Last news in Fakti

7 Юни, 2020 20:19 2 220 20

Вучич: Тръмп преминава през истинска голгота

  • александър вучич-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • сърбия-
  • голгота-
  • джордж флойд

Сгрешил или не, той винаги е виновен

Вучич: Тръмп преминава през истинска голгота - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес, че в САЩ се води ужасна кампания против президента Доналд Тръмп, предаде агенция "Танюг".

Помолен за коментар на новината, че САЩ престанаха да финансират Световната здравна организация, Вучич отговори, че не се меси в това, защото Сърбия има солиден опит със СЗО, което не означава, че винаги е против Тръмп, пише Новини.бг. "Напротив, ужасявам се от кампанията срещу него в САЩ. Това, през което преминава Тръмп, е истинска голгота. Сгрешил или не, винаги е виновен", отбеляза Вучич.

Той добави, че полицаят, който уби Джордж Флойд, е арестуван, както и другите полицаи, които не предотвратиха смъртта му, но не знаем имената на полицаите, убити в безредиците там. "Тази кампания говори, че фалшивите пазарно ориентирани либерални кръгове са готови да инвестират много пари в кампанията против президента на САЩ и да се борят срещу него с всички неразрешени средства. Това е скандал над скандалите", каза Вучич.

Коментирайки освобождаването на сръбския футболист Александър Катай от клуба в Лос Анжелис заради коментар на съпругата му в социалните мрежи (в подкрепа на действията на американската полиция срещу демонстрантите), Вучич отбеляза: "каква връзка има жена му с това как той рита топката. Това говори само каква хайка се води против тези, които не са против президента на Америка. Тази жена има право на своя позиция. Ако е извършила престъпление - преследвайте я. Ако не е, не разбирам за какво става въпрос", каза Вучич.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дончо

    22 2 Отговор
    Ама премине ли, на 13-ти Ноември, Петък, дупе да ви е яко. ☠️
  • 2 ххх

    31 3 Отговор
    Бай Донйо мачкай, щото ще те смачкат, отърви се от предателя в твоите редици твоя зет евреина той работи срещу тебе. Ционизма не спи.
  • 3 Тръмп 2020

    34 3 Отговор
    Точно затова победата му в Ноември ще е толкова сладка. Години демократи и журналисти се опитваха да го опозорят с какво ли не и накрая те се показаха какви са безкрупулни хрътки на които не им пука за обикновения човек.
  • 4 БПФ

    36 2 Отговор
    1000% в десетката !!!

    Тръмп трябва да се мобилизира за изборите, да не се колебае да разкрие всичко, което Руди Джулиани разкри за корупционните схеми на байдън в Украйна, да смаже на диспута тая страдаща от деменция човешка развалина. После да посвети втория си мандат на безкомпромисното смазване на цялата либерастка сган, която днес се опитва по методите на майдана (много добре познати на престъпниците от "демократическата" партия). Такива организации като "Антифа" и т.н. трябва да бъдат поставени извън закона и унищожени, всякакви кметове, губернатори и т.н., които бойкотираха марките срещу терористите мародери - да бъдат гонени без милост и вкарани в затвора. Битката за Америка е битка за цивилизования свят изобщо !!! Който не му харесва да живее в цивилизования свят - Африка е голям и рядко населен континент !!!
  • 5 бай Дончо

    7 0 Отговор
    Все пак тях ги бомбиха Демократите и Украйна я бомбиха Демократите
  • 6 В.В.

    21 0 Отговор
    Браво, Сашо....Много точно...И бели умират,,но никой не ги споменаваникъде...Нещата в САЩ да много сгоенени...Ама много...
  • 7 Атина Палада

    23 2 Отговор
    За Тръмп е точно така, както казва Вучич. Но! Дай Боже Тръмп да спечели втори мандат. За да има надежда и за нас!

    Коментиран от #10, #19

  • 8 Голасо

    3 10 Отговор
    Поръчан зададен въпрос уж за СЗО, а целта е била да се подмазва на тръмп
  • 9 Ами

    3 12 Отговор
    Най-обикновен мушмурок!Те го бомбят,той ги хвали!Балканска му работа!!

    Коментиран от #11, #13

  • 10 ??????

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Да си пиеш хапчет'та !!И гинкобилобата да не забрайш!!Надежда за нас!????Ква надежда ма!?Нали ти казаха от САЩ в очите ,че държавата ни е корумпе!??? Да ама се оказа,че бил само един съдия!!!!!Пък големите крадци нито ги посочиха,даже не ги и погледнаха!!!Хахах надеждо!

    Коментиран от #14

  • 11 ха че

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ами":

    Кои го бомбиха? Тези,което бомбят сега и Тръмп.

    Коментиран от #12

  • 12 Ами

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "ха че":

    Глупости!Разлика няма!
  • 13 Не ги разбираш

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ами":

    Игрите

    Коментиран от #15

  • 14 !!!!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "??????":

    И за нас в Европа се има предвид бе питанко обла!

    Коментиран от #17

  • 15 Иван

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "Не ги разбираш":

    Раэбира ги много добре!!! В педерастките САЩ няма многопартийна система.Ешкинаэките сатанински плъхове контролират както фанатиците,наричащи се демократи,така и фанатиците,наричащи се републиканци......Хилъри,Тръмп,Байден,Пенс,Помпео,Кери,Обама,Буш,Еспер,Аштон Картър,Ники Хейли,Марко Рубио,Джоуэеф Лийберман-всичките са ционистки демони-проститутки на сатанинската синагога.

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 И как точно

    0 6 Отговор

    До коментар #14 от "!!!!!!":

    помогна Тръмп на Европа??То бива,ма нали за туй,ви слагат тУЙ!Що акъла ви е заврян в гъ....
  • 18 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Ако оставиш настрана ешкиназите, може и да прозреш, че на Световната арена и главно в САЩ, върви борба между глобалистите, така наречения финансов капитал, който не произвежда нищо и индустриалния капитал, чийто защитник е Тръмп. Борбата е много жестока защото всички главни медии поддържат демократите и дават милиони за предизборната им кампания. Всички социални мрежи също вливат пари за демократите при тази гонка.Twitter дори си позволи да изтрие изявление на Тръмп. А уж медиите в САЩ били независими.
  • 19 123

    1 9 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Вучич е един клоун, който седи на два стола И си прави снимки с натовски генерали под сръбското и натовски знаме. Откога пък той стана експерт по международните проблеми? Вучич плаща на Хилъри 2 милиона долара за предизборната и кампания срещу Тръмп. Когато журналисти го питат защо е сторил това, той отговаря,, Защото съм умен". По изхода на изборите излиза и че не е бил толкова умен. Сега пък залага на Тръмп. Но САЩ се интересуват от Сърбия само колкото да я приемат в НАТО. И Вучич и нашия Бойко са от едно и също котило на Сорос. Те специално ги избират с мания за величие,пикаскаят ги малко, после им стъпят на врата
  • 20 Туркофил

    2 1 Отговор
    От както Вучич сподели позицията си за Тръмп че не е виновен за всичко станах негов фен либералите са алчни отрепки които играят мръсно
Новини по държави: