Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 13:25 1 567 5

Пазят по-добре руското посолство в Турция

  • алексей ерхов-
  • турция-
  • русия-
  • посланик-
  • посолство

Турските власти взеха допълнителни мерки за сигурност

Пазят по-добре руското посолство в Турция - 1
Снимка: Shutterstock

Турските власти засилиха мерките за сигурност на посолството на Русия в Турция заради заплахи, адресирани към посланик Алексей Ерхов, във връзка с влошаването на ситуацията в сирийската провинция Идлиб, предаде ТАСС, позовавайки се на пресаташето на руската дипломатическа мисия Ирина Касимова.

"Да, наистина положението в последно време се влоши. Във връзка с това по наше искане турските власти взеха допълнителни мерки за сигурност", каза тя.

Според Касимова са били отправени заплахи към посланика да не ходи по улиците на Анкара. "Разбираме, че хората, които пишат това, едва ли ще отидат да убият и че по този начин те изразяват гнева си. Но въпреки това трябва да го вземем предвид", посочи Касимова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледач

    9 7 Отговор
    Е защо нали ЕРДОГАН и ПУТИН са приятели? В тяхната дружно само ЕРДОГАН може да убива. Руския самолет после хеликоптера
  • 2 Врачанецо с кравите и мандрите в Северозападо

    5 12 Отговор
    Да им сложнат и от прехвалените турски противоракетни системи с-400, които били много добри за всеки случай 😂😂😂"Много умна" идея на свръх "умните" руснаци, но тези хора така и не разбраха, че една ампулка в центъра на Москва, колкото човешки нокът е достатъчна да върне Русия като численост в периода на великата октомврийска социалистическа революция!!! Китайците мрат от чумата наречена "2019-n cov", което е генно биологично оръжие на ЦРУ. Искаме да знаем, как ще се справят руснаците с ''2020-n cov'', което ще бъде пуснато сега в Москва...и е оръжие ''сестра близнак'' на ''2019-n cov'', разработено от ''новата немска баня'' спeциално за братушките…??? Искаме да знаем, че Русия този път няма да бъде обърната наопаки със земята от немските танкове до околовръстното на Москва, няма да даде 25-30 милиона жертви премазани от немските танкове, което е нехуманно масово убийство, но ще даде 30-33 милиона жертви по много интелигентен и хуманен начин, безболезнено и набързо...??? Залагания…???

    Коментиран от #5

  • 3 ивчо

    7 2 Отговор
    все пак идва лято, българските хотели очакват руските туристи, които ще забравят турция и това лято
  • 4 ⚡ Хрониките на Евразия

    5 1 Отговор
    Първо посланика Алексей Ерхов, заяви , че се опасява за живота си и се страхува да не го сподели съдбата на предишния посланик ..
  • 5 Дери

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Врачанецо с кравите и мандрите в Северозападо":

    Днес ли избяга от Карлуково?
Новини по държави: