5 Април, 2020 18:00 5 661 79

Русия подкрепя преговори за петрола

  • русия-
  • петрол-
  • саудитска арабия

Страната иска диалог

Русия подкрепя преговори за петрола - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия настоява за диалог относно петролния пазар. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Руският президент Владимир Путин подкрепя преговори по темата. Такива вероятно ще има през следващата седмица.

Пазарите отчетоха голям спад на цената на петрола. Това стана, след като не беше постигнато споразумение за намаляване на добива.
„Добивът на петрол е повишен до неочаквани нива. Това скоро може да доведе до запълване на всички хранилища с петрол.

Накрая ще получим минимална цена на петрола, която няма да удовлетворява никого. Мисля, че преговорите са единствен вариант“, заяви Песков.

Очакват се преговори за нов договор за добив. Той трябва да има съгласието на Саудитска Арабия и Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    39 54 Отговор
    Русия винаги е подкрепяла всичко разумно, и никога не е работила на принципа на ТИКВАТА:ПРОБА-ГРЕШКА.

    Коментиран от #3, #28, #63, #79

  • 2 Ю Кортес

    38 26 Отговор
    Глада е голямо нещо

    Коментиран от #5

  • 3 Емил

    39 33 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Че всички русофилистици сте безмозъчни е ясно! Ама сте и безпаметни - виж това: https://fakti.bg/world/452529-rusia-protiv-predlojenie-na-opek. От скоро е!!!
  • 4 осведомен

    26 15 Отговор
    Спрете с фейк новините вчера Русия спирала прибирането от чужбина и голям соросоиден рев а пълната новина е че се спира за два дни за организация днес Путин иска преговори демек се моли и очакваме нови 100ком рев а пълната новина е че без САЩ да се включат няма преговори това ако не са пр за фалшиви новини не знам кое е

    Коментиран от #7

  • 5 Де Факто

    23 24 Отговор

    До коментар #2 от "Ю Кортес":

    Прав си.В КОЧИНАТА булгаристан скоро ще почнат да падат по улиците от недохранване и липса на лекарства, а не от "короната".

    Коментиран от #8, #41, #68

  • 6 Borislav Popov

    36 32 Отговор
    Нали уж нямаше да преговаря, нали щеше да банкрути, хамерите и арабите, или тя май самата рашка е пред банкрут ??

    Коментиран от #10, #31

  • 7 Емил

    11 12 Отговор

    До коментар #4 от "осведомен":

    Ей, осведомения, нещо си я закъсал с граматиката - нищо не ти се разбира!!!

    Коментиран от #16, #21

  • 8 Емил

    11 7 Отговор

    До коментар #5 от "Де Факто":

    Ти идиот ли си или това е нескопосан опит за ирония???
  • 9 Сащ

    29 20 Отговор
    Путя, заповядай на килимчето в поза Г.
  • 10 Абе пипи

    23 19 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Борке-не разбра ли че Тръмп помоли Путин за тези преговори--дори тук го има това инфо...ама теб те нямаше под него..-хаахаха А сега виждаш възможност да тролиш--еми няма как да хване декиш-защото ситуацията е ясна още от петък....
    пп -няма нужда да ми отговаряш-днес нямам настроение за разговор с пипетки

    Коментиран от #13

  • 11 Кирил

    29 7 Отговор
    Нефта и по 5 долара да е,тук Лукойл ще ни дере кожите

    Коментиран от #54

  • 12 А според теб Кириле

    12 5 Отговор
    кой е виновен? Така са намерИли. Както и ония от Дънди със златната мина. Те са си капиталисти и дерат колкото пазарът може да понесе. Ако имаше конкуренция (а за това правителството и КЗК трябва да се погрижат) сигурно няма да е така.

    Коментиран от #22

  • 13 Borislav Popov

    13 24 Отговор

    До коментар #10 от "Абе пипи":

    Ми защо Путя се съгласи да преговаря ма Пипо, нали уж целта беше да ги обанкрути ма Пипо, ми тя рашката саиа се докара до банкрут и сега ще пада на колене пред килимчетата на арабите и хамерите.

    Коментиран от #15, #18

  • 14 Потребител на бензин

    18 1 Отговор
    EТО ТОВА Е КАРТЕЛ! СВЕТОВЕН ПЕТРОЛЕН КАРТЕЛ КАРТЕЛ , ИЛИ ПЕТРОЛНАТА МАФИЯ!
  • 15 Бачо Киро

    21 5 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Щото си главанак. Щом Тръмп е искал нещо от Путин, значи е предложил нещо. Щом Путин се е съгласил, значи му отърва. Забравили са да те осведомят завалиите, ко ши прайм ся...

    Коментиран от #25

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 вмирисан парцалив руски комунист

    17 20 Отговор
    Пишеш ей така, защото са ти платили да хвалиш ватенките. Изобщо не следиш преговорите. Да, Борисов управлява използвайки по някога метода ПРОБА-ГРЕШКА, който е един от най сигурните методи. Червените боклуци обаче сега ползват нов метод РЪБЧЕНЕ, ГРИЗАНЕ НА ДРЪВЦЕТО,КЛЯКАНЕ. Така гризнаха дръвцето покрай цените на нефта, че хептен потънаха. Брат ми живее и работи във гр. Волжский, завод Метеор. След като два месеца им плащаха с продукция, спряха да им плащат изобщо. А не са какви да е, защото са към Ростех и произвеждат кварцова пиезотехника с която се комплектоват най-различни уреди и апаратура. Два месеца блатг ми и жена му не можа да продадат една кутия с разни датчици и си останаха без пари. Половината град продава из цялата "необятна" датчици, които са строго специализирани и нищо. Сега псуват и скърцат със зъби. Аха да заколят местния путинец и дойде Ковит - 19 и ги стегнаха, та не могат да шават. След националната "рибалка" от един месец, тая кочина Руска Федерация е готова да я задраскаме. Руснаците са я задраскал отдавна. Само скапаните русофили-предатели по света си мислят, че е голяма работа.

    Коментиран от #19, #20, #48

  • 18 Ти май хептен си

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Питаш за неща които ги знаят само големите политици-явно са направили размяна за нещо друго.Или в гео-политиката-или в сферите на влияние или друго.Ти като малките деца мислиш-скарали се за нещо и край? Много си наивен бе пич.Разменят си възможности за своите интереси.Не бади толкова първосигнален.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 татко Махно

    18 13 Отговор

    До коментар #12 от "А според теб Кириле":

    Дънди Прешъс Метълс е една от най-добрите минни компании работещи в България. Защо не отидеш пред някой от предприятията им. Поговори с миньорите или който хванеш. Отиди до паркинга на работниците и се огледай. Шапката ще ти падне. Ама нали това, червените отрепки, трябва да плюете всичко и всички, които не са комунисти. Отиди на пример в Челопеч / по на път е /и виж на какво прилича. В това село има и английска гимназия, чиито учители пътуват всеки ден от София. Селището е заприличало на швейцарско градче, а местните не дават и дума да се каже срещу кканадците. Медно-златния концентрат се проверява и тегли до грам, преди за замине за Бургас и да се натовари на кораби за Намибия. А знаеш ли червено нищожество, защо там е крайната обработка? Защото арсена с който е пребогата нашата руда, отравя всичко. Това е и причината по живково време да не пипат жилата. Виж, любимите ти руснаци тровят квадратни километри и то за поне 100 години на пред и не им пука. Ти си глупав, червен, недоучил трол. Така ще си остарееш върху клавиатурата и никога няма да си добре, защото русофилът не може да е нормален човек.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ква стана тя?

    18 15 Отговор
    Нали великият Путин щеше да дърпа шалтера на Америка, Саудитите май на него дръпнаха шалтера, фалирали били САЩ...а, те самите се докараха до фалит. И сега величието се моли унизено за милост, дайте да вдигнем цените, защото умираме. Дано Саудитите продължат наказателната акция по-дълго, да видят рашките.."кон боб яде ли"
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 С две думи

    17 9 Отговор
    Русия до вчера щеше да събаря щатите а днеска изведнъж започна да изпълнява желанието на Дончо за дикусия със арабелите!?
  • 27 вмирисан парцалив руски комунист

    8 12 Отговор

    До коментар #20 от "Лудницата Карлуково":

    Ето, такива бесни луди Сталин ги трепеше, да не ядат храната, която и тогава и сега за редовия червен боклук е кът. И ги трепеше с тояги като последователите му пол Пот и Йенг Сари за да не хаби патрони. Избърши си пяната от устата. По някога може да е отровна. И много здраве на цялата лудница. Пазете се.

    Коментиран от #32

  • 28 Катюша

    13 15 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Бих допълнил ,че Русия в лицето на Путин,винаги е гледала добронамерено на добрите неща,стига да има с кого да разговаря човешки,но лошото е ,че има много които им завиждат и гледат да я разрушат,естествено това не може да стане и тях ги дразне ,но Путин не е вчерашен и няма да им позволи,затова руснаците гласуват за. него..
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мата Хари

    14 10 Отговор
    Защо всички чакат какво ще каже Русия бе ? Защо не се съберат останалите барабар с краварите и да решат проблема ?
    Да ама не !
    Каквото каже императора - това ще стане.
    Най много да се разберат за цени от 30-35 долара за барел и краварите вън от бизнеса.

    Коментиран от #36

  • 31 А бе юрдек

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    кво си се разклокал сякаш си снесъл пуйче яйце.
  • 32 кастрат

    11 8 Отговор

    До коментар #27 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    ко се пениш толкова бе . На тебе и една сопа през задника ти стига. Ба ти и подлизурковците дето сте на хранилка при сорос.

    Коментиран от #46

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Geo

    10 8 Отговор
    Ихаа, соросоидните тролчета направо ги виждам как се празнят в гащите заради тендинциозно написана статия.

    Само че новината не е нова и Песков каза че е съгласен на преговори но само във формат ОПЕК+ което включва и американците. Те това го казаха още когато излязоха от ОПЕК.

    Но това не пречи на соросоидчетата да получават полюции от всяка фалшива новина срещу Русия. Чакаха Асад да падне до дни, после чакаха Мадуро да го свалят, сега чакат Русия да фалира.
  • 35 Хроникьорчето

    11 9 Отговор

    До коментар #23 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Пак ли си разказваш сънищата бе , Свирчо ? Ех , сънища , сънища .. и пак с Путин ! 😂 Ама нещо много слабо драскаш тия дни , явно са ти спряли надницата от козяк заради пандемията 😂 .. а и вече няма как да свириш по градските тоалетни .. мъка , мъка .. 😂😂😂
  • 36 Червена отврат

    10 12 Отговор

    До коментар #30 от "Мата Хари":

    Какво значи вън от бизнеса бе умнико ? Вън от бизнеса значи да си продоват колкото искат,на каквито цени искат и където искат. САЩ не са червените боклуци и не зависят на 80 % от нефта, при това суровия, като развиваща се страна от третия свят. Не им изнасят цените и ще трябва да понамалят ракетите - кюнци, които бълват за собствено спокойствие. Ще трябва да отделят и ресурс за да се справят с предстоящите бунтове. Там тръгнат ли, Пухлер ще трябва иска поданство в Китай, ако има достатъчно време преди да го изкормят. И без това е монголоиден славянин и ще се маскира успешно в някоя комуна - в дочени дрехи.

    Коментиран от #37, #57

  • 37 Катюша

    11 13 Отговор

    До коментар #36 от "Червена отврат":

    А имаш ли в предвид ,че америте ограбват целия свят и нас тоже.Те на нас с какво са ни помогнали те питам.Като им дсдохме бази тук ,колко ни плащат.На времето руснаците ни пазеха,но нямаха бази нали,бързо забравихте нещо..

    Коментиран от #45

  • 38 Инфо

    10 1 Отговор
    Цялата патаклама с нефта стана по няколко причини:
    първата е, че щатите не са в договора ОПЕК+, което значи че могат да произвеждат колкото си искат. От тук и втората причина, Русия отказа да намали добива, защото при това положение щатите ще завладеят нови пазари. От тук и третата причина - със шистовия добив щатите успяха хпи ония цени да изместят СА от 50% от пазарите и. СА реши да пусне нефта на дъмпингови цени, с което на фалира шистовие дабив на щатите. Накрая всички взеха да губят от това.
  • 39 ссср

    12 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Русия подкрепя преговори за петрола
    Страната иска диалог
    Ето това се очакваше,руснаците клекнаха или се.... на арабите.Путин нали голям го вадеше -Аз няма да се съобразявам с ОПЕК!
    Напусна и арабите МУ го подадоха.Петрола стана без пари и руската икономика се срина.ХАХАХАХАХАХ

    Коментиран от #40

  • 40 Бай хой

    12 8 Отговор

    До коментар #39 от "ссср":

    Пак декларации без обосновка. Ако руснаците клекнат край с преговорите. Стават безпредметни. А виждаме че не е така. Клекнаха СА и сащ. Те искат преговори. Руснаците казват само че принципно са съгласни на преговори. От къде ти мина през главата че са клекнали. През 2019 година са продали повече от два пъти повече нефт на сащ и Великобритания. Прогнозите за 2020 са за още по големи продажби. Печалбата на Русия е по голяма. Май нещо си зле със сметките.
  • 41 ненаял се гражданин

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Де Факто":

    недохранване в България? ти вярно ли не ходиш по улиците да видиш всеки как се е ошишкал и че гладни тука няма?! или ти плащат да ревеш и пишеш тъпизми?
  • 42 ⚡ Хрониките на Евразия

    6 9 Отговор
    " Тръмп умолява Путин , той да спаси шистовият газ "
    Това не са думи на селският идиот ,а анонса на руската телевизия тези дни ..

    И въобще ,Путин ми прилича на Шура Балаганов ..
    Остап Бендер му даде куп пари ,а той отиде и открадна портмоне с копейки и го хванаха ..
    Тръмп уреди среща на Путин със саудите , по молба на последният , а той тръгна без да го питат , да лъже пак ..
  • 43 Нео

    4 6 Отговор
    Ще подкрепя, иначе диктатора си отива! Но ме вълнува един въпрос: Защо продават петролът си, пък и всичко друго за долари?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 стоян

    6 8 Отговор

    До коментар #37 от "Катюша":

    До 37 ком =русофилче кумунисче- не ме интересува САЩ кого са прикарали или излъгали -аз видях как руските чекисти 30 години ни изнудваха с най скъпата газ в Европа и затова в България фалираха половината торови заводи

    Коментиран от #47, #71

  • 46 вмирисан парцалив руски комунист

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "кастрат":

    По-добре плаща от Путин. Теб, червено влечуго яд ли те е. Всеки ден в пощата ме чака чек и то не в скапани руски рубли. Всички червени отрепки си мислите, че Сорос ви е виновен. Да той е много богат, филантроп, който разбираемо мрази червените недуразумения и използва парите си да ги затрие. Само, че те ще се затрият сами. Ако нямат враг пред себе си, ще се разпаднат. Стадното чувство и спомена за твърдата ръка ги крепи. За това влачат снимки на два пъти в годината като хоругви. Някой друг по света, да не е разбрал, че войната свърши преди 75 години ? Не могат да преживеят, че уж победители, отмъкнали цели заводи от Европа барабар с персонала, изведнъж се оказаха на нивото на страна от третия свят, която изнася само суровини, защо не може да направи нищо конкурентно, изоставайки на светлинни години от останалия, уж победен, или на сила "освободен " свят. Същият този свят днес им е виновен и им е крив за всичко. Явно дядо Сорос е прав. Нищо не става от червените боклуци.

    Коментиран от #50

  • 47 Катюша

    11 6 Отговор

    До коментар #45 от "стоян":

    А бе американче,до сега питам какво хубаво си видял от янките,освен да им изпълняваме агресивната политика.Примерно ние ли ще управяме арабите като изпращаме по техни заповрди контингенти.Това струва за нас доста пари и ще го духаме накрая.Ние нищо не печелим ,само загуби включително и човешки.

    Коментиран от #49

  • 48 котопакси

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    Уточнявай се за кой ватенки имаш предвид щото има американски ватенки ,скандинавски ватенки ,германски ватенки и накрая най гладните сорос ватенките .
  • 49 Българин

    7 9 Отговор

    До коментар #47 от "Катюша":

    От американците какво "добро" сме видели, е доста относително! Знам за една друга "агресивна" политика, в Грузия, Сирия, Украйна ...! А на въпрос , какво лошо сме видяли от Русия, няма да ми стигне форума! От тъй нареченото "Освобождение", окупацията 1944 година, та до днес!

    Коментиран от #51, #52, #53

  • 50 Geo

    11 3 Отговор

    До коментар #46 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    Щом е така както го разправяш и руснаците са най изостаналите и страна от третия свят ти защо плюеш по тях. Какво те интересува една страна от третия свят - що не плюеш по Камерун например.

    Цялата работа е че даже платените тролчета не си вярвате на лъжите които бълвате ама за пусти парички от чичко Сорос и майка си ще продадете. Пък за интересите на България да не говоря.
  • 51 Бай хой

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Да вадят ти очите построените язовири, атомни централи заводи. Най светлия период в историята на България. Почти девет милиона образовани и осигурени Българи. 25то място в света по стандарт на живот. Най великият период от Българската история. А къде сме сега?

    Коментиран от #56, #64

  • 52 Geo

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Звначи според теб руснаците много лошо направили като ни освободили от "турско присъствие". Как сме си живели под властта на падишаха - те в Батак не са ги клали ами ги постригвали по ниско.

    Продажна сган сте това соросоидчетата.
  • 53 Geo

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Пък и в Сирия тези агресивни руснаци се намесиха. Я как хубаво отрочето на САЩ режеха глави - професионално. Пък американците си дърпаха от нефта на Сирия без да плащат. Щастие от всякъде. Как да не ги мразиш руснаците - объркаха всичко.
  • 54 Гуньо от Левуново

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Кирил":

    За Кире...Пич ,не знаеш ли,че Лукойл няма нищо общо с Държавната петролна промишленост на Русия? Чисто частна компания,която се ръководи само от собствените си интереси.Друг е въпроса,кой им даде баницата.Защо не цвърчиш срещу частните хамерички Марици,или френската " Софийска" вода? Или срещу дънди- крокодила ,който ежегодно " отхапва" българско злато за над 3-милиарда,но ни дава 2 грама за всеки килограм добито злато.
  • 55 Гост

    4 7 Отговор
    Руските болници като филм на ужасите

    Руските болници като филм на ужасите


    Руската федерация надъхва строители със соцлозунги да работят бързо. До строеж в покрайнините на Москва бяха сложени плакати, които да призоват работниците да работят максимално експедитивно за изграждането на болница за лечение на коронавируса.

    Френският "Монд" в своя публикация акцентира на интересни данни за руското здравеопазване след първите появи на Covid-19 на територията на федерацията.

    15 хил. войници в Русия репетират за Парада на победа в разрез с мерките срещу коронавируса
    15 хил. войници в Русия репетират за Парада на победа в разрез с мерките срещу коронавируса




    117 000 сгради са изследвани, където биха могли да се изолират заразени и лекувани.

    От тях 41,1% нямат централно отопление , а 30,5% нямат топла вода. Данните са представени на руското здравно министерство, от където са обявили, че не всички сгради са публични. Това обаче показва реалността, пред която може да се сблъска Русия, а именно да пригоди голяма част от сградите си с нормални битови условия при евентуален пик на пандемията.

    Изданието коментира, че здравната система на Русия претърпява крах след реформите от 1990 година. Едва 3,2% от БВП на Русия отиват за здравеопазване. За повечето руснаци от провинциите на Руската федерация болниците там са като от филм на ужасите.

    Още 601 заразени и 4 починали за 24 часа в Русия
    Още 601 заразени и 4 починали за 24 часа в Русия

    Коментиран от #58

  • 56 Че само в България ли

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "Бай хой":

    Се построиха заводи централи и язовири бе да та е... в заблудения тролерасссс. Виж другите където не е стъпвал миризливият руски ботуш къде са...

    Коментиран от #60

  • 57 БПФ

    6 4 Отговор

    До коментар #36 от "Червена отврат":

    Запенен скот:
    за твое сведение в петък първата от шистовите компании в САЩ обяви фалит !!!
    Пак за твое сведение, американските експерти признаха, че Русия може да издържи 20$ на барел поне 5 години !!!

    Повече няма да ти обяснявам, ти нямаш мозък да разбереш.

    Коментиран от #66

  • 58 Geo

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "Гост":

    Руските болници били като филм на ужасите. Разкарай се малко по нашите пък после руските ще ти се сторят като хотел 5 звезди.

    Даже не се усещаш какви глупости си написал - колко сгради нямали отопление и колко нямали топла вода и пак остават поне 50 000 които са годни. Те толкова и краварите нямат, а пък зала "арена армеец" дали има централно отопление и топла вода.

    Коментиран от #62

  • 59 БПФ

    8 4 Отговор
    1. Русия напусна преговорите в началото на март, защото:
    А/ Чаршафосаните искаха ново, огромно увеличение на добива, ама Русия да поеме най-голямата част от него.
    Б/ Към оня момент нямаше нужда от ново намаление, защото Китай очевидно вече излизаше от епидемичната криза, а Европа и САЩ още не бяха под карантина, цената на петрола бе над 50$. Руснаците искаха ОПЕК+ да следи нещата и ПРИ НУЖДА да намали добивът още.
    В/ Арапите отказаха компромисен вариант, а главния чаршаф едва ли не се опита да ЗАПОВЯДВА на руския министър - руснаците да намалят добива. Руснак няма да позволи камилар да му заповядва.
    2. Още тогава руснаците обявиха, че са отворени за нови преговори и не напускат ОПЕК+.
    3. Русия обяви, че въпреки провала ще се придържа към ограниченията, арапите обявиха, че ще увеличат добива във вече развихрилата се криза.
    4. Руснаците могат да издържат на тия цени и 5 години, това го казват щатските експерти, не аз.
    5. Тръмп се обади на Путин да го моли за съдействие, не обратното.
    6. В петък отчетохме първия фалит на щатска компания за добив на шистов петрол.

    Това са ФАКТИТЕ. Всичко друго са бълнувания на соросоидни тролове.
  • 60 Geo

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "Че само в България ли":

    Руски ботуш не е стъпвал в Панама - там американски стъпи. Също и в Сомалия руски не е стъпвал за разлика от американски. И в Колумбия е същото.

    Там е пълно с язовири и фабрики и хората само се чудят как да си харчат парите и много са благодарни на краварите. И Мексико може да сложиш в статистиката пък и България в момента.

    Коментиран от #65

  • 61 Русия е на колене

    6 7 Отговор
    Джуджето моли за милост.
  • 62 Guest

    4 7 Отговор

    До коментар #58 от "Geo":

    Не съм я писал аз тази статия, просто я постнах тука за такива задръстени русофили като вас дето цял ден се напъвате да пишете колко "прекрасен" е живота в русия.
  • 63 никой

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Е и ти ако си българин, аз съм марсианец
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Сигурен съм, че нито в пПанама

    3 6 Отговор

    До коментар #60 от "Geo":

    Си стъпвал, нито в Сомалия, нито в Колумбия или Мексико. Показателно е, че сравняваш България с тези страни. Обаче забравяш, че преди да стъпи руският ботуш в България, ние се редяхме сред страни като Германия, Франция, Белгия, Австрия, а след руската "помощ" се озовахме сред страните които си споменал.
  • 66 1944

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "БПФ":

    при 20 долара за барел след три години никой няма да помни русията. украинско - китайската граница ще е по урал.

    Коментиран от #69

  • 67 ⚡ Хрониките на Евразия

    4 3 Отговор
    Путин в момента звъни за пореден път на Тръмп ,за да му предлага да спаси американските шистови сондажи. .😂
  • 68 Русофил пита спешно

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Де Факто":

    Никой не иска да ни осветли нас русофилите, ще има ли парад тази година на Червения площад за 9-ти май? Ще видим ли всемогъщите руски танкове, ракети и самолети, порещи оранжевите плочки на площада и прелитащи над чистото московско небе? Ще видим ли дечурлигата-войничета маршируващи и пеещи песента ''Прощаването на славянката'' и как ще я пеят ако са с маски? Ще видим ли прегръдките и целувките на президентите по трибуните или всичко това ще го видиме на мукавей в понеделник през 2048 година? Кажете моля, моля....??
  • 69 БПФ

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "1944":

    А можеш ли да се обосновеш?

    Впрочем аз пък какви въпроси задавам...
  • 70 Насраха се от страх москалите

    3 6 Отговор
    На колене нещастници. Ще се молите челобитно за всеки цент, който ще ви подхвърлим да не умрете, като червеи от глад. Щели да преговарят. Насрани, недъгави мошеници.
    Противни мръсни и сте и днес и винаги.
    Кочина на Злото и Лъжата. Гнусна.

    Коментиран от #72

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГОСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "Насраха се от страх москалите":

    ПОНЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА МНОГО ДОБРЕ ЗАТОВА РУСИЯ ИМ ПРАЩА ПОМОЩИ ЗА КОРОНА ВИРУСА А ПЛАЩАТ ПЪЛНИ ЗАПЛАТИ НА ЦЯЛА РУСИЯ ДОКАТОН СА В ПЛАТЕН ДОМАШЕН ОТПУСК ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ. САЩ СЕ ГОТВЯТ ДА ДЕВАЛВИРАТ ДОЛАРА ЗА ДА СИ НАМАЛЯТ ДЪЛГА. В САЩ СА ВЕЧЕ НАД 42 МИЛИОНА БЕЗДОМНИ МИЛИОНИ БЕЗРАБОТНИ.
  • 73 ГОСТ

    4 2 Отговор
    МНОГО СОРОСОИДНА СГАН СЕ Е АКТИВИРАЛА В ПЛЮЕНЕТО НЕ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТОВЯА Е ВЯРНО. САЩ СА ДОТОЛКОВА ПОТЪНАЛИ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ И ЗА ДА ИЗБЕГНАТ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА КОЯТО ГИ ГРОЗИ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗАПОЧНАТ ТРЕТАТА СВЕТОВНА. НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР. ЦЕНТРАЛНАТА ИМ БАНКА Е С 0.00 % ЛИХВА И СЕ ОЧАКВА ДЕВАЛВАЦИЯ НА ДОЛАРА С 50 200 ИЛИ 500%. ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО СЕ ОЧАКВА ДА СТАНЕ НАД 10 000 ДОЛАРА ТРОЙ УНЦИЯ. НАПЕЧАТАХА НОВИ 2 ТРИЛОНА ЗЕЛЕНИ ХАРТИЙКИ БЕЗ НИКАКВА СТОЙНОСТ С КОЕТО ПОТЪВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА ЦЯЛАТА ГОЛА ИСТИНА.
  • 74 Руските свине

    2 4 Отговор
    Клекнаха пред чаршафосаните.

    Коментиран от #75

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Абу Даби

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "ГОСТ":

    Русия падна в поза партер и вдигна опашката

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 няколко факта

    1 0 Отговор
    Тръмп се обади на Путин, а не обратното.
    НВ принцът на иска споразумение с Русия, не Путин.
    Фалира вече първата голяма шистова компания и уволни 3000 работници, Ростнефт не е фалирал.
    САЩ е на първо място в света по износ на нефт, не е нито Русия нито Саудитска арабия. Т.е. САЩ е по зависим от износа на нефт. БВП на САЩ само 20 % е от промишлено производство останалото са услуги, които сега няма ... за саудитите не коментирам, там поне 70% се формира от износ на суровини. А в Русия не е така там 40% е делът на производството, и още цената на основния продукт за износ от Русия - житото расте и сега тон пшеница е по-скъп от тон петрол. САЩ има огромен дълг, Русия излишък. Та кой е в по-добро положение? Та дори и с короната Русия е несравнимо по-добре от САЩ, въпреки че обща граница с Китай ...
  • 79 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Къде са петролните залежи на българия защо кауна не се изкаже за добива ами чака борисов
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания