Last news in Fakti

18 Декември, 2019 17:00 2 449 13

Макрон готов да промени реформата

  • франция-
  • реформа-
  • ес

Той ще води разговори

Макрон готов да промени реформата - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френският президент Еманюел Макрон изрази готовност да промени пенсионната реформа в страната, но не и да се откаже от нея, съобщи France 24.

В момента в страната има мащабни протести срещу реформата. Според синдикатите, реформата ще се отрази на бонусите на някои професионални групи.

Според представители на синдикатите, които са участвали в обсъжданията, президентът не смята да изостави проекта. Макрон вече обяви, че е готов да обсъди проблемните въпроси по темата.

През последните седмици във Франция се проведоха серия от протести срещу реформата. Макрон очаква протестите да се успокоят по време на празничните дни, когато ще има допълнително обсъждане.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    7 1 Отговор
    Само да не се окаже че пенсионната реформа е същата като на японският финансов министър дето казал: "Умирайте по-бързо бе!"?
  • 2 ГосТ

    16 2 Отговор
    "След като бива избран, Хитлер отказва да играе по свирката на Рокфелер/Ротшилд и едно от първите неща, които прави е да оправи корумпираната, базирана на дългове финансова система. Това станало, чрез емитиране на собствени пари. Новите пари не били обезпечени със злато или друга чужда валута, тъй като всичко това било в ръцете на световните банкери, а били обезпечени с труда на самите немци.Правителството плащало на работниците със сертификати, а с тях работниците плащали за другите стоки и услуги, като по този начин се създавали и допълнителни работни места.
    В отговор на новата банкова система на Германия, еврейското световно господство обявява война на Германия чрез бойкот на германски стоки. За две години безработицата в Германия изчезва, а за пет години от най-бедната страна, Германия става най-богата страна в Европа." Не е много сложно....

    Коментиран от #4, #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шляп

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    Много лош пример са дали немците,ами че нали и другите държави ще поискат и те така,да се отърват от зависимостта на световната банкова система за да просперират на воля,амчи как може тъй,как тогава евреите да управляват света както господ им е отредил?!

    Коментиран от #5

  • 5 ГосТ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шляп":

    И за тях ще се намери работа, която могат да вършат....във фармацевтичната индустрия 🤣 принтери - мринтери, мишки, ама си трябва и човек

    Коментиран от #6

  • 6 Шляп

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГосТ":

    Много си прав,скоро изкуственият интелект ще поеме управлението на света и евреите ще ги оставят само да натискат копчето на принтера или да пък цъкат с мишката,а на останалата част от човечеството-жална му майка.

    Коментиран от #7

  • 7 ГосТ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Шляп":

    Абе имах предвид тестове на лекарства върху евреите 😂 няма да им е за първи път

    Коментиран от #8

  • 8 Шляп

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГосТ":

    Абе ние да се вкараме един път у Матрицата,пък тогава всички ще станем с радост опитни мишки за всевъзможни експерименти.
  • 9 Президентът Макрон

    8 1 Отговор
    е най-големия български политик.
    Той зае най-смислената и категорична позиция по приема на Северно Македония в ЕС и Нато, правилно оцени че Нато е в мозъчна смърт, предложи да се намалят евросубсидите за държавите които ги получават но не вдигат заплатите -като у нас . Не бягя от проблемите, а ги формулира ясно се бори да се решатсправедливо. Българските политици имат много да учат...

    Коментиран от #10

  • 10 Шляп

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Президентът Макрон":

    Пздравления за точния коментар.Времето на навлеците и паразитите свърши.Господ да им е на помощ!
  • 11 Хамиш Иисак Мошекрадев

    0 0 Отговор
    Специален поздрав за всички анти семити..
    Хайде заедно.. Хаввааа, нагила хавааа, венишмекха

    Коментиран от #12

  • 12 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хамиш Иисак Мошекрадев":

    Красив във фамилията е излишно...на всички езици Моше е синоним на крадец, мошеник, далавераджия и пр
  • 13 Стига ва

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    Става зер доларите на пра прадядото на Буш....тъпият Ханс винаги е бил и Е инструмент
Новини по държави: