Last news in Fakti

5 Март, 2020 17:30 2 946 5

Различия между ЕС и Великобритания

  • ес-
  • мишел барние-
  • великобритания

Преговори по основни въпроси

Различия между ЕС и Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Между ЕС и Великобритания има сериозни различия за бъдещите им отношения. Това заяви главният европейски преговарящ Мишел Барние, цитиран от Гардиън.

Главният преговарящ говори след първия кръг от преговори с Великобритания. Търси се споразумение за търговията с Великобритания.

„Основно различия има по въпроса за тъй наречените равни условия , гарантиращи лоялна конкуренция. Мисля, че можем да постигнем споразумение“, заяви Барние.

Британските представители настояват и за отделно споразумение в сферата на рибарството, което да гарантира предимство на британските рибари във водите на острова. Преговори ще се водят в 11 сфери, като се търси гарантиране на стабилност в региона.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    17 5 Отговор
    📌 Британците още не подозират какъв голям ... ги чака!
    Ще разберат, ама портата ще бъде заключена завинаги!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Митко

    5 3 Отговор
    Малко съм прост,ама няма проблем.

    Коментиран от #3

  • 3 слаботоков

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Митко":

    Напротив, много си прав и не си прост!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Европейския съюз

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    се разпада ако още не си разбрал, британците действат предварително тъй като имат малко повече акъл и опит от нас. Тях не ги мисли. Ние умрелите многознаещи българи какво правим?
Новини по държави: