Last news in Fakti

18 Декември, 2019 23:02 1 387 0

Лейбъристите да се върнат от острова на фантазиите

  • великобритания-
  • лейбъристи-
  • тони блеър

Тони Блеър иска нови политики

Лейбъристите да се върнат от острова на фантазиите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лейбъристката партия трябва да остави острова на фантазиите и комунизма. Това заяви бившият британски премиер Тони Блеър, цитиран от Гардиън.

Той коментира резултатите на партията на последните избори. Блеър е последният лидер на лейбъристите, който изведе партията до победа на парламентарен вот.

„Лейбъристите се нуждаят от различен шофьор и от различен автобус. Партията е оставена на някакъв остров на фантазиите. Новите лидери трябва да се върнат в земята на реалността. Трябва да се намерят точните действия за да се върнем в парламента“, заяви Блеър.

Лейбъристите регистрираха рекордно ниски резултати на последните избори и получиха 209 места в парламента. Това даде на консерваторите мнозинство в Камарата на представителите.

Лидерът на опозицията Джереми Корбин вече обяви, че ще се оттегли от лидерския пост на партията. Блеър настоява крайнолевите политики да бъдат забравени.

Според него страната е по-малко обвързана с политическите сдружения. Той призова за нова политика към гражданите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: