Last news in Fakti

24 Март, 2020 11:50 5 619 14

Германия се връща към строгите икономии

  • германия-
  • икономика-
  • правителство

Страната планира балансирана икономика

Германия се връща към строгите икономии - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия ще се върне към политиката на строги икономии. Това обяви германският икономичеки министър Петер Алтмайер, цитиран от Дойче Веле.

Страната вече постигна съгласие за подпомагане на икономиката. Това доведе и до решение за взимане на нов кредит.

Представителите на управляващите обявиха, че кредитът ще е при максимално изгодни условия. Това ще е първи такъв за страната през последните седем години.

Правителството планира да го изплати през следващите три години. Алтмайер обяви, че условията са максимално благоприятни, защото всеки вярва на германската държава.

Страната приложи този подход преди 10 години. Той доведе до бързо възстановяване на нейната икономика.

Вече се действа и по подкрепата на бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Coronata

    8 15 Отговор
    Аааа що,тука един ушат шебек каза че няма корона вирус,ама то шебек простено му е.!
  • 2 А пък у нас

    13 19 Отговор
    Червените боклуци и кремълският минетчия искат да изхарчат резерва.!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ашика Вескова

    5 2 Отговор
    ами ко ши праиме със сехсуалния живот ? щото девойките искат ма не могат при тая криза да си намерят млад германец ? ами като мине карантината ко ше праиме до следващата ? само сех не може бре серсеми.
  • 5 Гост

    8 5 Отговор
    Германците ще се оправят,ама ние.........,,Мора,, тепьрва започва.......А,и ги няма тези да изпращат парички вече оттам да ,,оцеляват,, тук близките.....масата хора ги осигуряваха на мин,заплата и сега ще взимат по 150-200 на месец..........
  • 6 Въй

    19 0 Отговор
    Ами нашите ''бразилци'' дето чакат на ''социала'' да не им намалят разкладката ?

    Коментиран от #11

  • 7 Имам

    10 7 Отговор
    Въпрос :
    Защо Испания Италия Англия Германия Чехия решиха да плащат заплати ипотеки и наеми на гражданите си които не работят време на тази криза, а при нас НИЩО. Нали се сате какво ще стане в България след като отмине този проблем. ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА!! НО КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО Е ПРИТЕСНЕН БЪЛГАРИНА. НЯМАМ ДУМИ. ТАКИВА ХОРА БЕЗ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ПО СВЕТА!!!
  • 8 Гостът

    8 3 Отговор
    Нашите да гледат Гермманците какво правят и да ги копират, само това да направят е достатъчно.
  • 9 Игра на полове

    6 2 Отговор
    Прогнозиране, планиране и изпълнение. Заразете света, докарайте го до състояние близко до паника и фалит и да започнем тогаз ние евреите притежатели на всички значими банки в света вкл. и световната банка , да раздаваме билиони кредити. Планът е изпълнен. Наздраве!
  • 10 Гошо

    2 0 Отговор
    Под строги икономии какво се разбира по точно ,няма ли да обяснят Конкретно от къде ще икономизират

    Коментиран от #13

  • 11 последни новини

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Въй":

    на 20 ти този месец бе спряно производството на автомобили в ДАЙМЛЕР - БЕНЦ , ФОЛКСВВАГЕН , БМВ ,ОПЕЛ , АУДИ ,ФОРД .........ПРИЧИНАТА Е ОТ ПОВЕЧЕ ЯСНА - КОРОНА .....аз в момента получавам 60 %от работната си заплата в ДАЙМЛЕР .......... изплаща се от арбайтсАМТ...... за тези 60 % които получавам всеки месец в продължение на 18 години са ми отдържали по 13% от работната заплата...... сега на въпроса за нашите ///// БРАЗИЛЦИ ///// който , никога не са работили и няма да работят..... до 23ти този месец те получаваха ХАРЦ - 4 .... в размер на 459 евро в месец, на човек ... ПРИ ПЛАТЕНА КВАРТИРА , ОТОПЛЕНИЕ И ВОДА , електричеството се поема до 70% от наемателя.............. + купони за 1 евро за неограничено пазаруване на храна в ТАФЕЛ един път в седмица ..... отнася се за ДОЛНА САКСОНИЯ .......на 23ти март германският министър на икономиката Петер Алтмайер, обяви в бундестага че Германия ще се върне към политиката на строги икономии ......... Страната вече постигна съгласие за подпомагане на икономиката. Това доведе и до решение за взимане на нов кредит......... на 23ти март бе приет закон за увеличаване на ХАРЦ - 4 с 15% .... при което нашите БРАЗИЛЦИ казаха ДА ЖИВЕЕ МЕРКЕЛ ОЩЕ 100 ГОДИНИ..... и така от 459 евро на месец те ще получават 527.85 евро всеки месец на БРАЗИЛЕЦ при заплатена квартира , храна , отопление , вода и електричество +++++ ДЕТСКИ ..... 1 но дете 250 евро...2 ро... -350евро 3 то- 400 евро.... 4 то 500 евро 5 6 7 8 9 ..то

    Коментиран от #14

  • 12 соросоидни кърлежи

    3 1 Отговор
    чалмосани пришелци трябва да се съгласят да им бъдат намалени помощи да проявят солидарност с германеца,който ги храни вече 50 и кусур години, или ги чака заличаване..от дойчланд-мойчланд..
  • 13 Хаджи хаджи Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гошо":

    Прочети номер 9!
  • 14 Korrekt

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "последни новини":

    Всичко е вярно, дамо относми детските надбавки е невярна сумата:
    Kindergeld 1.-во и 2.-ро дете 204€
Новини по държави: