Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 19:31 2 250 12

129 задържани след стрелба със загинал в центъра на Атина

  • гърция-
  • атина-
  • стрелба

Според властите става дума за разчистване на сметки между конкурентни престъпни банди

129 задържани след стрелба със загинал в центъра на Атина - 1
Снимка: Shutterstock

Най-малко 129 души са задържани в Атина в рамките на полицейска операция за издирване на замесените в стрелба в центъра на гръцката столица снощи, при която един човек загина, а друг беше ранен, съобщава в. "Катимерини".

Според властите става дума за разчистване на сметки между конкурентни престъпни банди.

Очевидци разказват, че полицаите разпитвали хора в района, където е извършено престъплението, както и че изисквали чужденците да се легитимират с документ за самоличност.

Операцията започна, след като 23-годишен афганистанец беше застрелян, а 25-годишен негов сънародник беше ранен с нож при сблъсъците.

Свидетели казват, че са видели около 30 въоръжени лица с пистолети и ножове да атакуват мъже, продаващи контрабандни цигари. Те твърдят също, че мъжете искали пари от афганистанците, за да им позволят да продават стоката си.

Министърът за защита на гражданите Михалис Хрисохоидис посочи снощи, че двете жертви са криминално проявени.

Източници заявиха за "Катимерини", че нападателите били пакистанци.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Бежанци"

    6 0 Отговор
    Пакистанци срещу Афганистанци, банди и трафиканти на контрабандни продукти и наркотици.
  • 2 Ако и нас не започне да се стреля !

    3 0 Отговор
    Нещата ще продължат да са : " Куче влачи Камион !" Кой подписа договора за БОКЛУКА" да се внася в България ? Кой държи за "яйцата " Народните ИЗМАМНИЦИ в Парламента които приемащи не приемат закони удобни за НАМАЗАНИТЕ ПЕХЛИВАНИ ? Кой ръководеше " ПРЕХОДА " ? Кой изпразни БНБ ! Кой подписа продажбата на ЗЛАТОТО ни ? Въобще кой РАЗГРАБИ ДЪРЖАВАТА НАРОДНА и я превърна в ЧАСТНА ? Правна оценка имали на този БАШИБОЗУК ? И до кога ще си гоним опашките с критики, сигнали,, комисии, писма, обсъждания, първо четене, допълнителни уточнения и всичко се свежда до ЗАКЛЮЧЕНИЕТО че от Ла/Но дъвка не става и с ПРЕСТЪПНИЦИ държава не се УПРАВЛЯВА ! Нещата опонират до брутална КРАЙНОСТ , която е следствие на безумието на окупаторите на управленските институции ! А това ще свърши много лошо !
  • 3 Що е ФАШИЗЪМ ?

    1 1 Отговор
    Когато държавата се управлява от ЕДРИЯТ Частен Капитал ! А у нас , какво е ?
  • 4 Парламента гласува по указания от

    0 0 Отговор
    ФАКТОРИ влиятелниф отвън Парламента !
  • 5 Нещата у нас ще изразът извън контрол

    0 0 Отговор
    НАРОДА търпи много , на е страшно когато му падне " пердето" ! Мафията управлява Парламента а той пък Премиера ! Кой е "Черен Петър " ? Те не са в кадър , но са известни до болка !
  • 6 Гърците бъркат пакистанци с българи

    1 2 Отговор
    Така, че нищо чудно да има замесени вулгаропитеци. Шерше льо вулгар както казва един съфорумец.
  • 7 ГРАД КОЗЛОУЙ

    3 0 Отговор
    а у нас управляват мутри олигарси престъпници
  • 8 Това са

    1 0 Отговор
    Времената в които олигархията управлява във всички европейски държави
  • 9 Има ли шанс у нас , за цивилизовано

    1 0 Отговор
    Решаване проблемите в Държавното Управление ? Аз се страхувам, че НЯМА ! Тогава се стига до " Клин - Клин избива !" На всяко действие има равно по сила противодействие ! Диалектически материализъм ! Отрицание на Отрицанието ! Запитал ли си се нявга , как е възможно Парламента да постави ТРИ МАНДАТА - ЯВЕН Профан , Тъпан и куха Гайда за Премиер министър на държавата ? Лили Иванова има песен чиято лирика допада в случая " Сън ли си ? Или те има ?" . Това БЕЗУМИЕ ! Това е ГАВРА на самозванци с претенции голи със своя Род, Родина, ОТЕЧЕСТВО и НАРОД с над 1,300 години минало. Такова погазване на държавата ни от сънародници не помним да е имало ! Днес ДУШМАНИ с власт безчинствата безнаказано !
  • 10 И както винаги

    0 0 Отговор
    130 Я пак избягал
  • 11 Журналистите умишлено ни водят за носа

    1 0 Отговор
    Те не назовават истинските ПРИЧИНИ за СЛЕДСТВЯТА ! Всеки ден коментират факти а ИЗВОД за ПРИЧИНИТЕ и пътища и методи за КОРЕКЦИЯ търсят отново от Причинителя ! И отново " Нощните бдения на Поп Вечеринка!" - коя печатница, каква печатница, що за печатница, незнам такава печатница , къде е тази печатница и те така - Сашо Дика, Заблуда Плезич, Николай Колев каменното лице, Дремджиев, Сашко Симов- "Педя човек " И лека нощ деца !" ВЪОБЩЕ ПРЕСТИТУЦИЯ на всички канали ! Не си ли го усетил ? ЕС за нас е като чакалня на животни в двора на " РОДОПА ". За какво чакат - ти много добре знаеш! СОЦА бе ИЗВРАТЕН умишлено , но дори и тъй днешното е НЕПОНОСИМО !
  • 12 Бай Иван

    1 2 Отговор
    До тук виждам изблик на недоволство от прикрит червен защитник на комунистическата мафия,,окупирала държава и народ,финансово и законодателно.Но иде ред за ревизия на прехода,закъсняла,но по добре късно,отколкото никога! Ножа опря на кокала.Мафията е в паника.Сънотворните не помагат!
Новини по държави: