Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 07:19 2 311 17

Унгария има най-успешните си 10 години

  • унгария-
  • премиер-
  • виктор орбан

Виктор Орбан доволен от растежа на страната

Унгария има най-успешните си 10 години - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгарският премиер Виктор Орбан обяви, че последното десетилетие е било най-успешното през последните 100 години за неговата страна, съобщи ТАСС.

Той обяви, че Унгария има икономически растеж, който е по-висок от средния за ЕС. Той възлиза на 4.9%.

Според него растежът продължава да е свързан с европейската икономика. Към момента по-голямата част от унгарския износ е насочен към европейски страни.

Продължават плановете за демографски ръст. Като основни предизвикателства пред страната се посочват климатичните изменения и демографския въпрос.

Планират се допълнителни стимули за използване на електромобили и опазване на природата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    61 6 Отговор
    Ами ще има, измете сороснята дето ги доеше

    Коментиран от #9

  • 2 да де

    51 3 Отговор
    И при нас е така успешно копаем дъното.
  • 3 Гошко

    4 40 Отговор
    България също!Десет години възход!

    Коментиран от #13

  • 4 Сашо

    38 4 Отговор
    Изгони монополите, който доеха държавата му и носеха необлагаемата си печалба в страните си. За това Англия се осети, че я обират такива кърлежи и напусна общността. А фбснашите политици, чак и закона Сета приеха. Примерно шеврон, ако иска да копае шистов газ в добруджа и България откаже закона Сета дава право на шеврон да осъди България в международен съд, за много пари.
  • 5 И ние също

    23 0 Отговор
    Само, че не за нас, а за шайката.
  • 6 така е

    16 0 Отговор
    Това е предимството да си изгубиш суверенитета заради прекалено германско икономическо проникване!
  • 7 Джико

    21 0 Отговор
    И ние тука все това слушаме: "Десетте години, откакто аз ви управлявам, са ви най успешните...."
  • 8 ОТКАЧАЛНИК

    11 1 Отговор
    А БЕ ГОШКО ЛИ СИ ТОШКО ЛИ СИ ТИ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ ПАЛЯЧО
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Рошко

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хуйбенвин":

    Той щото го е завършил, и разбрал що за кожодери са, та ги измел,
  • 11 Анонимен

    19 1 Отговор
    А ние сме пълна противоположност. ГРОБ беше направена след посещение на Боко в САЩ при Сорос(проверете във бивол) . Целта е обезлюдяване на България и създаване на държава Цигония.
  • 12 Инвеститор в 466 крави и три мандри

    12 9 Отговор
    Това наистина е така и Орбан е умен политик, но там и в почти цяла Източна Европа комунизмът е забранен с закон. Кoмунизмът и тук трябвa дa бъдe зaбрaнeн cъc зaкoн и кoмуниcтитe дa oтидaт дa рaбoтят, a нe дa живeят нaгoтoвo c рубли зa дeнoнoщнo руcoфилcтвaнe в интeрнeт. Русофилите, комунистите и атакистите денонощно търсят крави и кравеферми в интернет?? Те са като магнит за привличане на все повече врагове и като един от големите млекопроизводители в северозападна България съм силно разочарован от използването на думата "кравари" като обидна квалификация към техните противници! Сутрин като пътувам от Враца към Монтана, където са повечето от кравефермите ми, единствената повтаряща се постоянно дума в интернет е "краварите...краварите"???Рекламирайки безплатно дейността на млекопроизводителите, явно се надяват тайничко да получат безплатно сиренце или кашкавалец към рублите?? Не господа!! Млечните продукти не са безплатни и можете да си ги закупите в най-близкия квартален магазин или хипермаркет. Купете си сиренце, саламурено или синьо, кашкавалец, масълце, кисело млекце да имате в хладилника, прясно мляко, стоплете си и изпийте чаша и това може да поуспокои вече силно болните ви комунистически и русофилски мозъци!! Надявам се де...може след това да пробвате и с лекарствата предписани ви от Карлуково...
  • 13 Баба Вуца

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гошко":

    Първо се събуди,после пиши бабин юнак!

    Коментиран от #14

  • 14 Гошко

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Баба Вуца":

    Майтап ма баби!Ама не го схванахте!
  • 15 1234

    8 0 Отговор
    Унгарец патриот с три деца, изгонил сорос ибс ясни планове и визия за страната. А тук всичко е наобратно, мутра мафиот разведен и предател без визия за понеделник от петък, не за години напред! Естествено че ще ни сполетят всички нещастия които се сетите направо всички божии напасти
  • 16 ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИИСТВО

    6 0 Отговор
    ЗА РАЗЛИКА ОТ 10 ГОД ДЕСПОДСТВО НА ДИКТАТОРА БОЙКО БОКЛУКОВ ЗАРИ НИ С ОТРОВНИ ОТПАДЪЦИ, ОСТАВИ НИ БЕЗ ВОДА,НАЙ-ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ В СВЕТА, НАЙ-НИСКАТА РАЖДАЕМОСТ. ЕЖЕДНЕВЕН ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ОТ МАФИЯТА ШАЙКА ГРОБ.

    Коментиран от #17

  • 17 анонимин

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИИСТВО":

    Така ще е,докато съществуват наивници,на които не им е ясно че партия ГЕРП е създадена за пред народа и европейските институции,а зад нея стои една мутренска групировка с представители във власта-премихера и мунистърчето на вътрешните раоти,но въпреки това гласуватза тях.
Новини по държави: