Last news in Fakti

24 Април, 2020 11:07 2 249 16

В Ню Йорк тестваха 3000 души. 14% от тях са с антитела

  • ню йорк-
  • антитела-
  • сащ-
  • андрю куомо-
  • губернатор-
  • тестове-
  • коронавирус-
  • заразени

2.7 милиона местни жители може вече да са заразени с новия коронавирус

В Ню Йорк тестваха 3000 души. 14% от тях са с антитела - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че от последното тестване на 3000 души за коронавирус, 14% от тях са дали положителни проби за изградени антитела срещу него.

По думите му това означава, че 2.7 милиона жители на щата може вече да са заразени с новия коронавирус. Данните от проучването са предварителни. Не е изключена версията коронавирусът да циркулира в Ню Йорк много по-рано, отколкото се предполага – подобно на Калифорния.

Губернаторът Андрю Куомо посочи, че тестовете са били насочени към хора, които са пазарували, което означава, че при тях е по-вероятно да се появи положителен резултат, отколкото при хората, които са се изолирали у дома. САЩ са страната с най-много заразени и жертви на COVID-19.

През последните дни губернаторът Андрю Куомо настоява да се увеличат значително тестовете. Ако се окаже, че реалният брой на заразените в щата Ню Йорк (който се превърна в огнище на заразата) е много повече от официалния брой, то това ще означава, че и процентът на смъртността е много по-нисък. Междувременно проучване на AP разкри, че президентът Доналд Тръмп е поел ролята на всекидневен говорител по мерките срещу коронавируса в САЩ, но малцина американци го възприемат като достоверен източник на информация за пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рапона

    8 1 Отговор
    Абе ще си кажат те, че експеримента върху тяхните поданици е бил успешен ама време ще мине...
  • 2 доцент Мангъров

    3 6 Отговор
    Това , прави 1,7% смъртност , което е 17 пъти повече от грип

    Коментиран от #8

  • 3 Вирусолог

    6 2 Отговор
    Ха ха страшния вирус - 14% са го прекарали безсимптомно - 2.7 милиона. Ха сега разни гербави статисти да изчислят процента на смъртност. Ще излезе по малка и от на грип Б.

    Коментиран от #6, #12, #16

  • 4 През мура ми

    6 1 Отговор
    Духовете на индиаците отмъщават.
  • 5 Нещастници

    7 0 Отговор
    Много скоро най сетне някой ще каже, че царят е гол! Точно както излъгаха за хим оръжие в ирак и се извиниха след 10г! Тук след 2 г най много, толкова ще могат да поддържат измамата, ще кажат, че процента е висок, зашото всички тестове отчитат и всеки друг преболедуван грип. И че всъщност не е имало никаква пандемия а сарс 2 например или свински грип!
  • 6 доцент Мангъров

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вирусолог":

    хаха как те изпреварих :) - (само да вмъкна , не съм гербераст)
  • 7 👽👽👽👽

    7 0 Отговор
    Не предполага ами е това, от миналата год Октомври месец в САЩ е минала вълна от пневмония с неясен произход!
  • 8 Вирусолог

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "доцент Мангъров":

    И как ги изчисли тези 1.7% - става въпрос за щата Ню Йорк където починалите са 20 000 (не е сигурно всичките ли са от вируса) - при мен излиза 0.7%. - поинтересувай се от по агресивните щамове на грипа какъв е процента на смъртност - излиза че те са по-опасни.

    Коментиран от #13

  • 9 Е и ?

    5 0 Отговор
    Какво ме интересува фащ и какво се случва в кравария?
    Престънете да занимавате хората с тия изверги.
    България е част ОТ ЕВРОПА а не 52 щат на фашистка америка !

    Коментиран от #11

  • 10 Корнела

    1 3 Отговор
    Моето мнение за Корнелия Нинова е непроменено от пролетта на 2016 г., когато тя оглави антибългарската банда БСП.

    Първо, Корнела е едно от най-вредните и пакостливи политически вещества, което се е появявало в българската политика.

    Второ, Корнела е коварна, подмолна, арогантна, напълно безсърдечна, лишена от елементарна съвест, с внезапни приливи на алчност, съзнателно натъпкала се с огромни дози усещане за безнаказаност, протеже на най-опасните кръгове от българското задкулисие /ченгесарите от РУМНО и ДС/, придобила имунитет към гадостите в множество тъмни дела, в които е участвала от 90-те г., та досега.

    Коментиран от #14

  • 11 слаботоков

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Е и ?":

    Много правилно и точно!😀➕➕➕➕➕
  • 12 Бай Ганьо

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Вирусолог":

    Ганьоооо пак много знаеш. Ти си еманация на средностатистическия прост българин, който винаги търси конспирации и под вола теле. Приеми, че положението е сериозно и мерките, които се въведоха в цял свят са зада защитят теб и близките ти, а не да ти откраднат и малкото хляб, който имаш...
  • 13 доцент Мангъров

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Вирусолог":

    За щата може изчислих само града (моя грешка) , иначе за щата 0,76% , а за гриповете съм проверявал за последните 10 сезона смъртността в САЩ и варира от 0,05% до 0,13%
  • 14 Tate

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Корнела":

    Корнелата е ясна ти кажи нещо за "Патрона " си !! Колко е голям ,полезен ,умен,възпитан,честен,скромен!!! На всички тиквеници корнелата е виновна ,тя даде на гергов 60 милиона за дупка ,тя отпусна 70 милиона от ББР на колекторска фирма ,тя купи 10 снимки на Ф16/70 за няколко милиарда,тя олаби БМФ на гела ,тя снесе на доган 20 милиона ,пацката с тераската ,тончето с балкончето ,бонбончето в барцелончето, комедията дани острото ,мозъка,..............Гробарските издънки нямат край оооо забравих 10 тона фурми сладко ли ти е !!!! Може да съм пропуснал нещо .
  • 15 Гост

    1 0 Отговор
    В този град и без друго,живеят само паразити,които смучат кръвчица от собствените си сънародници и от целия свят.Няма за какво да ги жалиме.
  • 16 hmhmhm

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вирусолог":

    ами не 3000 души 420 са има ли антитела. това означава. а не някакви милиони ако екстраполираш така най вероятно ще си в голяма грешка