Last news in Fakti

20 Юли, 2020 14:25 89 494 100

Чужди медии: На Борисов трябва да се поставят безпощадни въпроси

  • бойко борисов-
  • герб-
  • делян пеевски-
  • дпс-
  • протест

Бойко Борисов е много специално животно в европейската политическа фауна

Чужди медии: На Борисов трябва да се поставят безпощадни въпроси - 1
Снимка: БГНЕС

"Борисов е много специално животно в европейската политическа фауна". Българският премиер е главен герой в редица публикации на международните медии. Ето как го портретират някои от тях.

 

В интервю за "Тагесцайтунг" българският писател Захари Карабашлиев казва: „Борисов е много специално животно в европейската политическа фауна. Той е чаровен, интуитивен и дори забавен по своему. Умее да манипулира човека насреща си. У него е концентрирано всичко онова, което липсва на повечето еврократи: политически инстинкт. Той и Ангела Меркел очевидно са родени и отраснали на различни планети, но сега живеят на един и същи континент. Борисов много добре знае къде, какво и на кого казва. В Европа говори едно, в САЩ друго, в България пък съвсем трето. Притежава огромна власт. Избуяващата корупция в България вирее главно благодарение на парите от ЕС. Достъп до тази пари осигурява политическата власт, а тя е в ръцете на Борисов."

"Човек от народа"

Агенция "Франс Прес" също портретира премиера Бойко Борисов. В началото авторите пишат, че сега Борисов се опитва да си спаси кожата, след като е бил изненадан от непредвидения политически земетръс. „Демонстрантите го обвиняват, че облагодетелства богатите бизнесмени, които контролират икономиката на страната, но със своя директен стил и цветист език той самият през цялото време поддържа имиджа си на човек от народа. (…) Последната приумица на този гигант с бръсната глава са видео включванията във Фейсбук от неговия джип 4х4, с който той обикаля България, среща се съгражданите си и възхвалява инфраструктурните проекти, които в тази бедна страна се финансират с европейски пари." След което, пояснява авторът на портрета, Борисов се прибира в скромната си къща в едно софийско предградие, където, по собствените му думи, живеел като „аскет“, дори като „куче“.

„Борисов гледа да печели време"

В портрета на българския премиер, разпространен от „Франс Прес“, четем още: „Според неговите критици, Борисов се интересува единствено от политическото си оцеляване и не върши нищо друго. Правосъдие, здравеопазване, образование – обещаните реформи не стигнаха доникъде и са огледален образ на една власт, която е парализирана от борбите за влияние и се ръководи единствено от компаса на общественото мнение."

В репортаж от България на „Нойе Цюрхер Цайтунг“ също става дума за българския министър-председател: „Борисов сам попадна в полезрението на непрозрачни мрежи. През юни се появиха компрометиращи снимки от частната му резиденция, които говорят за проникване именно в онази служба за охрана, заради която избухнаха последните протести. В настоящата криза Борисов гледа да печели време. Правителственият ръководител изключва варианта „оставка“, защото във времената на пандемия и с оглед на очакваните икономически сътресения страната имала нужда от стабилност."

В интервюто за „Тагесцайтунг“ писателят Захари Карабашлиев също отговаря на въпроса за евентуалната оставка на Борисов: „Нищо друго не му остава, защото вече е ясно, че не може да контролира ситуацията. Та нали самият той е контролиран от олигарсите. Или пък от собствената си слабост. А най-вероятно и от двете."

"Брюксел не е длъжен да дундурка България"

За олигарсите става дума и в репортажа на Фолкер Пабст, публикуван в швейцарския „Нойе Цюрхер Цайтунг“. Пишейки за Делян Пеевски, авторът отбелязва, че той „е сред най-богатите и същевременно най-оспорваните и мразени хора в българския политически живот."

А в „Тагесцайтунг“ Захари Карабашлиев коментира още: „Брюксел изобщо не е длъжен толкова дълго да дундурка България. Въпреки това ЕС може да подкрепи демократичния процес в страната. На Борисов просто трябва да му се поставят безпощадни въпроси и да му се изискат отговори. Но точно това ЕС досега не направи, а огромни суми пари на европейските данъкоплатци отиваха в джобовете на българските политически мошеници и олигарси."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 257 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 блажени са вярващите

    342 20 Отговор
    Колкото на Берлускони се поставиха.. Баце си е платил индулгенцията с милионите погубени български души, продадени на Лукавия за едното конграчулейшънс и благополучие на унукът.
  • 2 Майна

    397 43 Отговор
    БЪЛГАРИ, ТРЯБВА ДА ГО СВАЛИМ И ОСЪДИМ! ТОВА Е ШАНСА НИ

    Коментиран от #37, #56

  • 3 марионетка шут на кукловода

    298 15 Отговор
    Баце е завещанието на Алеко за европейските народи.
  • 4 цербер

    308 17 Отговор
    Чужди медии: На Борисов трябва да се поставят безпощадни въпроси! АМИ ПОСТАВЕТЕ МУ ГИ,ПИТАЙТЕ ГО. НЕДЕЙТЕ САМО ДА КОНСТАТИРАТЕ.

    Коментиран от #48

  • 5 RETRO

    237 17 Отговор
    Уикилийкс за България, публикува още една грама от американското посолство в България, посветена на Бойко Борисов Тя е от 2008 г. и е подписана от посланик Нанси Макълдауни. В нея се твърди, че почти сигурният следващ министър-председател на България е кметът на София Бойко Борисов. В грамата той е описан като недодялана и непостоянна личност, която слухове свързват с организираната престъпност. Според посланичката, Борисов демонстрира липсата си на изтънченост и простоватостта си, като свои отличителни достойнства, но е най-хитрият и харизматичен играч на деня. Той ясно и последователно култивира едновременно американско и европейско одобрение, за да подсили своята легитимност, но същевременно търси и руска подкрепа. Макълдауни отбелязва, че Борисов е майстор на подвеждането и преструвките, като неговата суета и нуждата му от себеизтъкване могат да са лост, който САЩ да използват, за да му влияят.
    ОСТАВКА!
  • 6 Последния Софиянец

    114 17 Отговор
    Животните са затова да им носят пачки на европейците.
  • 7 Дедо Йоцо

    193 12 Отговор
    Това чудо на природата е лицето на една от най-старите държави в света ...

    Коментиран от #11

  • 8 Приятел

    49 197 Отговор
    Орбан и Бойко са най-големите в ЕС,останалите са някакъв смях.Немците да си коментират Меркел,а франсетата Макрон.
  • 9 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    254 30 Отговор
    Смешникът Борисов, който тук се пъчи като Бай Ганю, че е едва ли не велик държавник, никой не го възприема на сериозно в другите страни. Горките българи, че имат 10 години за премиер такъв изпечен лъжец!
  • 10 Аристотел

    195 23 Отговор
    ББ не е политическо, а цирково животно.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пешо от Каспичан

    47 183 Отговор
    Учудвам се на антибългарската реторика на авторите на статиите от посочените медии. Оплювайки Бойко, оплюват България... и после защо европейците нямали доверие на българите и защо отношението към нас било "по-специално"! Ей заради такива журналисти, мразещи народа и родината си!

    Коментиран от #13, #14, #57

  • 13 не му пука

    124 16 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо от Каспичан":

    Не го плюят бре, дъжд го вали.
  • 14 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    169 34 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо от Каспичан":

    Ей заради такива празнодумци, самохвалковци и крадци като твоя кумир Борисов българите стават за смях в чужбина!

    Коментиран от #17

  • 15 ДААААА,..БЕ

    32 79 Отговор
    "ЧУЖДИ ИЗДАНИЯ" И ИНТЕРВЮ С ПОЗИТАНСКИ ХОМО-СОЦИАЛИСТ!😂
    АБСОЛЮТЕН ФЕЙК😂
  • 16 Приятел

    66 18 Отговор
    Последния път като бях в Берлин се хванах за главата.Влизам в метрото и някаква ужасна смрад;гледам в ляво един миризливец без обувки с изкочило шкембе над разкопчаноте му гащи спи излегбал се на свдалката и разнася неимоверна смрад,краката му мръсни като черната чума,нокти стърчаха на всички страни;поглеждам на дясно и виждам двама в някакви гащеризони с черни лица като намацани с въглени.Не ги знам от някакво вампурско парти ли се прибираха или от Ада бяха изпаднали.Докато отвратителната воня се разнасяше си помислих:Боже,това ли е Германия!?Та то и у нас на фронтовата линия с изляма,на границата с Близкия изток ги няма такива пропади.Това бяха момчета под 30г...Пълен пропад!

    Коментиран от #18

  • 17 Ванката

    50 140 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    Борисов е пич, такъв политик не сме имали от десетилетия! Приятел е с всички - с Ердоган, с Меркел, с няколко папи, с Путин и с кой ли още не. Само с корейския вожд не е установил приятелски отношения :). И всичко това не го прави за себе си а за тези, които сега са на площада и искат, искат, искат..... и не знаят какво точно искат!?
  • 18 Приятел

    37 5 Отговор

    До коментар #16 от "Приятел":

    Спомням си,че си помислих:И тези имат майки някъде...
  • 19 Историк

    116 20 Отговор
    Скоро Министър-председател не е вкарван в затвора в нашата губерния
    Крайно време е да се случи...
    И да върне откраднатото ...

    Коментиран от #20, #23

  • 20 Питанка

    46 139 Отговор

    До коментар #19 от "Историк":

    И кое точно е откраднал !? Магистралите ли си занесе в Банкя или водопровода до Перник? Може би метрото стига до Банкя или има хотели по морето и в Банско?
    Или просто да пригласяме на всеобщия вопъл?

    Коментиран от #65, #67, #89, #94

  • 21 Много

    39 9 Отговор
    е активирал Карабашлиев. Чак сега ли чу и видя или интуицията го насочва в новите редици ?
  • 22 Мая

    46 8 Отговор
    Колко да са чужди???
    Чужди медии: Публикувано във факти.бг: в „Тагесцайтунг“ Захари Карабашлиев коментира Публикувано във факти.бг: "Тагесцайтунг" българският писател Захари Карабашлиев казва Публикувано във факти.бг: репортаж от България на „Нойе Цюрхер Цайтунг“

    Коментиран от #77

  • 23 Антиквар

    83 14 Отговор

    До коментар #19 от "Историк":

    Абе той ако върне откраднатото заплатите и пенсиите ще скочат с по 200-300 лева на човек.

    Коментиран от #30

  • 24 Чуждите

    22 47 Отговор
    медии е само една и тя се списва вече от Пизитано.
  • 25 Кой

    24 30 Отговор
    са тия олигарси бе Захари който го контролират,
    като всички са сега на улицата да го свалят. Ама дори и Прокопчо с любимата ти партия ДБ е там. Абе иначе си умен мъж ма като почнете като папагали да повтаряте неща от пропагандата на точно тези олигарси който пък го контролирали

    Коментиран от #36

  • 26 Ма нали

    44 20 Отговор
    Борисов е диктатор а диктатори те никой не ги контролира. Толкова глупости говорите вече, че даже си и противоречите
  • 27 Захарии...

    25 53 Отговор
    Колко ти прати , лицето на протестите, от Дубай , та да плюеш родината си.

    Коментиран от #31

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Йордан

    69 18 Отговор
    Докато примата е управник,не трябва да има никакви постъпления от ЕС.Всичко отива в чекмеджетата!
  • 30 Бачкатор

    34 64 Отговор

    До коментар #23 от "Антиквар":

    Клипчетата от дома на Борисов не показват особен разкош! Кое по-точно да върне, че заплатата ти да нарасне с 300 лева? Те вместо да висиш на компютъра, вземи поработи малко и си ги изкарай мечтаните 300 лева. Хвани се автомонтьор и ще получаваш тия пари на ден, е... ако все пак имаш някакви способности.
  • 31 Йордан

    39 19 Отговор

    До коментар #27 от "Захарии...":

    Ти си много просто,нещастно,корумпе!Скоро и ти ще си аут тъпако,заедно с хунтата!

    Коментиран от #43, #100

  • 32 Хммм

    52 17 Отговор
    (....) "Огромни суми пари на европейските данъкоплатци отиваха в джобовете на българските политически мошеници и олигарси"(....)
    Аз лично това не го вярвам. Нашите политически мошеници са момина сълза пред Брюкселските политически мошеници.От там се учеха на мошеничество. Тези огромни суми пари отиваха за политическите мошеници в Брюксел,а нашите мошеници бяха само средство,чрез което да стигнат тези огромни пари в джобовете на Брюкселските мошеници. За нашите мошеници трохите ,а за Брюкселските-тлъстия пай. Затова потупваха Бойко по рамото и го подкрепяха. А самият Бойко каза ; "големите началници". И тези "големи началници" ще позволят подчинените им да ги крадат ли?!Хмммм.... г-н Захари Карабашлиев Вие вярвате ли в това? Предвид това,че Брюксел е пропит от корупция.Корупция,която ние дори не можем да си представим.
  • 33 Хммм

    62 11 Отговор

    До коментар #28 от "хьяско":

    Във Франция имаше предсрочни избори,в Швеция,в Нидерландия,в Белгия,в Гърция,в Италия....Не съм чула там хората да са се изнесли,а и не са чакали редовни избори. ..Защо българите трябва да се изнасят?

    Коментиран от #40, #95

  • 34 Това

    23 13 Отговор
    ли е новия проект по който работи Захари Карабашлиев , докато не пише романи ?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Това

    18 8 Отговор

    До коментар #25 от "Кой":

    ли е новия проект по който работи Захари Карабашлиев , докато не пише романи ?
  • 37 СТАЛИН

    27 58 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Борисов е добър и силен и предизвиква злоба и завист у отрепките....това е ......
  • 38 Някой

    44 11 Отговор
    Ако ще го оприличават на животно,точното име е Хиена
  • 39 Наблюдател

    49 9 Отговор
    "На Борисов просто трябва да му се поставят безпощадни въпроси и да му се изискат отговори" Само че за да се очакват конкретни отговори от него въпросите трябва да му бъдат задавани от НЕЗАВИСИМ СЪДИЯ!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Иван Иванов

    31 22 Отговор
    Тоя Курубашлиев, чии интереси защитава? Такива хора са готови да сринат името на България. Национален предател.
  • 42 потребител

    28 13 Отговор
    Вие да не си мислите случайно,че Ишиасът и неговата кохорта които създадоха,дундуркаха и отгледаха този Франкенщайн-Борисов са по -различни от него и Шайката му тук?
  • 43 СТАЛИН

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Йордан":

    Ъ..ъ...ъ.....

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ха ха ха ха ха

    30 6 Отговор

    До коментар #43 от "СТАЛИН":

    Ъ...Ъ....ъ...имам паста...ъ..ъ..ъ... сахара;))))) ти това ли искаш да ни обадиш? Ама ние гледахме клипа....и....срам,срам ,срам за българите..
    В такова унизително положение България не е била никога в своята си история..
  • 46 Лост

    30 6 Отговор
    Може да се прибира като куче, но куче с чекмедже. За разлика от филма "Куче в чекмедже".
  • 47 Ghkh

    16 5 Отговор
    Лицето на чуждите медии е Захари Карабашлиев. Това може да ви насочи колко се интересуват от Борисов и България.
  • 48 Генчо

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "цербер":

    Който е заинтересуван той трябва да пита. Чужденците какво ги интересува... Те нали си взимат милиардите за смотана военна техника и златото ни прибират - като изнасят руда, а не преработен метал за да не може да му се хване края и тока ни пробутват на значително завишена цена.
  • 49 Туркофил

    9 14 Отговор
    Чужди медии за Бойко той умеел да манипулира хората пълни глупости, тези които мразят комунизма са тъпите а той не може да манипулира никого нека да си говори каквото иска но щом се вижда че не е свършил нищо има ли значение какво казва той има само за глупаците. Беден народ не тръгва да воюва но умен тръгва явно тъпаците в България са много щом и с протести не могат да го свалят него парламент и всички от прехода в затвора
  • 50 Шивачев

    5 7 Отговор
    Медии, палячовци?! Толкова ли не виждат, че е с два крачола, та и безпощадни въпроси да му поставят!
  • 51 Хкх

    32 6 Отговор
    Борисов е за смяна не защото е крайно корумпиран а защото е затлачил управлението с пълна липса на доверие в управлението. А България изпадна дотолкова , че няма ясна алтернатива на затлаченото Борисово управление. Тежки дни предстоят. Без да броим епидемията.
  • 52 2loop

    12 11 Отговор
    Няма кой, гешо мълчи и гони циганчета
  • 53 Защо даскочите от дойче веле

    15 6 Отговор
    Не изискат документи от прокуратурата които доказват,че Борисов е крадец и мафиот.От 10 години се крещи едно и също и няма нищо официално доказано.Защо ме катили,защо
  • 54 Меркел

    12 26 Отговор
    Крайно време е протестиращите тулупи да разберат,че Бойко ни е нужен,до завършване на
    Операция Covid-19,след това.....правете го
    каквото искате€!!!!!!!!
    Тъ...а кърджалийска Хурка ви го каза вчера—
    Невъзможно е да се разтури парламента,преди
    да са приети важни закони за Covid-19!!!!
  • 55 възпитаник

    25 5 Отговор
    оставка,ревизия и затвор както правят в демократична Европа
  • 56 Брато

    7 24 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    По големите ли разбоиници да доидат кои в ЕС познава румен решетников от фатмак лидер става ли
  • 57 синоптика

    10 10 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо от Каспичан":

    той и Тити Папазов го каза днес.Трябва да сме като семейство и даже в къщи да се караме ...навън главата ни да е вдигната.А не някякви си безродници да оплюват България както си искат.

    Коментиран от #71

  • 58 фотоУВЕЛИЧЕНИЕ

    8 5 Отговор
    ОСТОВКа.......СЪД--------ЗАТВОР ......
  • 59 Йеронимус БОШ

    28 4 Отговор
    Докато НАРОДА събира капачки , то ТИКВАТА си трупа КЮЛЧЕТА и ПАЧКИ !
  • 60 Какво ли би казал Фройд

    9 0 Отговор
    Е да де ама Танте явно такива обича......
  • 61 ФАКТ !!!

    7 23 Отговор
    ИСКАМЕ България да стане Швейцария на Балканите !! Бойко,с теб СМЕ !!
  • 62 историка

    12 4 Отговор
    що само на ББ, въпроси трябва да се зададът на всички тези които създадоха тази система, ББ е само една малка част от нея, просто се нагажда човека и се възползва ......
  • 63 В.В.П.

    7 3 Отговор
    ,, АГНЕШКАТА ГЛАВА ,,,Е ЕДИН МИЗЕРЕН МАНИПУЛАТОР....И ИНТРИГАНТ......МАНИПУЛУРА ВСИЧКИ ДЕТО СА С АЙКЮ.ПОД 56.. ...ЕВРОПЕЙЦИТЕ ВИДЯХА ЕЛЕМЕНТАРНАТА И ПРИМИТИВНА СЪЩНОСТ...ИМА НАПРЕДЪК....
  • 64 Киката

    8 4 Отговор
    Чуждите недии с БЪЛГАРСКИ АВТОРИ......
    Голем смех -хахаха
    статия за ушанки !!!!
  • 65 123

    9 6 Отговор

    До коментар #20 от "Питанка":

    бойко е почтен човек, не занесъл магистралите в банкя нито е занесъл пренишкия водопровод. Което са занесли са неговите приятели от 10 милиона и перстотин хилади лева за километър магистрала са си занесли 6 милиона и 100 хиляди във във нощните шкафчета. а от водпороваода са саи занесли най малко 60 милиона лева-35 милиона от ненаправената язовирна стена, 30 милиона от ненаправената градска водопроводна мрежа, крадените всяка година от 30 години печалби на ВИК, окрадените тръбопроводи и и водомер на язовира. От сега сторящата се магистрала Хемус се усвояват/крадът по 6 490 000 лв на километър.

    Коментиран от #79

  • 66 БОЙКО Е НЕКАДЪРЕН

    6 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Зинаида Златанова: Борисов няма успехи в преговорите с Брюксел
  • 67 Удивителна

    15 4 Отговор

    До коментар #20 от "Питанка":

    Ти магистрали виждал ли си?А тръбите за Перник и за градинско поливане не стават .А нещо за маските и тестовете покрай Ковид-а?Нас ни интересуват пачките в шкафчето.Кеша от разликите в качеството и от рекета на истинските предприемачи.Тях да си върнем ще е добре,но първо Тиквата в затвора.И задълго.За да си мислят наследниците му във власта какво може да им се случи.
  • 68 SDS

    2 7 Отговор
    Абе в кой затвор ще вкарвате Борисов?Такъв не е построен още.Още не сме стигнали това ниво за да строим нови затвори.Пари от Европата за пандизи НЯМА.
  • 69 Аскет без Каскет

    7 6 Отговор
    Тоя Захари Карабашлиев се изказва по всички вестници, а се чудех защо навсякъде едно и също пише. Само че говорителя на БКП може да манипулира, но не може едно доказателство да представи - така и Радев Льотчик-а. Комунизма си отиде спете спокойно деца.
  • 70 ЗАЙТНОТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ

    5 2 Отговор
    ДАА ПОСТАВИШ ОТГОВОР НА АВТОРИ С ИНТЕЛИГЕНТНОСТА НА ШИМПАНЗЕТА НЕ СИ СТРАУВА...
  • 71 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "синоптика":

    Не редно да го плюят, значи плюят себе си , колко пъти го избират на кметски и парламентарни избори!!! Като има избори отидете да гласувате не си стойте в къщи , мислете не гласувайте за празни обещания, 50 лв. и кебапчета!!
  • 72 Пункта МАРА,

    5 1 Отговор
    Аз им искам Оставките, ама те не ги дават, няма да се бие ме Я!!! Важното да се чуе, че съм казал да си подават Оставките, другото ще се забрави, сега спасявам Европа, имам по важна работа! Даже и Рюте ме похвали,!!!!! За Това, че сме най бедната и Корумпирана държава в ЕС,????? Спасителя на Европа?????!!!!!! Хвалете ме уста щото.... Казала циганската!!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Социалист

    2 8 Отговор
    Вече се водят преговори с американското посолство, Тиквата ще си замине без шум и крясъци към чужбина.
    Ще назначим приемливия за всички Учиндолец.
  • 75 гост

    5 3 Отговор
    като прочетох статията български журналист или мисирка го казва във чужда медия , както винаги -българи оплюли българи в това сме царе, също като репортерите без граница дето се оказаха пак българи големи манипулатори сме със заглавията -поставили поставили ма му дадоха най много пари от Европа па вие плюите!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Страничен наблюдател

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мая":

    Точно.Ситуацията е същата като с испанския ЕЛ ПЕРИОДИКО.
  • 78 гост

    7 2 Отговор
    Тия затова ли ни отпуснаха 29 милиарда , вместо исканите 50 милиарда. Колко точно са заемите и безвъзмездната помощ от 29-те милиарда , мъгла.
  • 79 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "123":

    Да му имам аверите на този.
  • 80 ТОЛУП С ТОПУЗИ

    7 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Чужди медии: На ТОЛУПА Борисов трябва да се поставят безпощадни въпроси И ПРАНГИ С ТОПУЗИ
  • 81 АЗ ГАРАНТИРАМ

    8 2 Отговор
    ИМАМЕ 29 МИЛИАРДА ЕВРАКА ЗА КРАДЕНЕ -- КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СА ТОВА САМИ СМЕТНЕТЕ - ЗАТОВА Е ЛОЗУНГА -- РАБОТА РАБОТА БАБОТА СЛЕД КОЕТО И ЦЕНТ НЯМА ДА ОСТАНЕ ......................
  • 82 видинлиика

    6 2 Отговор
    Брюксел"дундурка" не България, а една част от българите - политици, олигарси министри, депутатаи , но не и обикновения българин , който тъне в нищета и мизерия в резултата на това "дундуркане" и въобще цялята политикяа в България и т. нар. реформи от 1990г. обслужват тези, които ги провеждат, а не обикновения народ,за това са и протестите ,те са провокирани от социалната несправедливост в България.
  • 83 ЪРП

    5 2 Отговор
    ЩOМ CAМO В НOЩНOТO CИ ШКAФЧE, ДЪРЖИ 2/3 МИЛИOНA EВРO, ЗA ДA ВПEЧAТЛИ П****ТA , КOЯТO ГO OБCЛУЖБA, НAПРAВO НИ E БEДНA ФAНТAЗИЯТA ,КOЛКO МИЛИAРДA EВРO OТ EВРO CУБCИДИИ И OТ ЦEЛEНACOЧEНO И БEЗOТЧEТНO УНИЩOЖEНИE ПOВEЧE OТ ДECEТИЛEТИE НA БЪЛГAРCКИТE ГOРИ И ПРOДAЖБAТA ИМ В ЧУЖБИНA E OКРAЛ ТOЗИ !!!!!!!!!!!?????????
    БEДНA НИ E ФAНТAЗИЯТA!!!........A, ДA НE ГOВOРИМ ЗA CХEМИ ЗA ГРAБEЖИ ПO ИНФРACТРУКТOРНИ ПРOEКТИ И УНИЩOЖEНИE НA ЖИВOТНOВЪДНИЯ OТРACЪЛ И Т.Н. И Т.Н.....................
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 6899

    3 6 Отговор
    не Борисов а такива като карабашлийвчето пишат из чуждите медии за да компроментират легитимно избрано болшинство в парламента и легитимен избран министър-председател на РБ който виждате че изведе страната от тежка вирусна зима която никой не може да каже че ще спре и кога но някой малоумни искат да вкарат страната в колапс.Не рискувайте хора съдбата си защото не знаете в чии ръце ще попаднетте и утре отново да излезете на улицата защото иде зима
  • 86 Симеонов

    9 1 Отговор
    Чета тук коментарите на защитниците на Тулупа и не кога да разбера, слепи ли си или парите които получават ги правят слепи? Определено е наглост на фона на 11 години нещо като упрсвление на държавата, което твърдо определи България като най-бедна и корумпирана държава в ЕС, с унищожена здравна система и образование, с прогонени инвеститори и с нулев авторитет по света. Мисля, че тези които защитават този отдавна провален човек, станал за подигравка и присмех в ЕС, са негови съучастници на които трябва да се търси отговорност! Не напразно българите протестират. Униженията и обидите от този деградирал отдавна не човек, сниман как спи с 1.5 милиона евро в нощното шкафче, с пистолет до главата, със златни кюлчета и бутилки скъпо уиски. Кой евролидер ще го уважава, кой няма да изпитва погнуса и отвръщение, независимо, че се правят на незнаещи. В цял свят резонира това и нещастните му опити днес да се показва колко много е направил за България. Толкова жалък е в страха си, в алчността, в глупостите които говори, тоталната му разруха като човек. И това ли защитават тук плстените му хора? Къде видяхте интелигентност, познания, знания, уважения, съобразяване, достойнство, правдивост, обективност и нормалност? Никога няма да ги видите защото ги няма!
  • 87 рак

    0 3 Отговор
    в общи линии, фран прес няма такава статия. за тези другите се знае кой ги командва. Ако мислите че това е отразяването в европа ми е мъчно за вас. После ще ревете!
  • 88 Летто

    1 1 Отговор
    огромни суми пари на европейските данъкоплатци отиваха в джобовете на българските политически мошеници и олигарси
  • 89 за правова Република България

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Питанка":

    7000 МИЛЯРДА , КОТЮ, 7000 МИЛЯРДА
  • 90 Консерватор

    1 2 Отговор
    Въпросът, към Министър председстеля,е по скоро упрек:
    Не ви ли е жал за опозицията,толкова бой отнесоха.Дори Никола Гешев, не ги е бил толкова.То бива,ама все пак сме европейци.
  • 91 Ева

    2 1 Отговор
    Когато се води предизборна надпревара за топлите места в парламента и други избори,всички лидери на партии ходят по села и градове, да се "запознават" със своите избиратели,да отговарят с красиви обещания,как ПОД тяхно ръководство България ще стане втора"едемска градина".И когато се настанят в "топлите"кресла и канцеларии,изведнаж се заразяват с някакъв"вирус"по лош от корана вируса,защото им изтрива паметта,за дадените предизборни обещания.Това, според мен е истинска епидемия,която покосява власт имащите.и това е вирус със избирателно действие само върху политиците,обикновения народ
    не страда от този вирус.проклятието на тутанкамон и египетските пирамиди ряпа да ядат.бих нарекла този вирус"проклятието на политиката".И как до сега,след повече от 30 години демокрация,този вирус не е унищожен и здравеопазването ни не се е погрижила да "излекува" властимащите от този опасен вирус.Че и пари от европейският парламент бихме получили за това.още повече, че симптомите на този вирус се изразяват в тотална анамнеза обхващаща политиците от различните партии, и особенно управляващите,които забравят предизборните си славословия,и когато СЪЩИЯТ този електорат излезе на улиците за да протестира и да иска отговор на въпроси за управлението на държавата ни,управляващите ,заболели от този вирус,са забравили,че именно тези хора,които протестират са им"подарили"властта да управляват.И тези политици,страдащи от анамнеза,не могат да излязат ПРЕД народа и да дадат отговори
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Истината2

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Питанка":

    Ако не си разбрат и видял,.че има в чекмеджета си доста печки евро и кюфтета злато.Това малко ли е.....краде от нас ,от всички. А сега пак шест има бая крадени от новите 29 Милиарда. Чести ти да са му на крадльо
  • 95 Страничен наблюдател

    1 2 Отговор

    До коментар #33 от "Хммм":

    Томова,ти ли си?И за коя точно година става дума ,уважаема госпожо?Щото освен в северна Македония и Румъния, не си спомням да е имало извънредни избори.Освен Италия ,разбира се,но там, това изобщо не е новост.
    В Италия изборите са предимно предсрочни.
  • 96 Електра

    1 1 Отговор
    БЛА БЛА БЛА, КАКВО ЛИ ЩЯХА ДА ПИШАТ ЗА кАУНЯ рАДЕФ И КРАДНЕЛИЯ СЛАНИНОВА, АКО БЯХА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА...
  • 97 БРЦК

    0 0 Отговор
    Българи вие обичате да нареждате да чакате на някой ДРУГ. ХАЙДЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА НИЕ ДА ПИТАМЕ НИЕ ДА ПРАВИМ НАШАТА СИ РАБОТА В НАШАТА СТРАНА .НЕ ДА ПИЕМ БИРА И ДА ЧАКАМЕ
  • 98 караГьоз бaнкep

    2 0 Отговор
    Абе с две думи казано: Б.Б. = Банкнски Бopcyк и БКП-мутро-милиционер!
  • 99 Шайба

    2 0 Отговор
    Истината е,че Европейския съюз няма интерес да се развиваме като демократична,правова и свободна държава.Предпочитат да сме слаби,зависими и корумпирани,защото така ни контролират лесно,но естествено никога няма да го кажат директно,знаете за двойните им стандарти и пословично лицемерие,предпочитат просто да наливат по малко пари на принципа на тоягата и моркова,като така си осигуряват нужния комфорт,защото музиката знаете кой я поръчва,този който дава парите естествено,за другите остава само да играят по свирката.
  • 100 Мурляч,чао

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Йордан":

    като папагал повтаряш опирките, ама няма кой да вярва. В тази чужда прека е писал бтатарско продажно псе