Last news in Fakti

28 Април, 2020 13:30 2 924 25

Русия иска решение с Украйна

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • украйна

Предстои среща на външните министри

Русия иска решение с Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия се интересува от разрешаването на спора в Украйна. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Според него е важно да се спазват договореностите от Парижките споразумения. През тази седмица ще се проведе и видео среща между външните министри на Нормандската четворка.

„Нашите президенти се събраха в Париж и решиха да подготвят своето домашно преди следващата среща. Когато подготовката бъде извършена, ние ще работим за среща на върха.

Това е важен въпрос за всички участници. Интересуваме се от намирането на споразумение“, заяви Песков.

Руски представители вече заявиха, че на този етап е трудно да се договори нова среща.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    3 1 Отговор
    Горя по гаджето си.
  • 2 Емил

    12 26 Отговор
    Решението е просто! Възстановявате границите преди агресията и търсите дипломатически пътища, за да си върнете Крим и Донбас! Никой не отрича, че са руски, но да си ги взимате със сила е примитивно и не отговаря на моралното ниво на света и това, че вие сте изостанали, не е оправдание!

    Коментиран от #5, #6, #18

  • 3 Руските свине

    14 27 Отговор
    Не искат мирно решение с Украйна а единствено конфликта да треи и са продължава със за давана от тях интензивност. Путин и ватниците никога няма да се примирят със свободна и демократична Украйна, която върви по свой самостоятелен от Русия път и ще направят всичко възможно това да не се случи. Затова свободния свят трябва да поддържа борбата на Украйна срещу руската агресия.
  • 4 usa223

    9 24 Отговор
    Като върнат заграбените територии и Крим и като платят ще свалят санкциите на рашките заради които сега реват.
  • 5 Кое морално ниво на

    20 3 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    света? Онова според което едни западни демокрации нападнаха Ирак и дестабилизираха целия регион ли? Или онова другото което им позволи да разрушат една светска държава с висок стандарт като Либия и да я превърнат в гнездо на тероризма и където можеш да си купиш роб? Питам щото ще ходя до железарията да си купувам морален нивелир.

    Коментиран от #13

  • 6 Ми те ако не си бяха

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    взели Крим сега там щеше да има американска военна база.

    Коментиран от #23

  • 7 Иван

    7 13 Отговор
    за Крим не искат решение, там решение няма защото имат още запаси от резервите. там след 6 години като свършат запасите ще бъде решението, когато вече са толкова огладнели и когато го няма Путин. За Донбас искат да го изтъргуват, защото им струва по 3млрд от тези гадни амерекински пари на година, а денги как видно не будут. Затова и всеки ден там правят по няколко обстрела срещу блокпостовете. За да им омръзне на украинците това положение, което дава на два три дни по някоя жертва или ранен. Искат да го върнат като място, което да създава постоянно напражение, за да няма стабилност. Този мустакатия, когато си отвори устата значи е да казва някоя лъжа.
  • 8 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    8 17 Отговор
    Вече никой няма намерение да сключва договори с Русия. Те първо никога не ги спазват и второ не се знае още колко месеца ще ги има.
    Има я, няма я, Русия на никого няма да липсва.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Само питам

    4 16 Отговор
    Какво сътрудничество ? Никаква конкреника. Ще участва ли Русия в протрамата Артемис ? Не . Защото е изостанала. Ама иначе ги е яд за добив на ресурси от Луната .
    Ще участва ли Русия в програма за кацане на Марс ? Абсурд. Защото са изостанали.

    Корабите Союз да от първо поколениие космически кораби
    За сравнениие Крю Драгън е четвърто.
    Целите космически възможности на Русия стигат до полет до МКС . И това е . Там приключват.

    Коментиран от #11, #17

  • 11 Тука иде реч

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    за Украйна, ама щом си рекъл и за Космоса карай да върви.
  • 12 Леонсио

    2 8 Отговор
    Какво сътрудничество ? Никаква конкреника. Ще участва ли Русия в протрамата Артемис ? Не . Защото е изостанала. Ама иначе ги е яд за добив на ресурси от Луната . Ще участва ли Русия в програма за кацане на Марс ? Абсурд. Защото са изостанали. Корабите Союз да от първо поколениие космически кораби За сравнениие Крю Драгън е четвърто. Целите космически възможности на Русия стигат до полет до МКС . И това е . Там приключват.

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Опа

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кое морално ниво на":

    И още няколко допълнения. Остров Кипър, сега турците постоянно увеличават напрежението с нови претенции към Гърция, Баските в Испания, Северна Ирландия и и ии. Е да, някой така разбират морала и демокрацията
  • 14 Бате

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Леонсио":

    То и совалките нещо приключиха а това нещо Крю ли е Мрю ли е Дракстер ли е изобщо лети ли?

    Коментиран от #16

  • 15 УРААаааааа📣

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Баба Ванга":

    Ами сега😂😂😂👏
  • 16 Леонсио

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бате":

    а някои па приключиха и преди да се летели Ха ха хА Буран !

    Коментиран от #19, #20

  • 17 🤣🤣🤣🤣

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    Хо хо хо хо хо 🤣🤣🤣😋🤣😃
  • 18 Бат САЛИ

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Блажени са вярващите, никога Русия няма върне Крим той винаги е бил Руски. А за Украйна няма такава държава това е по гранична област

    Коментиран от #24

  • 19 Бате

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Леонсио":

    Така де бате, ама им остана Ан-225мрия за който не могат да се разберат с Украинците чий е. Е ето им нещо за което могат да преговарят
  • 20 Бат САЛИ

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Леонсио":

    Затова ли твойте лакей още купуват Руски двигатели защото са ГОЛЕМИ "СПЕЦИАЛИСТИ"
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 миш

    10 3 Отговор
    За РФ въпросът с Крим е приключен и не подлежи на обсъждане.Вижте си календара сега е 2020 г..Въпросът с Донецк и Луганск,руснаците ,ще го закрият когато поискат и това не зависи от никои друг.
  • 23 Роко

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ми те ако не си бяха":

    И как щеше да стане това? И откъде имаш тази информация? И най - важния въпрос: Имаш ли нещо различно от вакуум в междуушното пространство?
  • 24 Роко

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Бат САЛИ":

    Винаги бил руски?!?!? Да видим Крим е бил руски от 1783 да 1920 година или 137 години. Това нещо не ми прилича на винаги. Ако това е винаги кво трябва да кажат монголите Москва е монголски град 300 години или два пъти повече от твоето винаги.
  • 25 Омбре

    0 0 Отговор
    АЛА-БАЛА :D.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания