Last news in Fakti

22 Юли, 2020 14:12 4 330 4

Кога Германия очаква нормализиране

  • германия-
  • пазар на труда-
  • очаквания

Какъв е периодът за пазара на труда

Кога Германия очаква нормализиране - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия очаква да отнеме три години преди пазара на труда да се върне към нормалното. Това заяви изпълнителният директор на Федералната агенция на заетостта Датлеф Шееле, цитиран от Дойче Веле.

Германският представител смята, че е възможно ситуацията да се върне към нормалното. За това обаче ще са нужни две или три години.

Страната отчита повишаване на безработицата. Очаква се да има малко повишение и през лятото.

Той смята, че ситуацията не е въпрос на икономически причини. Възстановяването ще започне при определени обстоятелства.

Пазарът на труда се определе общо като стабилен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Германия

    5 1 Отговор
    три - в България трийсе !
  • 2 ЧекмеджеБанк

    2 3 Отговор
    Нормализиране когато свали оковите на САЩ. СССР освободи ГДР и Източна Европа, за да ги завладее САЩ.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Стига глупости

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЧекмеджеБанк":

    Русия ни ОКУПИРА 1944 г. и ни натресе насила комунизма и пещерните
    комунисти.Избиха без съд и присъда между 30000 и 40000 българи от тях 18000 бяха с висше образование. След ВСВ Русия не демобилизира военовремената си армия от 11милиона и 1948г блокира ЗАПАДЕН БЕРЛИН.САЩ и Англия го снабдяваха по въздуха.1950 г.Сталин заповяда на Ким Ир Сен дая нападне южна Корея и така започна Корейската война. Русия е виновна за ПСВ, войната с Полша ВСВ , Финландската.Агресията в Афганистан ,където загинаха и 73 българи .Ами Сирия ,ами Крим и Донбас? Ами сега в ХАБАРОВСК?
  • 4 Стига глупости

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЧекмеджеБанк":

    През ПСВ победихме Русия.Бихме я в Добруджа .Ген.Иван Колев и Ген.Кантарджиев я размазаха при р.Серт. На 09.05.1917 г. Ген .Климент Бояджиев ги размаза при завоя на р.Черна. Русия искаше да ни ликвидира като държава,като ни раздаде на Сърбия, Гърция и Румъния, но не участва в Ньой.Това Това го поиска от изброените съюзници.Клемансо представя Карта на Европа на която Б--я липсва.
    Тогава се намесва делегацията на САЩ. Тя ни СПАСИ. Те единствени не подписаха решенията в Ньой. Къде е паметника на Президента Томас Удро Уилсън--СПАСИТЕЛЯ? 1947 г.САЩ ни даваха помощ по план Маршал ,но Сталин не ни разреши.Чети бе НЕГРАМОТЕН русофилски боклук.
Новини по държави: