Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 15:29 1 783 11

Великобритания ще бъде силата на доброто

  • великобритания-
  • доминик рааб-
  • австралия

Доминик Рааб в Австралия

Великобритания ще бъде силата на доброто - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Великобритания ще бъде силата на доброто в света. Това заяви британският външен министър Доминик Рааб, цитиран от The Telegraph.

Британският министър е на посещение в Австралия. Обиколката цели сключването на търговски споразумения с различни страни по света.

Рааб определи Австралия като естествен партньор на своята страна. Британското правителство търси бързо постигане на сделки още със САЩ, Нова Зеландия и Япония.

Британският министър на търговията Лиз Трус вече обяви, че страната ще се стреми към голямо намаление на митата при преговорите с американските представители. Великобритания обаче няма намерение да прави компромиси със своите стандарти за качество.

В Австралия Рааб заяви, че двустранната търговия подпомага икономиките и на двете страни. Британски представители вече отхвърлиха възможностите за съобразяване с европейските правила при сключването на търговски споразумения.

Очаква се и стартът на преговорите за търговско споразумение с ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам знам🙄

    11 2 Отговор
    Ама разбира се. Както винаги са били. Пирати и масови убийци сър. Способни да унищожат нации само и само да има келепир.
  • 2 Пунчо

    6 0 Отговор
    Ко речи? Не сфанах.
  • 3 Инат

    7 0 Отговор
    Колонизатор и добро
  • 4 Хасан

    1 6 Отговор
    Ес ще се разпадне

    Коментиран от #5

  • 5 Знам знам🙄

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Хасане я иди и виж коментара ми към оная статия дето се пазари Мевлют за преговори. Нещо не си допрочел.
  • 6 Румяна Костова

    7 2 Отговор
    Някак съм пропуснала момента, в който Великобритания от съорганизатор на оранжеви революции по целия свят, заедно с Америка, се е превърнала в символ на доброто. Когато бомбамдираха цивилни обекти в Сърбия, както и да го погледне човек, не могат да минат за миротворци. Нито пък когато заради лъжите им с праха за пране, представен за опасно химическо оръжие в Ирак загинаха също невинни хора.
  • 7 Асен Илиев

    1 2 Отговор
    Обичате паричките на евреите и хазарите, ама не обичате да плащате сметката :)
    Тот кто любит, надо поделит судбу того, которого ОН ЛЮБИТ.
    ...сетихте се за доброто, СЛЕД като вдигнах секирата да ви отсека главите :)
  • 8 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор
    АХ, Великобритания ще бъде силата на доброто!!!????разбира се /ДОБРОТО ЗА ВАС,......което не означава добро за другите!
  • 9 да го духат руските краварски сороси

    3 2 Отговор
    А русия отново ще бъде империята на злото !
  • 10 Госあ

    0 1 Отговор
    ЕС трябва да започне да обяви на кандидат партньорите на добрите, че ще има санкции ако си играят с тях. А,и по бързичко да отцепят републики от обединеното кралство.
  • 11 Анти Роялист

    1 0 Отговор
    Англо-сакзия никога не е била сила на добро те винаги са били против всяка прогресивна революция : Кромуеловата Република Френската революция и Октомврийската революция. Англия е избила на 1 МИЛИАРД човека на територия около 1/4 от земната повърхност. Техните Австралииски колониални подлоги да не ги наричат "сила на доброто"
Новини по държави: