Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 16:34 7 531 52

Руската армия се сдоби с първия си комплекс С-350

  • витяз-
  • с-350-
  • русия-
  • ракети-
  • комплекс-
  • армия

„Витяз“ може да унищожава въздушни цели над разстояние 120 километра

Руската армия се сдоби с първия си комплекс С-350 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първият зенитно-ракетен комплекс С-350 „Витяз“ постъпи в състава на Въздушнокосмическите сили на Русия, съобщи руското Министерство на отбраната, предаде РИА Новости.

Комплексът вече е пристигнал в учебен център на зенитно-ракетните войски в Гатчина, където се е провела тренировка по откриване и унищожаване на условен въздушен противник, предаде БНР.

Мобилната система С-350 е предназначена за защита от удари със средства за въздушно нападение. „Витяз“ може да унищожава въздушни цели над разстояние 120 километра и на височина над 30 километра. С-350 трябва да замени С-300ПС.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    84 13 Отговор
    Може би и ние трябва да пробваме, да поръчаме на БАН да направят ракетен комплекс от рециклирани консерви и кенчета за бира. Сигурен съм че ще са готови преди 8-те Ф16 от музея дето поръчахме.

    Коментиран от #7

  • 2 Арахангел

    14 34 Отговор
    Нареждам на българските турци да направят веднага поръчки за турската армия:) Cкaпaняцитe туриcти, кoитo шaрят нacaм-нaтaм из държaвитe щe унищoжaт чoвeчecтвoтo!Oтмeням /зaбрaнявaм/ пaрaдa зa 9 мaй в Мocквa, зaрaди цeлувкитe нa Чeрвeния плoщaд и чумaтa, кoятo мoжe дa тръшнe лидeритe тaм! Cъщo зaбрaнявaм цeлувкитe и cбиркитe в Брюкceл. Бoйкo и Путин щe ocтaнaт нeцeлунaти тaзи гoдинa, a Рaдeв пaк нямa дa приcъcтвa нa вoeнeн пaрaд! 😂😂😂Нa бългaрcкитe кoмуниcти нaрeждaм /зaпoвядвaм/ дa тръпнaт в oчaквaнe приcтигaнeтo нa нoвичкитe ни f-16, зaщoтo други caмoлeти нямa дa мoгaт дa видят, нитo нa руcки, нитo нa бългaрcки пaрaд пoвeчe!!
  • 3 Мужик

    19 26 Отговор
    А с пенсии когда ?!
  • 4 Пръц

    6 35 Отговор
    Тръц, и тези ще ги нацвъкат гаргите. Хи хи
  • 5 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    49 11 Отговор
    САЩ оценя СИЛАТА ! Така се става цар на света и петролните залежи ! ТРАМП - " Take the OIL !" " Take the OIL!" в Ирак, Либия, Сирия, Азърбайджан, Алжир, ОАЕ Кувейт, Бахрейн, Иран, - " " TAKE THE OIL!" Няма демокрация бе МИСИРКИ !
  • 6 Гледач

    43 7 Отговор
    Браво Сега да НАПАДНАТ Турската армия в Сирия. Да живее РУСИЯ
  • 7 Миг 29

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Празна кратуна само като прочета какво пишеш и те познах човек от кенефа със запека и високото кръвно! Много си тъп Саше
  • 8 Грешката на РУСИЯ е ЕДНА

    35 7 Отговор
    Щом бие УРОДА до леговището му , отново се завръща у дома ! ГРЕШКА - ВЕЛИКА ГРЕШКА ! Никога повече добрина за УРОДА тръгнал с оръжие на ИЗТОК ! ЖОПУ И ОРУЖИЕ ПОДНЯЛ - ЖОПУ ЗЕМЛЮ ЖИЗНЬ ПОТЕРЯЛ и на всегда ! Днес никой не уважава човещината , ПРАВДА, морал и благоприличие ! БОЙ ПО РОГИТЕ и " ТАКЕ THE OIL "! както казва ТРАМП - дайте им " дермокрация" и да оригат на западни ценности !Никаква прошка и никакви " братушките "!
  • 9 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    23 4 Отговор
    И бой по п/тките с черпак !
  • 10 От кога чакам да се захапем с РУСИЯ!

    35 11 Отговор
    Колко Прозападни уроди И Атлантиците има за ЧИСТЕНЕ у нас !
  • 11 оня с коня

    15 49 Отговор
    Русия НЕПРЕКЪСНАТО УСЪВЪРШЕНСТВА "Военно-космическите си сили",но РЕВЕ,че Америка била УЗОРПИРАЛА КОСМОСА?!Ако обаче се обърнем към ЖЕЛЯЗНАТА ЛОГИКА ще отчетем,че БОГАТИЯТ ЗАПАД/Америка,ЕС/ се въоръжават ЗА ДА ПРЕДПАЗЯТ ОТ ПОСЕГАТЕЛСТВА Територията си,Населението,Собствеността си и Парите си.Когато обаче БЕДЕН СЕ ВЪОРЪЖАВА,той не го прави за да запази нещо ,щото на "Босия цървулите няма как да се вземат",а ЗА ДА ПРИСВОЯВА ЧУЖДОТО Т.Е. ДА КРАДЕ!И Точно това прави в Момента ГЛАДНА Русия под "вещото ръководство" на Путин и Кликата му,отлично съзнавайки че ако Не Нападнат и ПРИСВОЯТ от някъде нещо,няма как да си изхранят Народа и ще бъдат ПОМЕТЕНИ от Нар. Недоволство!

    Коментиран от #18

  • 12 шоуто на сценаристите

    10 18 Отговор
    а анимационното филмче кога
  • 13 Хайде Атлантици

    18 5 Отговор
    Излезте на показ ! Нека се опознаем , може и дружки да станем и да се гушне !
  • 14 АТЛАНТИЦИТЕ у нас да направят

    19 5 Отговор
    Марш , шествие че да се ОПОЗНАЕМ ! Може и РОМАНС да се зароди !
  • 15 Богат се става НЕ С ТРУД

    18 1 Отговор
    А чрес МАФИЯ ! Виж у нас !
  • 16 Крайно време е да излезем както в

    21 5 Отговор
    Украина ! Желанието от двете страни НАПИРА ! Няма все тъй да я караме мълчаливо ! Спрът ли заемите от ПОЛУМЪРТВИЯТ ЕВРОСЪЮЗ ще запеем " Боят настана ! " И " Земята на Ботев и Левски , отново е МАФИОТСКА СТРАНА !" Няма какво да се губи повече !
  • 17 Илиев

    13 29 Отговор
    Любимото четиво на нашия роден, русофилски отпадък. Как хубаво се въоръжава Вовата! Как ще има да трепе, да мачка, да унищожава, да руши! Това са човекоподобни с напълно объркани ценности. Жалкари...

    Коментиран от #20, #22, #23, #30

  • 18 Borislav Popov

    23 6 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    А ето един завършен капиталист,смучещ кръвта на отруденият човек,НАПРОТИВ,малко Бело конче,историята го е доказала,че богатият се въоръжава освен да пази заграбеното и да заграбва до последно,примери няма да ти давам, достатъчно е да знаеш историята на всички империи + последната.....краварската
  • 19 Е дааа

    14 23 Отговор
    Руските комунистически пияници много се бият е гърдите и си показват технологиятс но САЩ имат по модерни оръжия и са тях никой незнае. При евентуална война този път Москва ще бъде окупирана и комунистите ще ги пратят в Сибир да копаят въглища за Европа

    Коментиран от #21

  • 20 Обичам те, жадувам те , искам те,

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "Илиев":

    Зовеше ме, въодушевяваш ме , привличаш ме , копнея да те имам - съзидателю на правдата и справедливостта ! Бъди мой ! Само мой и повярвай ме ще ме удовлетворили! Обичам те ! Търся те !
  • 21 Дедо поп

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "Е дааа":

    Ох на деди фантазьорчето,ко каиш,краварите имат по модерно,на деди тъпоглавото,айде като за начало кажи кво ново са произвели през последните 20 години,без разбира се да споменаваш ония извън,дюните Ф16 блок 70 ,това е оръжието на 23 век и затова не го броим
  • 22 Илийчо Илиев ли се казваш , скъпи !

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Илиев":

    И къде да те найда ? Ще ме харесаш , няма да те разочаровам ! Огън пламна в моето сърце и нищо няма да ме спре да те гушна ! Нежно ! И да те сгреят!
  • 23 Илийка, дай ми поне един НИШАН !

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Илиев":

    Къде да те найда !
  • 24 Радослав Калинов

    5 1 Отговор
    Ако повечето тук коментиращи спрат шльокавицата и започнат да си пият хапчетата , пък и се хванат на работа, различна от това да ръсят глупости по сайтовете... Ах, дано, ама надали...
  • 25 1944

    9 9 Отговор
    30 години след разпада на саюз нерушимый руската алкохолизирана мисъл само сменя букви на ръждивите кюнци. надявам се черноморските пирати да пласират поне един брой на сомалийските колеги. ще го броят за износ по второ направление. за валутни рубли.
  • 26 Румен Илиев

    14 5 Отговор
    Само да ви уведомя. Много е бедна Русия.46 процента е богатството на нейните недра. И 67 процента от сладката вода. Кшанът ротшилд води 350 години войни и диверсий за това. Но винаги има Петър велики, Екатерина велика, Ленин, Сталин, хрушчов, брежнев и Путин, които много им пречат на заверата.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Румен Илиев

    5 8 Отговор
    Абе търся си запазена лада нива на 1200-1300 лева, колкото е цената на един Форд ескорт. На години са равни. Който ми намери получава 500 лева на момента. Да видим кой какво произвежда и как. Дерзайте млади американофили...

    Коментиран от #48

  • 29 Румен Илиев

    6 5 Отговор
    До 27 - истинското име, драги. Всеки може да е анонимен като теб. Ти си умник, красавец и сигурно имаш прекрасна работа. Аз пък простия русофил прося, нямам нищо зад гърба си, не зная къде е Америка и Русия и спя на рогозка. Кажи нещо за себе си. Какво имаш какво работиш, кой университет си завършил, че да се науча на нещо от теб. Лесно се плюе, но е трудно да си честен с историята. И теб утре ще те нарекат тъпчо щото се е сменила властта. Да не те нарекат само лизчо, че ще е много лошо за умник като теб

    Коментиран от #33, #34

  • 30 Пак бъркаш бе ПУЕК,!

    2 7 Отговор

    До коментар #17 от "Илиев":

    Не Вовата да те мачка а НИЕ ХОРАТА : ИЗМАМЕНИТЕ ПРЕНЕБРЕГНАТИТЕ ИЗОСТАВЕНИТЕ ОГАВРЕНИТЕ искаме РАЗПЛАТА МЪСТ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ЗА ГАВРАТА С НАС ! Не е ВОВАТА - НИЕ ТИ ЖЕЛАЕМ щастие идеали и сбъдване на всички твои мечти и да ти се радваме докато си ЖИВ !
  • 31 Разбихме СОЦА а по-добро от него

    7 4 Отговор
    Не можахте да сторите ! Не че съм за СОЦА и за Комунизма но претенциите ви че ще направите живота на хората ПО-ДОБЪР се оказаха ФАЛШИВИ ! Вие оправяте себе си грабейки ОБЩЕСТВОТО ! Е? Как да не ти дева момата! Как да ви простя ?
  • 32 Румба , за ВОВАТА и Русия - грижа нямам

    2 2 Отговор
    Аз за вас - щастие по-завидно искам ! А туй за Нова и Русия само ще подпали у нас фитила, че да си поприказваме по мъжки и на кратко ! Работа предлагаш за 2,5 милиона българи от чужбина - НЕ ГИ ЛИ УСТРОИТЕ НА РАБОТА - евана ви е мамата! Ние милостиня не търсим а СПРАВЕДЛИВОСТ !
  • 33 Румене та ти от къде беше, казваш

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "Румен Илиев":

    Че да ме устроиш на работа ? Не се спотайвай и стесняват, излез пред строя и акъл раздавай ! ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ те чакаме път да ни покажеш ! Слънчев лъч да докараш и живота ни да управиш ! Та от къде си , казваш ? ВОВАТА няма да ти се покаже, нашенец благодарност лично ще ти окаже !
  • 34 Пенсионерът дето живее като скот

    0 3 Отговор

    До коментар #29 от "Румен Илиев":

    И него ли на работа го пращаш ? А Руменчо , един на твойта мама ?
  • 35 Румене Илиев ти си нагло копе/е !

    3 1 Отговор
    Защото не е лошо да си заможен, успешен , устроен доволно и да си богат . НО НАРОДА КАТО ЦЯЛО също трябва да е в достатъчност обезпечен и живее не в ОХОСТВО но спокойно и човешки според труда си , разбирането и амбициите си ! Аз ма/на не съм беден , имам и у нас и навън , и банкови сметки и у нас и на вън не една и две и недвижимо и у нас и на вън - но българина у нас е смачкан и унижен и това не е както на ЗАПАД ! У нас за да не е добре ИМА ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ - БЕЗОТГОВОРНОТ, БРУТАЛНОСТ, БЕЗЧУВСТВИЕ, НАГЛОСТ, ЖЕСТОКОСТ , БЕГРАМОТНОСТ, БЕЗНРАВСТВЕНОСТ , БЕЗПРИНЦИПНОСТ , НЕКАДЪРНОСТ , БЕЗБОЖИЕ, БЕЗЧЕСТИЕ . В дейността на властта липсват качества като дълг, родина, ържавност, ОТЕЧЕСТВО и НАРОД ! Туй неможе да се позволява ! Социална Справедливост трябва да има както на ЗАПАД!

    Коментиран от #51

  • 36 Гордост ли блика в душата ти , когато

    2 1 Отговор
    Обявяваш страната от която си ? Едва ли ? Това на мен не ми харесва , макар че не връщам бутилки, броя стотинките и чакам за РЕСТО!
  • 37 Аз заставам до борещите се за

    2 0 Отговор
    СПРАВЕДЛИВОТ и ДОСТОЙНСТВО ! А не за РАВЕНСТВО !
  • 38 Аз искам да се гордея с името

    4 1 Отговор
    На своята държава и постиженията на нейният народ !
  • 39 ЕЛИТА трябва да СЛУЖИ ! Да СЛУГУВА на

    3 1 Отговор
    НАРОДА ! А не да се гаври с него !
  • 40 На аерогара София ! Няма да повярваш !

    4 2 Отговор
    Пристигащи, а гише проверка самоличност ! Жена след проверката , иска обратно предадената от нея лична карта . Длъжностното лице заявява : " Аз ти я дадох обратно !" Жената настоява :" Не сте ми я дали, аз не съм мръднала от тук !" Администратора ОТДАВА КОМАНДА РАЗЯРЕН - " СЪБЛИЧАЙ ВСИЧКО !" " СЪБЛИЧАЙ СЕ ГОЛА !" За да се открие къде е скрита Личната и' карта за самоличност. Жената се съблича пред всички в залата , по бельо ! Личната карта се оказва на пода в офиса на служителят от паспортната служба , който дори е стъпил върху нея. ИЗВИНЕНИЕ от служителя не последва а той едва ли не убеден и засегнат от пътничката ! За такова деяние на ЗАПАД има СЪД за уронване уважението на пътника, компенсация а уволнението на служителя е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! У нас КУЧЕ ВЛАЧИ КАМИОН ! И ме обявяват за БСП и комунист ! А аз не поддържам и не гласувам за никой ! Аз искам партия на СПРАВЕДЛИВОСТТА и ДОСТОЙНСТВОТО ! Но до ден днешен има партии на СВИНЩИНАТА и криворазбраната свобода и демокрация ! СЛУЖИТЕЛЯ НА ГИШЕТО е длъжен да ОБСЛУЖВА да СЛУЖИ а не да се ГАВРИ с четирите и закононарушения граждани ! Гражданската пристига на Терминал #2 от Лондон ! Не е измислица ! Това е истина. ТОВА Е ПОЗОР ! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ! ТОВА И В СВИНАРНИК ГО НЯМА !

    Коментиран от #41

  • 41 На аерогара София ! Няма да повярваш !

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "На аерогара София ! Няма да повярваш !":

    .....по-горе ....... да се чете : ...... Служителя на гишето е длъжен с УВАЖЕНИЕ ДА ОБСЛУЖВА законопослушните граждани, без да уронва авторитета им! А не да се гаври и ги унижава !.. Всичко това има едно обяснение - ташак управници са обхванали държавното управление ! Нецензурни, нали а това което те вършат как се охарактеризира - Респект?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бушмени

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "До Ония с Коня":

    Големи миризливци са До вчера не бяха виждали Кока Кола днеска я пият в несвяст Същото и с МакДоналсите и други Хамерикански храни
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Румен Илиев

    1 2 Отговор
    До 35. Приятелю и аз не съм беден.за сведение само личната ми земя вече е над... Техниката е нова и е за над милион лева. Но аз приятелю работя в тази България, която ти пшюеш, а живееш навън, за да трупа от разликите във валутата. Покажи си топките тук и промени нещо в тази България. Да лаят всички знаят, а като те гледам ти много добре го можеш.
  • 46 Русия е велика

    0 3 Отговор
    K У Р за говнато !

    Коментиран от #47

  • 47 ВСИЧКО РУСКО Е БОКЛУК

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Русия е велика":

    ПРЪДЛЬО! ФАКТ!!
  • 48 Румен Срадев

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Румен Илиев":

    Пожелавам ти да намериш така желаната Лада и да се наслаждаваш на качеството ѝ цял живот!
  • 49 КОНСТАТАЦИЯ

    1 0 Отговор
    ПРОЧЕТЕТЕ ВЕЧЕ ПУБЛИУВАНИТЕ КОМЕНТАРИИ.
    МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НАПИСАНОТО Е ОТ ХОРА С НОРМАЛНА ПСИХИКА ?
  • 50 po-znaesht

    1 0 Отговор
    Глупости говориш и не съобразяваш нищо!!Каква социална справедливост ми показваш и има при капитализма бе,Охлюв?? Нали ЗА ДА ИМА БОГАТИ,ТРЯБВА ДА ИМА БЕДНИ-НА КОИТО СЕ ОГРАБВА ТРУДА И СПОСОБНОСТИТЕ!! Това е икономически закон и то не на Карл Маркс,а на Адам Смит,който е написал Библията на капитализма-"БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ". А щом има бедни, те не могат да си платят за достатъчното и качественото изхранване на децата си,за качественото им образование,за лечение и опазване на здравето им !!И,ТОВА ЛИ Е СОЦИАЛ
    НАТА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ТЕБЕ??Нека те попитам,ако детето ти е гурбетчия и работи на отровените с хербициди,торове ниви и оранжерии и си продава здравето-дробовете,кръста,колената,бъбреците/които по-късно ще му "се обадят",че не са вече наред, и за безценното си загубено здраве получават "прекрасните 1300 евро",ТИ НА ДЕТЕТО СИ ЩЕ КАЖЕШ ЛИ ,ЧЕ ТАКА ТРЯБВА,ЧЕ ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО??? БАЛЪК прост си-нищо повече не виждаш от копанята си....И,ако си беден сега,което е видно от изявите ти тук/защото богатите си гледат бизнеса и търсят още начини и балъци като теб да ги "оправят"/,сигурно си мислиш,че си беден,или ЗАЩОТО СИ ГЛУПАВ или ЗАКОТО ТАКА Е СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВО!!! Прав си само за първото,разбра ли,защото социална справедливост никога не е съществувала,тя е мечта,блян и УТОПИЯ!
  • 51 po-znaesht

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Румене Илиев ти си нагло копе/е !":

    Прочети ми коментара на #50 ! За тебе се отнася, за "борбата ти за справедливост."..КАТО НА ЗАПАД???ХА,ХА,нелепици и бълнувания...А Румен Илиев е прав!
  • 52 Румен Илиев

    0 0 Отговор
    Благодаря на 51!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания