Last news in Fakti

18 Юни, 2020 17:22 1 416 6

Когато Европа е добре, Германия печели

  • германия-
  • хайко маас-
  • ес

Страната иска да е мост

Когато Европа е добре, Германия печели - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия печели , ако Европа е добре. Това заяви германският министър на външните работи Хайко Маас, цитиран от Дойче Веле.

Европа се определя като голяма награда за Германия. Напомня се, че страната е голям износитиел за региона и реализира успех, когато той е добре.

Предстои страната да поеме председателството в ЕС. Германия е наясно, че има голяма отговорност към Европа.

Тя ще търси да подкрепи страните, които бързо трябва да стартират своите икономики. Според Маас съвместният план между Франция и Германия може да послужи като основно за единство.

Според него трябва да се намери баланс между Севера и Юга. Ще се търси нова политика, която да задържи централните и източни държави в ЕС, като Германия иска да е мост между Севера и Юга.

Той заяви, че САЩ имат интерес да са свързани с Европа във вътрешен и външен план.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 1 Отговор
    А наш боко все печели
  • 2 Blackthorn

    4 3 Отговор
    Германия е пътник.
  • 3 Хахаха

    4 2 Отговор
    Германия е никой вече
  • 4 VVV

    4 0 Отговор
    Германия иска да притежава Европа обаче не може да си го позволи. А ако може не знае как да го направи.Нанася огромни щети на обикновените хора в ЕС за сметка на Киро гела и разни мошеници .Алчноста на управниците отделно е тежест за европейците. Парите трябва да са при хората ,а не при ЕС ,София или ,,бизнеса,, Пазара трябва да разпределя парите ,а не ЕС .

    Коментиран от #6

  • 5 Госあ

    6 2 Отговор
    Хах този хайко, проблемът е обаче че когато Германия е добре, Европа е зле. И то много зле ! Справка- ПСВ и ВСВ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: