните работи на САЩ са безпочвени. Няма факти, които да подкрепят това. Никой не ни е дал доказателство, защото такова не съществува. Президентът Доналд Тръмп все още не е взел решение, дали ще присъства на празника за Деня на победата в Русия през следващата година“, обяви Лавров.

Доналд Тръмп също коментира срещата си с Лавров. Той обяви, че диалогът е бил добър, като са били обсъдени теми като търговията, енергията, Иран и Северна Корея. Президентът се надява добрият диалог да продължи. Покани за присъствие на празника в Москва са били изпратени още на лидерите на Великобритания и страните от Шанхайската организация.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЩЕ ОТИДЕ

    14 8 Отговор
    АКО ТОЙ НЕ ИДЕ , РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ МАРШИРУВА ВЪВ ВАШИНГТОН.КАКТО ГО Е ПРАВИЛА В БЕРЛИН И ПАРИЖ

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Майка Русия

    2 7 Отговор
    Призoвaвaм бългaрo-руcкитe гoвeдa и тeхнитe приятeлчeтa aтaкиcти и кoмуниcти, cъщo cмръдльoвци кaтo тях дa ce прибeрaт бързичкo в кaтунa!! Кaтo ce прибeрaт в кaтунa, дa ce caмoприбeрaт в крaвaрникa и дa нe излизaт бeз мoe рaзрeшeниe, a крaвaритe дa им cпрaт дocтъпa дo Интeрнeт зa дa нe излaгaт пoвeчe мaйкa cи Руcия. Дocтa бeшe зa дeня излaгaциятa....

    Коментиран от #17

  • 4 Borislav Popov

    3 11 Отговор
    Не му се ходи на Дончо в Рашката, понеже знае, че ще му надуят там главата да им отмени санкциите.

    Коментиран от #6

  • 5 Borislav Popov

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "ЩЕ ОТИДЕ":

    Ще марширува руската армия на баба ти у гащите.

    Коментиран от #9

  • 6 Ххх

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Ти затова ли си с каскет, нали има обръч в основата и пречи на раздуването.
  • 7 Майка Русия

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЩЕ ОТИДЕ":

    В задачата се пита ти защо не си марширувал досега и знаеш ли какво маршируване ще ти наложиме в случай на военно положение, или ще се оправдаеш с това че си джендър и не подлежиш на маршировка, отворко???Подлежиш, даже ще пълзиш по земята нищо че си дgендър...

    Коментиран от #15

  • 8 Ххх

    2 3 Отговор
    Руснаците нещо взеха да ми падат в очите. Щатите под път и над път се опитват да им правят сечено, да ги задушават икономически - всячески спъват строителството на Северен и Турски поток и искат руската газ да тече през зависими от тях държави като Полша и Украйна, обграждат Русия с враждебни държави и военно присъствие, всячески се стремят да ударят по руския имидж, включително с допинг скандала и изваждането на руските спортисти за четири години от състезания, и, за благодарност на всичкото това плюваме руснаците се правят, че дъжд ги вали и за благодарност канят Тръмп в Москва. Че той Ким много по - достойно си отстоява интересите и не взел да лиже американски подметки, нищо, че във всяко отношение е с много по - малки възможности от Русия.
  • 9 Ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    А в твоите гащи каскет някой ще марширува ли ? Или ще те полази танк с две колела, изобразен като формация от три пръста, два от които свити - за колелата.

    Коментиран от #10

  • 10 Borislav Popov

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    ГледА ли снощи мача, как я опънах тойта Зинка в Лисабон с 3 : 0 ? Яко се изложи любимото отборче на твоя Путен и паричките на Газпром не помогнаха, пълен резил и срам за руския футбол.

    Коментиран от #11

  • 11 Ххх

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Не каскет, пропуснал съм унижението, колкото и да ти е мъка. И по принцип от футбол много много не се интересувам. Но като гледам, нещо много кротко го даваш, май си си направил изводи след изтритите коментари под статията за евентуална руска намеса на предстоящите избори в САЩ.

    Коментиран от #13

  • 12 Достояние республики

    3 2 Отговор
    Вие свързвате Русия само с Пушкин и Висотски. Истинските легенди са Егор Летов и Виктор Цой! Те живеят вечно
  • 13 Borislav Popov

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ххх":

    Жалко, много си пропуснал, гооолем бой ядоха тойти казмуристанци от Бенфика, която всъщност е с двойно по малък бюджет от богатата и натруфена, газпромовска - Зинка.
  • 14 Та Глъмп

    0 1 Отговор
    не се сещам някой да го е канил да посещава Русия,та да се знае дали ще ходи или не.
  • 15 слаботоков

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Майка Русия":

    Ами тоя щом е джендър може да го хванем и да го наебем тогава! Няма да го пускаме да марширува а само ще си го ебеме!
  • 16 слаботоков

    1 1 Отговор
    Има грешка в заглавието! РУСИЯ НЕ Е РЕШИЛА ДАЛИ ЩЕ ПОКАНИ ТРЪМП!
  • 17 Miro78

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майка Русия":

    Da ti posadia edno borche v zadnoto dvorche iskash Li be mArLiO
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания