2 Август, 2020 19:57 63 660 230

„Кронен Цайтунг“: Меркел гледа към София с безпокойство

  • меркел-
  • бойко борисов-
  • ангела меркел-
  • българия-
  • протести

Протестите в България поставят ЕС пред дилема

„Кронен Цайтунг“: Меркел гледа към София с безпокойство - 1
Снимка: БГНЕС

Коментар на Клеменс Заварски за в. „Кронен Цайтунг“.

Някой трябва да бъде лошият. Вече повече от три седмици българите излизат по улиците, за да протестират срещу правителството на премиера Бойко Борисов. Срещу корупцията в икономиката и в правосъдната система. И за свободата на словото.
Досега от Брюксел се чуха само слаби критики срещу държавата от Европейския съюз с проблеми в областта на върховенството на закона. Затова си има причини. Както Виктор Орбан в Унгария, така и българският премиер Бойко Борисов използва ролята на „лошо момче“ в своя полза.
Само част от бежанците, които искат да отидат в Европа, пресичат българската граница. Защо? Гърция е част от Шенгенското пространство, а България не. Пътят е по-дълъг, а българските гранични власти имат лоша слава. Много мигранти се оплакват, че са били малтретирани. ЕС обаче си затваря очите.

България има влияние: Западни Балкани и Турция

България е важен съюзник за приобщаването на Западните Балкани към Европа. Това стана ясно и от неформалната среща на върха по тази тема в София през 2018 г. Според твърдения на правителствени служители, това е също в интерес и на Австрия.
Министър-председателят Бойко Борисов и турският президент Реджеп Тайип Ердоган са свързани с „мъжко приятелство“ от времето, когато и двамата бяха кметове, съответно, на София и на Истанбул.
Като посредник и арбитър между ЕС и Анкара той се надява да получи нещо в замяна. Миналия октомври той заяви: „Защитавам нашите граници, така че България също трябва да бъде приета в Шенген и в еврозоната“.

Това няма да стане толкова бързо. България има най-нисък икономически ръст в ЕС, заема 77-мо място по индекс на възприемане на корупция на „Трансперънси Интернешънъл“, което я поставя в дъното на класацията на държавите от ЕС.
По отношение на свободата на словото България заема 111-то място от 173. Протестите в София са насочени и срещу това. Те настояват коалиционното правителство на Борисов да подаде оставка. Протестиращите се опасяват, че голяма част от средствата, които България ще получи от общия бюджет на ЕС, ще бъдат незаконно присвоени от Борисов и неговите доверени хора.

ЕС трябва да внимава да не се промени настроението

България има напредък в областта на върховенството на закона и правосъдието, смята Европейската комисия. От службата на германския канцлер, обаче, се чува друго мнение. Меркел гледа към София с безпокойство.
„Те ни готвят неприятности“, сподели с „Кронен Цайтунг“ близък до канцлера. Въвеждането на еврото в България „не се очаква в близко бъдеще. Въпросът с присъединяването към Шенген също се обсъжда от години“. Без перспективи за подобрение.
Брюксел обаче трябва да внимава да не се обърнат нагласите на населението. След като ЕС не огласява подкрепата си за върховенството на закона, демокрацията и съдебната реформа в България, рискува да я изгуби като проевропейска държава. Защита на външните граници за сметка на ценностите на Европейската общност? Това е дилемата пред Европейския съюз. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 260 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези разсъждения да не да

    777 60 Отговор
    на малко дете ?
    Бойко имал влияние над западните Балкани, а с Ердоган имал мъжка задруга хахахаха

    Коментиран от #17, #37, #67, #220

  • 2 Васил Левски

    707 85 Отговор
    Кое може да безпокой Меркел?
    Бочко ще си ходи на 100%,въпроса е къде?В барЦелона или при бай Ставри?

    Коментиран от #224

  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    695 85 Отговор
    Още малко и баба Меркел ще натири пуделчето си от Банкя...

    Коментиран от #204

  • 4 Ахахахах

    584 63 Отговор
    Тая верно е много тъпаа. Явно се страхува Бибитко да не разкаже за офшорките в Катар, където фигурира и Тая!

    Коментиран от #44, #110

  • 5 С други думи

    528 41 Отговор
    Защитаваме външните граници на ЕС, а сме най - зле икономически?!? Това не е ли осксиморон? Първа линия защита, пък няма инфо за парата от ЕС или май, май преводите са под масата директно в шкафа?!?

    Коментиран от #229

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аналитик

    489 36 Отговор
    Крайно време е Европа да се събуди от зимен сън
    .

    Коментиран от #195

  • 8 Грейс

    399 34 Отговор
    Малииий, ще изброи ли някой пустите им евроджендърски ценности? В тази статия единственото добро, е че въвеждането на еврото се отлага за неопределено време, а влизането в шенген съвсем. А между другото а йде стига с тези паразити! Гърция има острови на които ги е настанила и пропищяла от тях. Не искаме арогантността, простотията, наглостта и кражбите Европо, не го ли разбрахте?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диверсант

    545 55 Отговор
    Посолствата на САЩ и Германия... ВЗЕМЕТЕ СИ МУТРАТА ТЯ Е ВАША. БЪЛГАРИЯ Е НАША 😁😁😁😁😁

    Коментиран от #86

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Истината

    305 42 Отговор
    Корупция в неистови размери и кьораво правосъдие ще има,докато комунистите и тяхните производни (деца,внуци,роднини и прочее)не се изгонят от властта ! ЛУСТРАЦИЯ !

    Коментиран от #111, #194, #228

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ердоган

    207 28 Отговор

    До коментар #1 от "Тези разсъждения да не да":

    Мъжката дружба с Бойко е специална
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 грозната действителност

    387 36 Отговор
    Германия в лицето на Меркел и ЕНП, категорично защитават и бранят де'бил'ното си отроче Боко и това стана повече от ясно от позицията им на "Широко затворени очи" !!! Те имат интерес от него, защото той се прави, че ги слуша, а те му дават да ги дои и минава с 200! Това е симбиоза гостоприемник-паpазит, а цената я плаща българския народ! Трябва да си малоyмен да си мислиш или разчиташ, че германците, ще ни помогнат, ние сме тяхното бунише и зоокът за забавления ! Казано е "помогни си сам да ти помогне и господ"!

    Коментиран от #113, #150

  • 21 Последния Софиянец

    244 31 Отговор
    Боко и Ердоган са свързани с ,,мъжко приятелство,,.Кмета на Симитли ще ревнува.ха ха ха

    Коментиран от #35, #100

  • 22 Някога защитавах ЕС

    301 29 Отговор
    Но сега, като им виждам ясно лицемерието, осъзнах, че критиците им са били прави. Неповторимо лицемерие е да търсиш проблеми в съдебната система на Полша, където дори няма протести, а пък да си затваряш очите за протестите в София, които изискват същото, което уж иска и ЕС, ама видиш ли, ЕС си подкрепяло правителството, щото изведнъж осъзнали че харесват корумпционните му практики.

    Коментиран от #115

  • 23 Петров

    201 21 Отговор
    Че в България вече 30 години има корупция е неопровержим факт. Че Западът не направи нищо за преодоляването й е също тъжен. Но да чета оценки от австриец за корупцията в България, моля?! Та Австрия е най-голямата пералня на гангстерски пари в ЕС! Това е страната,в която руските олигарси са добре дошли. И представете си тази страна е с президент с доста спорна репутация. Там имат реална неонацистка партия, основана веднага след Втората световна война. Тази партия издига и днес лозунги за Аншлус към Германия. Не случайно в Австрия се позовават не на техния, а на германския канцлер. Нека се видят те на кое място са по корупция в ЕС. Нали са стара демокрация! Защо са толкова назад от една Дания? Пъряо да се погледнат те, преди да ни дават високомерни оценки тези германци, които като нашите македонци са велика нация, в която гражданите над 50% не са с австрийско потекло.

    Коментиран от #32

  • 24 Адвокат

    160 23 Отговор
    КОНСТИТУЦИЯТА , трябва да се промени да няма вечни министри и депутати . Доживот окопали се във властта Защо никой не говори за смяна на Конституцията ? Защо никой не пита , Президент и Министър Борисов? А само говорите едни и същи глупости. Разберете Конституцията е началото да се свали и преобърне властта

    Коментиран от #121

  • 25 Меркел "въвеждането на Еврото"

    159 13 Отговор
    Въвеждането на Еврото в България не се очаква в близко бъдеще, а за Шанген НЕЕ говорено от години. ОЧАКВАТ СЕ НЕПРИЯТНОСТИ ОТ СОФИЯ"!!!
  • 26 Африканец

    74 184 Отговор

    До коментар #6 от "РЪМПЕЗИ":

    Тва ви е проблема, нали?Чиста и неопетнена завист. Показаха ви някоко почки ,дето никой не знае дали са истински , но това ви е достатъчно да ви хване бяс. Ти имаш ли неква представа, колко милиарда откраднаха червените боклуци , от 89-та до 95 -96 ,когато що годе се появиха некакви наченки на държава ? А после Иван Костов, имаш ли представа колко открадна с масовата приватизация? Практически открадна една цяла държава. Що не ходите под неговите прозорци да протестирате? Завистта и мързела винаги са пречели на тва население . Свалете го Бойко и ще видите кво ще стане- ще дойдат да ви управляват БСП +ДПС , шото техния електорат си е сигурен. Аз само ще ви гледам цирка.

    Коментиран от #49, #72, #89, #129, #144, #207

  • 27 Това не е съюз

    164 21 Отговор
    Това е ТКЗС,само че с раздута администрация!Няма контрол върху качеството на продукцията!Няма конкретен производител-всичко е от ЕС!Корупцията е обхванала всички държави!По-лошото е,че ЕС се намесва в културата,бита и историята на народите,като налага измислени "ценности".Пътят на ЕС е само надолу.Спасението е поединично и Англия поведе хорото.Истината е,че ЕС ни докара до това положение и ние вече не сме държава.
  • 28 Натаняхо

    174 15 Отговор
    Масовите протести в Израел са поради неадекватни те мерки за КВ 19 пишат нашите медии??? Нищо подобно, Протестите са заради Корупцията от страна на Правителството, начело с Натаняхо!!!! Пишат всички Световни медии??? НО НИЕ УГОДНИЧЕСКИ ПОДМЕНЯМЕ ПРОБЛЕМА, ДУМАТА КОРУПЦИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА В НАШИТЕ МЕДИИ!!!!

    Коментиран от #76

  • 29 Васил

    174 20 Отговор
    Това ли са Еврпейските ценности да се дават пари на диктатори и да седят на една маса с него такъв съюз е обречен
  • 30 Лилито Павлова

    103 14 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    я забравихте, и тя сложи бедело бу пе на мек стол.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иванов

    79 36 Отговор

    До коментар #23 от "Петров":

    Петров, кой да дойде да ти избърше г.зъ? ЕС нищо не правела за корупцията у нас? Кво искаш да направи- да сложат по един полицай до всеки чиновник?Да ги командироват от Германия ще требва , щото наште са корумпирани. Ко ши кажеш?

    Коментиран от #40, #118

  • 33 Лицемерна порода

    151 8 Отговор
    От ЕС спасение няма да дойде! Да си спомним Съединението, което си извоюва САМ народа, ВЪПРЕКИ Европа! Тя винаги ни "обича" - справка - Берлинския конгрес! Тъй , че в случая - спасението на давещите се.......
  • 34 Лицемерка

    161 17 Отговор
    Комсомолката да си взима корумпирания Тулуп и да си го дундурка, а не ние да сме като роби заради него и нейния кеф. Преведете и го!
  • 35 Анализаторр

    64 8 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Играят танц със саби от Арам Хачатурян.
  • 36 Натаняхо

    86 10 Отговор
    Масовите протести в Израел са поради неадекватни те мерки за КВ 19 пишат нашите медии??? Нищо подобно, Протестите са заради Корупцията от страна на Правителството, начело с Натаняхо!!!! Пишат всички Световни медии??? НО НИЕ УГОДНИЧЕСКИ ПОДМЕНЯМЕ ПРОБЛЕМА, ДУМАТА КОРУПЦИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА В НАШИТЕ МЕДИИ!!!!
  • 37 Луд Камионджия

    73 12 Отговор

    До коментар #1 от "Тези разсъждения да не да":

    Същата мъжка връзка я има баце и у Симитли
  • 38 Дедо Иван

    84 13 Отговор
    Докато Меркел не сключи многомилионната сделка за корабите с Боко - нема пипане!!! После - може. Интереса клати феса, затова и той тях с 200, а нас....
  • 39 Европа

    118 24 Отговор
    Оставка!
    Мутрите вън!
  • 40 Алоууу Иванов,

    138 13 Отговор

    До коментар #32 от "Иванов":

    Не ти ли минава мисълта,че част от парите,които се отпускат от ЕС,се връщат обратно?Точната българска дума е ИЗТОЧВАНЕ.

    Коментиран от #82

  • 41 Стефан

    97 29 Отговор
    Излизане от европеискиа .свободна БЪЛГАРИА

    Коментиран от #123, #147, #148

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ние се гордеем че сме ви полезни

    92 14 Отговор
    Залог на политиките на ЕС става българският народ , предаден в ръцете на мафията да го граби и тъпче , цивилизовано и демократично , по европейски.
  • 44 Пешо

    77 17 Отговор

    До коментар #4 от "Ахахахах":

    Е това е проблемът на Мекалина. Баце помага за далаверки и го тупкат по рамото, но.....
  • 45 Националист

    61 20 Отговор
    Обезпокоена е да не дойдат БСП и ДА БЪЛГАРИЯ на власт
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 И една радостна вест-

    94 11 Отговор
    цените през изминалата седмица тръгнаха бавно нагоре с 2%,което показва,че икономиката е точна наука и всяко едно раздаване на печатани,а не изработени пари води автоматично до инфлация!
  • 48 Covid 20

    31 52 Отговор
    Прочетох статията и си мисля, че накрая е намекнат Булекзит или както го наречете, а това определено съвсем ще ни върне в средата на 90-те.

    Коментиран от #51, #56, #185

  • 49 Гост

    42 13 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Ти ако искаш да си африканец, аз не искам батенце....
  • 50 Ван дер Любе

    82 18 Отговор
    "Защита на външните граници за сметка на ценностите на Европейската общност?" Това не е никаква дилема. Охраната на границата не зависи нито от Борисов, нито от нарушаването на законите в България. Ако се остави мафията на власт в България съвсем скоро ЕС ще иска никога да не ни е примала за член. Ако сега не ни подкрепи срещу крадците и убийците, ще загуби България завинаги.
  • 51 Тодор Живков

    44 41 Отговор

    До коментар #48 от "Covid 20":

    Даже по-назад във времето. Ако не сме в ЕС ще станем част от Турция. Този път завинаги.
  • 52 МУТРОКОМУНИСТИ

    84 25 Отговор
    ГЕШЕВ Е ПОЗОР!
    БОРИСОФ ВЪВ ЗАТВОР!
  • 53 Сега е времето

    91 11 Отговор
    да заемем ясна позиция на народ,който е докаран до там,че вече няма какво да губи!Българите изчезваме!Нямаме идеал,не сме религиозни и по тази причина сме разединени.
  • 54 Каде е

    22 5 Отговор
    Хехо Иустава
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Да ти напомня,

    88 10 Отговор

    До коментар #48 от "Covid 20":

    че в средата на 90те имахме все още голям производствен потенциал,а кризата беше изкуствена!Сега горим боклуци,ядем отрови и разпродаваме всичко ценно,което има на тази територия!
  • 57 булгари

    69 14 Отговор
    Всичко е толкова пропито с корупция и мафия ,че трябва първо да се почне с национализация ,как батмани и чистачи стават милиардери .а радев ще сглобява служебно правителство .нищо няма да се промени само ще сменят чекмеджетата
  • 58 така така

    45 14 Отговор
    Гледай си германската кочинка...
  • 59 МИХАЙЛОВ

    104 22 Отговор
    ...АМИ ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА
    Е КАТО ПРЕЗ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ
    НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
    СРЕЩУ ТУРСКОТО РОБСТВО...1876Г...
    ...И ТОГАВА ВЕЛИКИТЕ
    ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ
    ГЕРМАНИЯ, АВСТРОУНГАРИЯ,
    ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ...
    НЕ СА ОКАЗАЛИ НИКАКВА ПОМОЩ -
    НИТО ВЪОРЪЖЕНА,
    НИТО ПОЛИТИЧЕСКА,
    НИТО ФИНАНСОВА,
    НИТО ИКОНОЛИЧЕСКА,
    НИТО ХУМАНИТАРНА,
    НИТО МЕДИЦИНСКА...
    ...НИКАКВА ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИТЕ
    ВЪСТАНАЛИ СРЕЩУ СГАНТА
    НА ТУРСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ,
    СРЕЩУ ПЕТВЕКОВНОТО
    ТУРСКО РОБСТВО
    И ТИРАНСТВО...
    ...ПЪЛНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ,
    ПЪЛНА АПАТИЯ,
    АБСОЛЮТНА ЛИПСА
    НА СЪЧУВСТВИЕ
    И СЪСТРАДАНИЕ
    КЪМ МЪКИТЕ И СТРАДАНИЯТА
    НА БЪЛГАРИТЕ
    ПОД ИГОТО НА ИСЛЯМСКАТА
    ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ...
    ...ПЪЛНО БЕЗДУШИЕ
    КЪМ РЕПРЕСИИТЕ И ТЕРОРА
    КЪМ ЖЕСТОКИТЕ МАСОВИ КЛАНЕТА,
    ГРАБЕЖИ, ПАЛЕЖИ, НАСИЛИЯ,
    ИНКВИЗИЦИИ,
    ИЗВЪРШВАНИ КАКТО ОТ ТУРСКИЯ
    И ЧЕРКЕЗКИ БАШИБОЗУК,
    ТАКА И ОТ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ...
    ...И СЕГА ЕВРОСЪЮЗА
    ТОЧНО ТАКА С БЕЗРАЗЛИЧИЕ
    СЕ ОТНАСЯ
    КЪМ КЪМ МЪКИТЕ И СТРАДАНИЯТА
    НА БЪЛГАРИТЕ
    ПОД ИГОТО НА МАФИОТСКАТА
    ТЕРОРИСТИЧНА РЕКЕТЬОРСКА
    И ПО СЪЩЕСТВО ФАШИСТКА
    ХУНТА - ГЕРБ...



    НИТО МОРАЛНА

    Коментиран от #78, #124

  • 60 Чичо от село

    41 8 Отговор
    Гледам я тази вечер пеноска,голям баджак мисирка.
  • 61 Пико

    71 12 Отговор
    Няма какво да чакат протестиращите.Само пред американското и германското посолство и въпроси -с мафията ли са или с народа
  • 62 Дедо Грую

    67 13 Отговор
    Гнусната баба кашнер -- меркел, виден представител на демонократите, част от синедриона. Вече ясно се избистрят сатаниските въжделения и страсти. Има ли още наивници?!
  • 63 Дръжте се за бойко

    33 97 Отговор
    Кай искаш да дойде да те управлява - конярката, фатмака и мая. Ха-ха, направо ще закопаете българия
  • 64 Дръжте се за бойко

    33 81 Отговор
    Кай искаш да дойде да те управлява - конярката, фатмака и мая. Ха-ха, направо ще закопаете българия
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 rolka

    101 17 Отговор
    Орбан е националист и води Унгария към по добро,а нашия толуп ни води на последните места навсякъде.Щом Европа си затваря очите за корупцията в България едва ли си заслужава да стойм в този покварен съюз.Задайте си въпроса защо Великобритания го напусна.Корупцията започва от Брюксел.

    Коментиран от #90

  • 69 Защитен нападател

    73 15 Отговор
    Късно е лельо Ангелино ? Такива като теб го търпят на този пост и то толкова , че той се самозабрави и полисли за велик. Вий си го гледате като селския клоун и го търпите , щото ви е изгоден и послушен. Пък и явно имате нужда от смешник , който да създаде колорит в бюрократичната и егоистична Европа на двойните стандарти ! Това е , Ангелино !
  • 70 no name no face no number

    70 13 Отговор
    Че те и в Германия са същите като Боко не си мислете, че там е раят напротив там е ада и всичко лошо в България идва от Западна посока, защото там съществува злото вече дълги години, не случайно източногерманците ввче не се кефят на обединението както в началото, защото видяха и разбраха какво са загубили
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Репресиран от герб

    40 12 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Правилно си се кръстил африканец. Няма значение кой управлява всички са куманизе и трябва да бъдат изринати от всякъде. И един уточняващ въпрос теб например кой ще те наследи? Аз си мисля че децата и внуците ти нали? Та така и куманизете ги наследиха техните деца и внуци. Така че демагогията ти издиша отвсякъде.
  • 73 В.В.П.

    64 12 Отговор
    Слушай,,, АНХЕЛА. СПРИ ПАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ...СПРИ ГИ .И ШОПИТЕ ЩЕ ГО ИЗЯДАТ ЖИВ ТЮФЛЕКА...КАТО НЕ ПОЛУЧАТ 2МЕС.. КИНТИ И. КРАЙ,ФИНИТО.....НЕ МИ ГИ УВЪРТАЙ ТЕЯ ЦИГАНИИ..ТИ ГИВОРИШ ЕДНО,, БОРИСОВ СЕ ХВАЛИ ДРУГО... ..АЙДЕЕ,СТИГА ЦИРК..
  • 74 toto2

    30 10 Отговор
    Има ли шанс Меркел да му обяви дуел .....с пистолетите от нощното шкафче на ББ ?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 В.В.П.

    67 13 Отговор
    100,%Е така...И НА ЧИФУТИТЕ ИМ ПИСНА ОТ МРЪСНИКА БИБИ...А НА МЕН МИ ПИСНА ОТ Б.Б....ТОЯ УПРАВЛЯВА КАТО ФИЛИПИНСКИ ВИЖД.. .РУГАЕ,КАТО КАРУЦАР.,СПИ С МИЛИОН КЕШ И ЗЛАТО ,ОРЪЖИЕ...И НИЩО...ДАЖЕ ИМА ПОБЪРКАНИ ГО ЗАЩИТАВАТ.. БИЛ ИМ НАПРАВИЛ 580 ЛВ ЗАПЛАТАТА...ТОЯ БАНКЯНСКИ КАТ.Л...НЕ СЕ ИЗТРАЙВА.
  • 78 Анонимен

    45 6 Отговор

    До коментар #59 от "МИХАЙЛОВ":

    Някой чувстваш че ти е длъжен ли? Единствения народ, който не се е освободил сам, това е българския.
  • 79 ДанеФа

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "РЪМПЕЗИ":

    Много си елементарен !!! Скоро ще
    се убедиш, че си употребен .36
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 хайде де

    40 3 Отговор
    Ами и ние гледаме с тревога към протестите в Германия спрямо мерките срещу корона вируса, които са, пред които съпоставимо нашите протестъри са детскоградинска група, както и към разюзданите немци на Слънчев бряг, за които вирус няма!
  • 82 Мене

    23 4 Отговор

    До коментар #40 от "Алоууу Иванов,":

    Това е очевидно вече. Затова си трайкат като наакани.
  • 83 Нямам значение

    40 8 Отговор
    Станахме тръгнахме
    Да не спираме

    Коментиран от #87, #167

  • 84 Бг бг

    62 5 Отговор
    За едно са прави, ГЕРБ направиха всичко възможно, българите да станат евроскептици.
  • 85 коментатор

    63 8 Отговор
    Тези дами и господа в Брюксел са се побъркали тотално. Не знам кой ги е ,,убедил", че само Борисов може да опази границата или може да въздейства на Ердоган или Вучич за нещо. Тотални глупости. Той освен да се прави на бабаит пред мисирките и да псува като каруцар, не знам за други заложби. О, извинете и да прави далаверки за да прибира комисионни / това мисля, че му е най-голямата дарба /.
  • 86 Гойко

    16 65 Отговор

    До коментар #10 от "Диверсант":

    А за ВАС :
    Новоизлюпената МУТРА о.з.Грипен ГАДЕВ ,
    Староизлюпени МУТРИ ОТ ДУБАЙ ( В.Б. не е сам ) +
    Стари и Нови Мутри Съветници, Обирачи на банки, Приватизатори
    на какво ли не (!?) ....с купища натрупани доказателства срещу тях за извършени кражби и престъпления срещу ... ?? Да !
    Срещу точно същите тези заблудени (платени) и вече прегракнали крескачи ....
    О , небеса ...! Къде го Омир да го опише ...?

    Коментиран от #92, #109

  • 87 Ясен

    8 25 Отговор

    До коментар #83 от "Нямам значение":

    Че ако спрете , Как ще тръгнете ...
    Я платят , я не платят ...
    А и жегата е голяма ...!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Коко

    35 15 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Наистина си африканец ама много много т.п твоя идол Боко тиквата сега кой го върти на брояница същото ДПС което за благодарност му пълни шкафчето с пари и злато немога да разбера ти глава ли имаш на раменете или поставката за шапка
  • 90 Крачун

    32 3 Отговор

    До коментар #68 от "rolka":

    Е Е Е ,ТОЧНО ТОВА СЕГА НЕ Е АКТУАЛНО
    МАЙ ...!?.....
    ДА НИ ПРОЩАВА ТОВАРИЩ П.....
    ЗАДАВАТ СЕ ЕДНИ 9 - 10 МИЛИАРДИ.....
    ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ !
    .........А ПЪК И ...ДРУГИ МИЛИАРДИ ОТ КОХЕЗИОННИ
    ФОНДОВЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ ...

    Коментиран от #210

  • 91 Дали предвидиха илюминатите,

    47 3 Отговор
    че експерименталното карантиниране на целия свят,ще предизвика обратен ефект-послушковците след няколко месеца започнаха да си задават въпроси.Зараждат се протести и бунтове.
  • 92 Диверсант

    24 7 Отговор

    До коментар #86 от "Гойко":

    ВЪН, ВЪН, ВЪН......... PUNTO
  • 93 Дим Дим

    35 4 Отговор
    Писнало ни е и нас и на германците от подмяната на един цвят гащи с друг ...и все смърдящи и изцапани от Пратийно Олигархичната "демокрация". Партиите вън от управлението. От това се страхува Госпожата.
  • 94 шоп

    34 6 Отговор
    Успокоява ме факта,че и Меркел за германците направи не малко бели,но те завалийте още не го осъзнават!

    Коментиран от #104, #170

  • 95 Karosel

    7 7 Отговор
    С този вестник си трия...!
  • 96 Анонимен

    22 5 Отговор
    Меркел и Бойко,като две капки вода.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 В.В.П.

    13 10 Отговор

    До коментар #80 от "електорална 1":

    НЕЩО ТАКОВА ЩЕ ИМА КЪМ ДАТАТА НА ИЗБОРИТЕ,ДОГОДИНА....ОТ ЦРУ ЗНАЯТ ВСИЧКО...ИМАТ НАГЛАСЕН ДРУГ ИГРАЧ...МОЖЕ ДА Е ЦЕЦИ....КОЙ ЗНАЕ??

    Коментиран от #103

  • 99 забрави

    10 7 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    дебелото Лили...
  • 100 бреее

    14 1 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    То хълката му вече хлопа...
  • 101 На този

    11 13 Отговор
    Червен журналист , статията сякаш му е писана от кака корни.... със голяма любов към България..
  • 102 КОЧА

    7 17 Отговор
    КАЙНЕ ПРОБЛЕМ ДАСИС КОМУНИСТИ БУЛГАРИШЕ ГРОСИШЕ ШВАИНЕ ......................
  • 103 Диверсант

    20 7 Отговор

    До коментар #98 от "В.В.П.":

    99% е той. Структурите на герберите са негови, ситуацията със самолетите той я обърна, колко пъти ходи на някакви закуски зад океана. Бесепарите нямат шанс, голяма част не гласуват, остават циганите, мутрите и простците на герберите. Цвъки знае как се правят тия работи и партийката му ще се излюпи както СДС от БКП
  • 104 майтапчийски

    17 6 Отговор

    До коментар #94 от "шоп":

    недей забравя че вчера германците протестираха срещу мерките за ви руса,а освен това при тях не бяха толкова дивашки/мерките/
  • 105 КРАДЦИ КАТО БОЙКО МЪРШАТА

    25 15 Отговор
    ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС И НАТО ............ЕВРОПЕЙСКАТА МАФИЯ

    Коментиран от #106

  • 106 Песимист за успехът на протестите

    19 16 Отговор

    До коментар #105 от "КРАДЦИ КАТО БОЙКО МЪРШАТА":

    Хубава работа ама циганска" и абсолютно безрезултатна! Божков да доведе протестиращи от чужбина защото от тия нищо не става! "Не стават даже и за чеп за зеле"!
  • 107 ДОЛНА САТАНИСТКА

    31 7 Отговор
    ДИКТАТОРКАТА МЕРКЕЛИЦА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ.И УЧАТ БОЮ НА СЪЩИЯ ПРИНЦИП СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ГЕЙРОПКАТА НЕ И ПУКА ЗА ВАС НАРОДА ТЕ СИ ГЛЕДАТ САМО ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ СЕ ВПИСВА В ТЯХ!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 АМИ ДА

    17 33 Отговор

    До коментар #86 от "Гойко":

    ТЪЛПАТА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,КАК НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ
    БОЙКО Е НЕУДОБЕН НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ МАФИОТИ,ПРЕЧИ ИМ
    НА ДАЛАВЕРИТЕ, НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ,
    ЗАЩОТО ГЕШЕВ,СЪЩО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА..
    КАК ИЗВЕДНЪЖ МУ СПРЕТНАХА ТОЛКОВА КОМПРОМАТИ...?!
    ТОВА Е РЕАКЦИЯТА НА ОТЧАЯНИ И ОЗЛОБЕНИ ХОРА,
    А ПРОТЕСТИТЕ СЪЩО СА ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ,
    КОГАТО НАРОДЪТ Е СТРЕСИРАН ОТ ПАНДЕМИЯТА.
    ДОБРЕ,ЧЕ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПОДДАВАТ И НЕ
    УЧАСТВАТ В ТЕЗИ РЕЗИЛИ..
    КОЛКОТО ДО СТУДЕНТИТЕ В ЧУЖБИНА, ЗНАЕ СЕ ЧИИ ДЕЦА СА ..

    Коментиран от #116

  • 110 МОМЕНТАЛЕН АРЕСТ И ЗАТВОР ЗА ТУЛУПА

    40 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ахахахах":

    То играта В ЕС е друга. Те тия милиарди дето ги окраде от евро фондовете и не влязоха в държавата не са само за него. Някой от ЕС също се облажва от тях, никой няма да му пусне аванта на тоя див селянин да краде всичко за себе си. Факт е, че от ЕС мълчаливо подкрепят хунтата в момента, страх ги е като го натикаме в затвора да не се разприказва, че тогава от този "велик" ЕС няма и помен да остане.
  • 111 РЕАЛИСТ

    23 2 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    ЛУСТРАЦИЯ!!!
  • 112 Светла

    36 8 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, ЕДНО ЧЕСТНО ПРАВИТЕЛСТВО ПАК БИ ЗАЩИТАВАЛО ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЕС, ДАЖЕ И ПО-ДОБРЕ ОТ НАСТОЯЩИТЕ МУТРИ

    Коментиран от #125

  • 113 КОРНЕЛА

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "грозната действителност":

    Грозната действителност си ти, познах те по промиването
    на наивни мозъчета
  • 114 Velikata Bilgariq

    24 9 Отговор
    България пазела външните граници ръкава тъпотия май не бяхме чували до сега България себеси не може да пази ама пази Европа брей значи пак сме голема работа само дето не можахме да разберем с какво пазим Европа сигурно с бастун четата на дърти те бабички щото то друго просто няма няма и да има със сигурност та що се отнася за това че сме в дъното то това въобще не е новина тъй като България не е била никаде другаде освен дъното и то не е от вчера а по скоро от както е създадена явно великата България сте си остане винаги във всякака класация като номер 1 в света само че одзат напрет

    Коментиран от #119

  • 115 естествено

    10 5 Отговор

    До коментар #22 от "Някога защитавах ЕС":

    няма да се връзват на комунистически и
    мафиотски, скалъпени интриги.
    много са умни и дипломатични.
  • 116 Глас народен :

    11 7 Отговор

    До коментар #109 от "АМИ ДА":

    ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА
    . : )
  • 117 Мордекай

    14 19 Отговор
    Права е да се притеснява , все пак няколко толупи платени от бандюги се мъчат да свалят законно избрано правителство , това си е преврат . Но като гледам какво е положението сега в Германия над 20000 протестиращи против мерките за короната , и над 1000 болни на ден , едва ли и е до тайфата платени в България , малко по сериозно , стига глупости.

    Коментиран от #135

  • 118 xa xa xa

    12 1 Отговор

    До коментар #32 от "Иванов":

    ха,ха умрях от смях!
    проследих диалога ви, много готино
    си хортувате!
    тук е доста забавно..
  • 119 алооо

    12 3 Отговор

    До коментар #114 от "Velikata Bilgariq":

    ОТЗАД НАПРЕД !!
    как да не сме важна граница?
    важна сме!
  • 120 Исторически

    37 8 Отговор
    България ВИНАГИ е губила от близки отношения с Германия! И този път няма да има изключения! До сега всички са претеглили и оценили умствения багаж на нашия Ганьо и той им е удобен - като шут, с когото да се майтапят помежду си! Жалко за народа ни, който незаслужава такава подигравка! Но вина има и ибрикчията М. Костинброфски, който фалшифицира и легализира не едни избори! БЕЛЕНЕ ЗА ШАЙКАТА!!!!

    Коментиран от #122

  • 121 ВАЖНО

    17 4 Отговор

    До коментар #24 от "Адвокат":

    АКО СТЕ АДВОКАТ, МОЖЕ ЛИ ДА НИ НАСОЧИТЕ КЪМ
    НАЛЕЖАЩИТЕ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА,КОИТО
    ДА ПРОМЕНЯТ СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ,НО БЕЗ ВРАТИЧКИ.
    МЕРСИ!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 НА ФОКУС

    13 32 Отговор

    До коментар #41 от "Стефан":

    Изглежда не сте чели ВЪЗВИШЕНИЕ на Милен Русков,
    който разказва за нашите хайдути,за манталитета им,
    набляга на изказа им, на мъжествеността им,
    на начина им на обличане, на хигиенните им навици,на
    подличките им предателства и хитринки...
    Много сме диви и това ни е в гена.
    Ние сме си най, но на Балканите,със сърбите си ги мерим, но Европа
    е друга бира...
    Културата на стара Европа е недостижима.
    Така, че по-кротко я карайте и не играйте на обидени, защото
    още много фурни хляб трябва да изядем за настигнем Германия,
    да речем.
    Бойко е човека, който много правилно лавира и не е необходимо
    с типичния си балкански манталитет и его, на най-умни глави
    да обсъждате виртуално европейските пари и дипломатическите
    маневри,защото несъзнателно вредите на всички българи.
    Да не би в семейството си така да правите? Не.
    Протестите са много тъп ход, вредят на всички ни, разберете го!

    Коментиран от #130

  • 124 xa xa xa хаааа

    9 1 Отговор

    До коментар #59 от "МИХАЙЛОВ":

    ВЕДНАГА НА ДОКТОР!
  • 125 Знаещият

    14 9 Отговор

    До коментар #112 от "Светла":

    ЧЕСТНО ПРАВИТЕЛСТВО ?
    ЧАКА БАНДИТСКОТО , НАРЕДЕНО ОТ БОЖКОФФ
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ники

    25 2 Отговор
    Когато преди доста години ми казаха за изявлението на Сорос, че в България са нужни сигурна граница, добра транспортна мрежа и обслужваща сфера към нея и някое мръсно производство не повярвах. Сега обаче приемам и предначертанието, че повече от 4,5 милиона население не са нужни. Фактът е, че от много "съюзнически" държави ни отпускат едни пари и не ги интересува кой какво прави с тях, докато емигрантите не минават оттук, магистралите за тировете се поддържат и политиците приемат безропотно директивите... Спираме газопроводи и ядрени реактори, от даваме на концесии печелившите монополи, приемаме чужди нормативни уредби и какво ли още не... Не съм фен на конспиративните теории, но... някак така се нареждат нещата. Последната изненада за мен бе назначаването на Кошлуков за шеф на БНТ. Какъв ли управленски опит има?! Нали знаете с чия стипендия следва в САЩ великият дисидент?
  • 129 Анонимен

    14 35 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Овчето стадо е мнооого заблудено.Защо не се погледнат отстрани дерящире се протестиращи колко са жалки и нещастни - или са супер тъпи и ограничени,или са зомбирани.Няма друго обяснение.Бързо забравиха какво беше в България преди Борисов да поеме властта - като след торнадо.Наистина защо не протестират срещу Костов,който с чували изнесе парите на България.Даа и аз ще седя и ще гледам цирк - БСП + ДПС или още по-зле - черепи,скелети и други човекоподобни.Е тогава вече жална им майка на българите. Тогава вече и да се опитат да протестират-ще бъдат смазани.Жалко за България.Много жалко.
  • 130 Анонимен

    6 18 Отговор

    До коментар #123 от "НА ФОКУС":

    Браво! Много точен и културен изказ! Рядкост за българин! Браво!
  • 131 ДЖОТО

    18 4 Отговор
    ДО КОМЕНТАР -29 ТЕ СИ ГИ ДЕЛЯТ И ЗАТОВА МУТРАТА Е ОЩЕ НА ВЛАСТ.
  • 132 ДРЕМЕ И НА

    18 2 Отговор
    СТАРАТА СЛИВА НА МЕРКЕЛ. .КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ. ...
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Надръвен

    11 2 Отговор
    Знаех си,че Бойко е кафеджия

    Коментиран от #205

  • 135 Законно избрано правителство

    24 4 Отговор

    До коментар #117 от "Мордекай":

    след купени избори. Законно избрана кметица на София след масово " правилно " гласуване два часа преди приключване на изборния ден. Къде е тука законността?
  • 136 Реалист

    23 4 Отговор
    Да погледнем към въпроса така: Европа си гледа интереса, както винаги! Не е Борисов този, който ще надиграе опитните във всички игри западни политици! Ще мълчат докато им е необходим за техните цели, каквито и да са. Важното е българският народ да осъзнае точно какво иска, да излъчи водач и да не отстъпва пред никакви провокации. Няма време, да открием поне един българин-истински патриот, интелигентен, образован, смел, без обвързаности и скрити зависимости, готов за тежка борба с глутници корумпирани и решени на всичко, за да запазят това което имат, хора. Сами да извоюваме свободата си!

    Коментиран от #142, #168

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Поне един път?

    23 7 Отговор
    Народе!!! Недей и този път да стоиш отстрани и да гледаш страхливо какво става! Да, децата и семейството ти са важни, отиването "на море"-също, ракийката и салатката са от значение за самочувствието ти, но съзнаваш ли, че няма къде по-надолу да слезем като нация? Посмешището на света сме, клоуните на Европа! И замисляш ли се, че няма начин всички тези млади хора по улиците на големите ни градове, много с децата си, да бъдат "платени", от когото и да е? Както ти внушават и ти удобно си оставаш у дома?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 pasi

    19 4 Отговор
    Е И защо го крепиш тогава този толуп и докога
  • 142 pasi

    13 6 Отговор

    До коментар #136 от "Реалист":

    Тия хазарски юдеи от западналата европа винаги са си заравяли главите като щраусите в пясъка та и сега са си същите целта им е велика хазария подчинена на луцифер...
  • 143 11 години

    28 6 Отговор
    Продължава геноцида на герб срещу българския народ. ..тези всички партийй са създадени от бандити. ..гангстерска клика. ...вис. .сик. .бкп. .нищо Добро не я чака България
  • 144 до Африканеца

    33 7 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Нито БСП, където тридесетина жадни за власт стари велможи плюс кариеристи като отрочето на Н.Добрев, Кр.Янков и Кутьо се напъват без полза, нито ДПС ще докопат властта. Необходимо е Правителство на националното спасение, което поне 2-3 години ще рине гюбрето на Боце и компания, докато БГ малко от малко започне да се съвзема. Само че ние все спим и чакаме някой да ни освободи - преди руснаците на два пъти, но сега нито ЕС, нито САЩ ще се затичат да сторят това. Народе, събуди се, нашите деца 26-и ден протестират, а ние спим! Полицаите и жандармеристите плюс спецпрокурорите на ИГ заедно с КОНПИ са ни обяздили, а ние показваме, че поне още 50-ина години можем да я караме под ярем!
  • 145 ПО ДОБРЕ

    5 21 Отговор
    ЩАТ НА ТУРЦИЯ. .ОТКОЛКОТО В КЕНЕФА НА ЕВРОПА. .
  • 146 соросоидни кърлежи

    20 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 77-мо място по индекс на възприемане на корупция..ЗАЩО ЛИ НОРМАЛНИ ХОРА ИСКАТ ОСТАВКА НА МУТРИТЕ...? само бандити не разбират и искат избори след 6 месеца..
  • 147 много

    20 4 Отговор

    До коментар #41 от "Стефан":

    Точно!Никаква файда нямаме от този ЕСБаста!!!!!
  • 148 много

    17 4 Отговор

    До коментар #41 от "Стефан":

    Точно!Никаква файда нямаме от този ЕСБаста!!!!!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 българин

    6 3 Отговор

    До коментар #20 от "грозната действителност":

    Изключително точен анализ !
  • 151 Разум

    21 3 Отговор
    Борисов се оказа "мръсен".
    Няма начин вече да не почнат да се отделят от него.

    Въпроса е защо няма подобаващи лозунги из София, които да засегнат неговите покровители на запад?

    Например: "Вземете си лакея в Берлин".
  • 152 ??????

    2 8 Отговор
    Ченгето без да чете си казва бойко. Явно прочетено от мен може би е прав. Ходи навънв германия и.. Но урсуула нищо общо с тук и там нашите роми. В една къща от църква или община им е дадено да живеят наши цигани и една разведена, но овдувяла християнка. Децата им учат. Идват от социала и ги задължават, а на българката. Тя е луда обиди, но много скромна и търпи. Един от всички хофи в холандия и носи дрога. Нещата са оплетени. Урсула, има много блокове свободни, защо не, а побъркват българи. А и помним меркел годпожо, как преди 1944 вашите мъже са изнасилвали красиви момичета и печат, наша комшийка по къща не можеше да ходи след 1944 и преди на обща баня, печата Меркел, има внук, красавец, щерка й ми бе приятелка, завърши медицина и е много скромно, всички, до 70-те винаги у тях, но вече в близост в ап. Как е, циганите си ги приберете, обучете ги, възпитайте ги и ги върнете след 60 г. Да, има разбрани но баби и прабаби са в града от 70 г и можеш да седнеш и да си говориш.. Но не и в бедна бг идвайки в махалата в елитни блокове на живков и къщи. Та нали тж бе лош, защо на номенклатура изкупуват къщи, 2 етаж а 1 и 3 са на 3 братя. Сложно е, нагледно ела. Във франкфурт са, от некомунистически, но заможен род.. Борисов да огледа всички страни и посоки и нека помисли и за нас българите, защото в смесени райони сме малцинства, преобладават жигани и мохамедани. Къде са правата на бг. Сложна е. Объркани сме. Преди години ми бе казано.. От юрист.. Отлично история, ге
  • 153 Бай Коко

    18 3 Отговор
    Щом си го отглеждате толкова години и вие сте същите като Бойко и е въпрос на време и на вас да ви се разклатят краката .
  • 154 Един

    9 2 Отговор
    Меркел помни , че се е целувала с ББ ! И какво значи това ли ?
  • 155 111

    2 8 Отговор
    Оставки лесно, а после после. Редно е да излезете и кажете на народа точно каква България желаете. И осъществими ли са те. Сега защитават бб, защото в провинция работещи на заплатени службички си пазят хляба и бб си искаме. Аз например не зная как да се изразя, за да ме разберете. Турците напускат града масова. Първо, че работа, която им предлагат и заплащане не ги удовлетворява, има и такива турци, които ни казват, тук цигани... Циганката възпитана от града на около 70, тук ние и мохамедани, а деца в германия и кипър, вече правнуци има, много красиви и интелигентни но са възпитавани от градска майка и всички за байряма, но учат и с привилегии в германия, заминали 1989..
  • 156 Нищо вечно няма

    5 2 Отговор
    На тази земя,дори и корупцията ,всички ще го преживеят като ,,ангелчета-херувимчета,,....!
  • 157 А БЕЗПОКОЯХА ЛИ СЕ КРАДЦИТЕ

    16 2 Отговор
    МЕРКЕЛ, ТУСК ЮНКЕР, КОГАТО ОЩЕ В БРЮКСЕЛ ПОЛУЧАВАХА 50% ОТ ВСЕКИ "СПЕЧЕЛЕН" УЖ ЕВРОПРОЕКТ ОТ ФАШИСТИТЕ ОТ ГЕРБ?!!! ТАКА ХУНТАТА НА УБИЕЦА БОРИСОВ СИ КУПУВА ИНДУЛГЕНЦИИ В ЕВРОПА!!! С ПОМОЩТ И СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ГРАБЕЖ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ УЖ "ДЕМОКРАТИЧНИ ЛИДЕРИ"!!!!!!!!
  • 158 Гост, нерегистриран

    0 9 Отговор
    Малцинствата излезнаха най-умни. Благодарят на Сорос. Първи тръгнаха по света, докато българските младежи пълнеха пачки за университети в България. И днес в смесените всичко се изкупува от тях и от българи номенклатура. Бг сами си казват видим ли продаваме тройно земя, стига българино да има след време кой да ти ги купи, те искат, но на безценица. Вина имат и българите. Обедняха и един срещу друг. За 10 месеца от запад с 50 хил. Бг лева. Един случай, че ме боли.. Той бе член на бкп в търговия. Но с много злато и пари от тракия животновъди преди 1944..купува земя и строят 3 братя огромна къща, на 3 етажа. Ченгето не продава (трима братя са покойници), ородава 2 етаж на турци, радвал се ни каза мед сестра, а как да обясня на 1 и 3,че земята е на 2 етаж ченгето и ако се усети може и да не им разреши.. Деца, внуци в германия.. Защо бе митак на х и у не продаде 2 етаж имат пари, в германия, а тя т.. Завърши, 1983,за пдихиатъв в германия.. Ети това сме българи, а 1 етаж лежат милите и момче неженено гледа болна майка, а от германия объркани.. Хората не искат политика, а в смедени остават малцинства, а къщи празни.. Сложна е ббцвки. Мъката е голяма. Алчност на хората. Бг срещу бг. Те са единни и печелят.
  • 159 Българина

    19 5 Отговор
    Лицдмерието на ЕС лъсна в пълния си блясък не може да бъде скрито или обяснено. ЕС подкрепя корупцията тук не от вчера . Само че БМБ ги нахрани с концесия за 35 г на немска и френска фирма и си спечели мълчанието им до редовните избори
  • 160 Анонимен

    5 1 Отговор
    1993..с пет езика, Франкфурт са, майка и дъщеря, отделно живеят.. Мама от църквата.. 158 под номер... Пишеш едно, излиза друго, явно е от бързина, 400 удара в минута,
  • 161 Анонимен

    6 4 Отговор
    Бойко го командват други държави, слушам ченгето. Държат в германия за циганите, но защо ли. Защото има много кюрди и нашите роми работят на тях, кой фризьор, кой титан, кой дрога от холандия. Децата им с колела, облечени, държавата им плаща всички разноски ток, вода, жилища, но ние сме бедна държава.. И България поддържа роми. А те 30 г раждат, от социала от вън мъж, а нямали мъже, а деца имащи и по цял ден се събирст в една стая на квартира. И на 10,12 г деца, той става полицай, а пиянка вуйчо тук купи блок тук градина, училище, не искат в цигански саниран блок. Те са с предимство в смесени. Уж живков им сменил имена, а в елитни блокове, нищо че целият град над хиляди ново строителство блокове се построиха, явно да късат нервите, нека кажат управляващи и бойко и бсп. Те са едно цяло. От барчинката мерск в блока, къде е учил бб, те наоуснаха плачейки, началник на дс отлично семействопеткови. Умираме бавно и идват от смолян и къде се сетите ОП, оп на думи нищо не правят за българи мъченици.
  • 162 Гражданин

    5 1 Отговор
    Бойко го командват други държави, слушам ченгето. Държат в германия за циганите, но защо ли. Защото има много кюрди и нашите роми работят на тях, кой фризьор, кой титан, кой дрога от холандия. Децата им с колела, облечени, държавата им плаща всички разноски ток, вода, жилища, но ние сме бедна държава.. И България поддържа роми. А те 30 г раждат, от социала от вън мъж, а нямали мъже, а деца имащи и по цял ден се събирст в една стая на квартира. И на 10,12 г деца, той става полицай, а пиянка вуйчо тук купи блок тук градина, училище, не искат в цигански саниран блок. Те са с предимство в смесени. Уж живков им сменил имена, а в елитни блокове, нищо че целият град над хиляди ново строителство блокове се построиха, явно да късат нервите, нека кажат управляващи и бойко и бсп. Те са едно цяло. От барчинката мерск в блока, къде е учил бб, те наоуснаха плачейки, началник на дс отлично семействопеткови. Умираме бавно и идват от смолян и къде се сетите ОП, оп на думи нищо не правят за българи мъченици.
  • 163 Читател

    9 2 Отговор
    Борисов си няма на идея. Видяхме банкя. Преди е било село с малки къщурки. Откъде да знае, а и ние знаем ли като видим някой клошар на улицата, как историк с висше се е молил на нашето, че няма пари за хляб българина де. Да дойде с джипката, да го поразкарат из ромските квартали, да побеседва, но с един ден не става, как лъжат. А има хора мразят лъжата. Прости до неузнаваемост. Външност имат, а вътрешност, вземи ги меркел изучете ги и нека, но всичко свърши. Българите са на запад и не връщайте тях, а върнете тях роми и вземете тукашните, за да ги научите на ред, да не викат, да не лъжат да не хвърлят боклуци през джама, да не ритат топка в апартанента и много други неща. Българите сме прецакани, а те малцинствата са единни българия умира без българи, още едно поколение и уви, ще куоят и на бб къщи, зашото отвън идват някои с торби пари. Не съм националист, и ако меркел е от страна на нас българите, как е.. На чужд гръб дто тояги са малко. Вашата икономика обслужват. Роби, а не умни, тогава закрийте бг университети. С мрат байо по света. И прав бил франсе парке, ес не е трябвало. Върнахте ни 100 г назад, свръх банкя богати и свръх еродит българи клошари
  • 164 Бат Мишо

    9 8 Отговор
    Кът докараме руските танкове у нас и им набием шута в аспуха на гажалите да върят натам и наще ЕВРОПА ДА СЕ СПАСЯВА дан я подкараме и нея след крадзите ГЕРБ Че не и пукаше на европа че живеем като кучета и ни управляваха мутри и че ни превърнаха в НАДИН на континента ДАЙ СЯ НИЕ ДА ГИ МИСЛИМ .Слагаха ембарга на Русия ся що е криза ЕМ КРИЗА ЩЕ Е щото Русия почна да си произвежда папото дет внасяше а наще фермери да се молят в КАУФЛАНД да доказват щастливо ли е прасето
  • 165 Хохохохо

    6 5 Отговор
    Дпс ви построи над хиляда жилища, що всички се блъскате в Живковите къщи и апартаменти. Нали зле при него. Хитри маймуни. Чипирани с мн е от вън. Но в интерес на малцинствата. Объркан свят. Бб размисъл требе, огледай всичко, въпреки, че прав ще излезеш.. Кога умрат на запад българите, наследството ще дойде в бг и така България ще стане богата и велика. Каза го по повод двете стари моми починали в сащ. Хубав ден. Кво фойде, жалко зад нас, кой остане на тези земи мългарски измъчени, от турция, гърция, а сме били на три морета, беломорието е било българско но по време на войни.. Сега също сме във хибридна война, дано дочака кво пак ще ни вземат, от иван на исмаил, може ни
  • 166 Чичо

    14 1 Отговор
    Меркел се притеснява, че като дадат оставките и свърши Бирфеста никой няма да иска да управлява по време на световна икономическа и здравна криза и от Европа може да ни кажат: Нема пари ,действайте!
  • 167 И къде

    12 0 Отговор

    До коментар #83 от "Нямам значение":

    ще стигнеш като си тръгнал без посока? Най-Много до бунището и там ще си останеш
  • 168 Анонимен

    9 5 Отговор

    До коментар #136 от "Реалист":

    Хахаха ти булнуваш ли? Няяяма такъв българин!
    Вече не се раждат такива. Левски,Ботев - химери.Колко лесно се манипулира народа.Народееее с всеки следващ България ще става по-зле.Осъзнайте се!
  • 169 хах

    17 2 Отговор
    Щом бабичката е притеснена значи решенията са правилни.
  • 170 кои

    11 0 Отговор

    До коментар #94 от "шоп":

    Германци, новите ли?
  • 171 пък

    9 0 Отговор
    Сега кво спокойно гльода?!
  • 172 Моля

    17 3 Отговор
    нудистката, бивша комунистка и путинистка Меркел, която унищожи Германия и Европа, напълвайки ги с радикализирани ислямистки имигранти? Тя!? Гледала с безпокойство? Каква наглост и безочие.
  • 173 БОРИСОВ УМЕН ЛИ Е

    18 2 Отговор
    нека меркел дойде насам да погали тиквата по тиквата И ДА СИ ТО ВЗЕМЕ ДА И УПРАВЛЯВА ФИНАНСИТЕ !
  • 174 РАДЕВ ДА МУ МИСЛИ

    14 3 Отговор
    МЕРКЕЛ НАПРАВИ ТОВА КОЕТО И ХИТЛЕР - БАЩА И , НЕ МОЖА !
  • 175 незнайко

    22 7 Отговор
    Безспокои се, че БЪЛГАРИЯ след преврат ще се откаже от ЕС както Англия и тогава няма от кого да крадат !!! ВСИЧКИ ЗАВОДИ КОИТО ПОСТРОИХА СА ТЕХНИ !!! Използват ни като работни пчелички !!! Всички заводи построени със съдейстивието на СССР си бяха наши !!! Накои младежи не могат да асимилират това !!! СЕГА НЯМАМЕ ПОЧТИ НИЩО НАШЕ !!!
  • 176 Катуни ,колиби

    6 2 Отговор
    Какви къщурки ,цяла БГ беше така и кал и мрак за допълнение,сега от охолство и преяждане им ,,студено,,та при 40 градуса навън ,слагат якета и не им остава време поне да си измият,,мръсотията,,от броене на ,,крадени мечти,,...не са за мен тези работи,а мижавите пари от БГ студенти ,няма как да напълнят разни ,,гуши,хитрите знаят как да си ги напълнят,аз съм казала ,доста време с такъв лош народ и политици едни и същи ,промяна няма да има...приятелство вече го няма ,сиренето е фалшиво....!
  • 177 тц тц

    8 4 Отговор
    ФАКТИ пак тълкуват факти.Тц Тц Европа даде ясен знак че ако двухилядният протестът на мафията победи парите спират.
  • 178 Здравко Делчев

    8 3 Отговор
    Какъв е държавният интерес който защитава вуншната ни политика когато систематично и непрестанно обслужваме единствено интересите на Турция, Гърция, Западни Балкани, Австрия и Германия??? Ответната благодарност в лични сметки ли постъпва, защото икономически и политически в държавата ни не получава облаги от това слугинажнечене??? Тук дори не включвам пидаръците в милиарди които правим на САЩ и Русия, само конкретно слугинажнеченето в рамките на ЕС е въпроса?
  • 179 Dr.mengele

    8 1 Отговор
    А познайте кой е в женската роля на мъжката дружба.Турски колзет
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Dr.mengele

    10 4 Отговор
    Щом искат да смучат само от нас без да сме защитени по добре развод с еврогейския лицемерен обррчен на разпад ,,съюз"
  • 182 Анонимен

    8 2 Отговор
    Много е хубаво от 30 няма що. Анти сме репресирани сме, но.. По тж с триста зора отгледахме едно дете, а днес имаме 0..
    Нула.геноцид спрямо българите. Срам и позор европа. Не всичко е пари. От една крайност залитнахме в друга. Учеха ни да си изучим деца, възпитаме преди 1989,а след 1989 децата ни са ялови, зсщо ли, защото българки се женят за цигани строители или 20 годишни момичета живеят с 60 годишни мъже, за парипари и вече гледат европата и всички богати мъже си замениха с млади момичетс. Пълен разврат.. Не всичко преди бе лошо и не всичко е ок. Децата са щастието, а не проститутки, дрога и милиардите ви
  • 183 1111111

    1 2 Отговор
    Ердоган кво им бе казал.. Раждайте, раждайте.. И раждаха раждаха 30 г и количество много, а качество мало. И сега старите българи при тях, гледай да ги уморите, та да им купите жилища на безценица. Те навсякъде искат по села и градове без пари. Меркел да им даде, а ние знаем, къде да отидем.. Ша си изкопаем гроба и живи ще легнем, и парите ще ядем и пием у 2 на 2 хахо
  • 184 Гражданин

    6 3 Отговор
    Някои излезнаха и по простовати от бай Тошо. Беше хитър. Имаше ред, дисциплина, а днес българки ходят по запад да гледат стсрци с пари и да ги ближат и тук същото един доктор на младини опипващ сега гледа и опипва жената
  • 185 Covid30

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Covid 20":

    Да, то щото сега не сме в средата на 90 те. 😁😄
  • 186 ДРЕМЕ МУ НА БОЧЕ

    9 1 Отговор
    ТОЙ СИ ПЛАЖУВА СЪС НОКИА 3310 БЕЗ БГ МЕНЮ
  • 187 Наблюдател

    11 4 Отговор
    Че тая дъртофелница упорито си затваря очите за най-корумпираната членка на ЕС и нейния основен координатор лицето Борисов! С което въпросното бабе реално я поощрява ! Така че "Безпокойствието" и е чиста проба лицемерие!
  • 188 Бойко няма да си ходи

    6 7 Отговор
    Ще си ходят тези които пречат на хората. На изборите напролет ще се коригират нещата по правилата.
  • 189 3000

    4 12 Отговор
    Виждам че повечето сте евразииски настроени,но защо не се изнесете натам като толкова ви харесва.Там няма да се налага и да протестирате,защото вече си имат пожизнен цар.
  • 190 1955

    10 0 Отговор
    никой не и иска мнението аз не казвам нищо за германия
  • 191 Слави Славов

    12 1 Отговор
    България никога не е виждала полза от съюзи с Германия,а само загуби!Та и този път е така-или някой ще ме обори?!
  • 192 Duni

    5 0 Отговор
    Защо не протестират че са им малки заплатите като проблема е в малкото пари които се вземат у нас
  • 193 Анелия

    6 2 Отговор
    Няма нищо общо с малтретиране това са абсолютни лъжи фаньтасмагории и приказки на болни мозъци .Миграта като стъпи тук попада в Общоевропейските списъци и компютри и минава дактилоскопия на лице ретина поръсти и това е първа държава приемник .Оттам нататък за миграта всички възможности да се живот са отрязани той е идентифициран и в Германия не може да отиде или ако иде пари няма да му дадат и остава закован за тези ширини доживот.Без да може да промени факта ,че никога в живота си няма да види Еуропейски пари и помощи ,а ще отане на Българска земя като оня Иракчанин в Враждебна дето запалил дюшека и стаята си и поискал а се самозапали и самоубие или да го върнат обратно в Гана или Сирия къде, бушуваше по това време гражданска война вместо да остане без пари у нас прецакан.Ей тва е не лъжете ората.Ние нито бием ното изнасилваме.Слабички сме за това.Фронтекс няма да позволят такова нещо.
  • 194 Идиот

    12 4 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Наблюдава се наличието на все повече пълни идиоти у нас. Не само, че не могат да четат с разбиране, ами и имат "идеи". Голям смях!!! А ти, авторчето на този текст, виждал ли си жив комунист? Ами децата и внуците му? Ще те разочаровам. Това бяха най-кадърните хора в тази държава! И те я изкараха от земланките, черните пътища и дървеното рало до челната десятка по редица показатели. Всичко пръкнало се от "демокрацията" са не успели "комунисти" и обслужващ персонал. Е, та за това сме на този хал. А ти не се пеняви толкова, защото в рода ти със сигурност е имало и комунисти... Нещастник!

    Коментиран от #212

  • 195 Котарак

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Аналитик":

    Тц! Още спи и може да проспи разпадането на собствения си ЕС.
  • 196 колимечков

    2 8 Отговор
    най нисък индекс на възприемане на корупцията и за това е на дъното в ЕС всичко нормално но не казват защо а това е защото не се казва на кои етажи на властта е всичко това кои са тези които са зад божков василев кой им позволи да избягат -това са тези от президентството съветници президент и съпругата му която с/у 200хиляди евро назначава посланици а сега проуратурата е виновна
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 волен сидеров

    10 3 Отговор
    ТРЯБВА ДА СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО-ЗАЩОТО ЩЕ НИ ЗАСТАВЯТ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ-ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ТЕЗИ
  • 199 ГЕОРГИЕВА СОФИЯ

    16 2 Отговор
    Мееркел изобщо не знае какво става в България! Или се прави, че не знае! Госпожо Меркел, България в продължение на вече повече от 3е0 години е унищожавана от външни сили от Запада, и Вие знаете кои са те, ио от алчността на българи вътре в страната! Държавата е унищожена! Не се правете, че не знаете! Потупвате и поощрявате нашите управляващи по рамото, целувате ги, значи одобрявате това, което са правили 30 години. НАЙ-ТЪРПЕЛИВИЯТ НАРОД НА ЗЕМЯТА ДА ВЪСТАНЕ, ЗНАЧИ РАБОТАТА Е МНОГО ЛОША! Но дали се тревожите? Та то се очакваше. МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ МАЙ Е НА ИЗТОК! За да започнем да възстановяваме държавата си, всички крадци и разбойници трябва да върнат окраденото и да влезат в затвора! А с тези пари да започнем да си възстановяваме - науката, образованието, културата, икономиката, енергетиката. Селското стопанство и животновъдството изобщо ги няма. Избиха животните, разгониха младите и образовани, работоспособни към капиталистическите западни държави/защо връщате циганите, а приемате араби?/, провежда се жесток геноцид към възрастните хора... и т.н. Можем да Ви обясним тези неща и по-подробно. Но, следете ПРОТЕСТИТЕ!!! От Запада и от така наречените Велики сили никога не сме получили нищо добро! Та сега ли? Като че не знаете какви ги вършите по отношение на България! САМО НА ИЗТОК - КЪМ РУСИЯ И КИТАЙ!!!

    Коментиран от #202, #217

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Еххххххх

    5 1 Отговор
    Как няма да протестират българите,ами то един закон ,с който да се помогне на хората,не се прие!Какво стана с премахването на вечните длъжници?!Нищо.Гракна мафията и всичко притихна...Ето затова говорим-няма я грижата за българина,за България...народът е беден,отчаян,болен,ежедневието е несигурно,а сме в Европа...как може?!!Първо да се вземат мерки за хората,стига с тая мафия на чси,банки,евреи,лихви върху лихви,стига гавра с този изстрадал народ,шанс не давате да живеем и децата обричате на бедност
  • 202 Еххххххх

    5 0 Отговор

    До коментар #199 от "ГЕОРГИЕВА СОФИЯ":

    И ние така започнахме да мислим,Вие сте изключително права...за съжаление...
  • 203 Войн

    10 2 Отговор
    И Иван Костов се надява след Б. да управлява. Но първо да възстанови 2500 те завода и фабрики, построени от бълг. народ при соц. пАРИТЕ, КОИТО Е ПРИСВОИЛ, ВЕРОЯТНО ЩЕ СА ДОСТАТЪЧНИ. 2. Африканецът не знае, че има и 2 - 3 млрд. в овшорки. 3. МНОГО ХОРА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП, ЗАЩОТО ТАМ СА сТАНИШЕВ, пЪРВАНОВ, гЕРГОВ И ТЕМПОДОБНИ. тЖОВА МЕЖДУ ДРУГОТО. до кога ще има плосък данък в българия???/ 4. Когато в нашите земи живееше хомосапиенс, в Западна Европа още 2 000 години живееха неандерталци. 5. За падът няма ценности според нашите представи, а според техните си. И искат да ни ги наложат насила. 6. Западът откъсна от България половината й таеритория и население. 7. Сега ни дадат някакви пари, и си ги приберат чрез глобите, които ни налагат заради некадърното ни управление - приятелско на Меркел. 8.Вижте какво прадвят с шофьорите ни. 9. А ние сме боклукчийска кофа и за боклука на Меркел. 10. Ако Русия започне да се защитава при едно нападение от Запада, цяла България ще се превърне в пепелище от руските ракети. Затова и затвориха АЕЦ. Че ако започнат от Русия да летят насам ракети поради ам. бази, ще отиде цяла Европа, та чак до Великата Британия. 11. НАШИТЕ УПРАВЛЕНЦИ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО В ПОЛЗА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, СЛЕДОВАТЕЛНО НИ УНИЩОЖАВАТ СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО. 12.

    Коментиран от #206

  • 204 Да ИЗМЕТЕМ всички комунисти !!!

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    ДОКАТО не остане нито един комунист от бившите и сегашни КРАДЦИ,България не ще се оправи !!! И ВСИЧКИ в ЗАТВОРА управлявали България преди и след 89--година , довели ни до фалит и пълно обедняване !! Забогателите на наш гръб в ЗАТВОРА !!! Да се разследват всички бивши комунисти,министри,лидери на партии !!! Конфискуване на имуществата , връщане на крадени пари,вили,къщи,злато,пари ,придобити по време на тоталитарния режим и сега !!!
  • 205 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #134 от "Надръвен":

    Искал си да кажеш кенефаджия
  • 206 Кой да управлява ???

    8 2 Отговор

    До коментар #203 от "Войн":

    Иван Костов да управлява,той добре ли е ??? ТОГАВА вече протести до ДУПКА !!!! НАРОДЪТ чака той да е в ЗАТВОРА !!!
  • 207 Гледай после сеира на глупака

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Африканец":

    Грей се и щеш не щеш се хили нищо че ще е само за плач Народ от третия свят това е нема оправия..
  • 208 ЩОм си крадец в затвора

    7 0 Отговор
    няма значение къв си в политиката.Затвора в един за всички.
  • 209 цвцв

    7 3 Отговор
    г-жо меркел пращайте Кьовеши и да го вкарват боко в затвора както кол на дърти години
  • 210 Яверт

    4 1 Отговор

    До коментар #90 от "Крачун":

    Ама половината пари ще потънат в частни джобове а ние ще ги плащаме докато сме живита и децата ни ще страдат.
  • 211 Войн

    3 2 Отговор
    оПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, БЪЛГАРИЯ СЕГА ЦЯЛА ВАЗИ ГЛЕДА! ТОЗИ ВРЪХ ВИСОК Е! БОРБА ДО ПОБЕДА! КАКТО ВЪВ ВСИЧКИ БИТКИ И СРАЖЕНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ! ДЕЛОТО Е НА НАША СТРАНА! АКО НЕ ПОБЕДИМ СЕГА, СМЕ ЗАГУБЕНИ! НО КАК ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО СЕ ГОТВИ СЛЕД КРАЯ НА МИТИНГИТЕ И СЛЕД ПОБЕДАТА. 1. ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ РЕВИЗИЯ ПОНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ. ТУК СЕ ВИЖДА СЪОТНОШЕНИЕТО НА ГЛАСОВЕТЕ, КАКТО И НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ГРАЖДАНИТЕ СИ КАЗВАТ МНЕНИЕТО. ТА КАК ТАКА ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ВСЕКИ ПЪТ??? ЗНАЕМ ЧЕ С ФАЛШИФИКАЦИИ, НО КАК ТОЧНО ГО ПРАВЯТ. ИСКАМЕ РЕВИЗИЯ НА БЮЛЕТИНИ, ПРОТОКОЛИ, НА ЦИК . ЩЕ СИ ПЛАТИМ, НО ДА ГИ ИЗОБЛИЧИМ. НЕ Е ВЪЗМОЖНО ГЕРБ ДА Е ПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ! С ТЕХНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ И БЪДЕЕЩИТЕ ИЗБОРИ. ПО СЪВЕТИТЕ НА ОНИЯ ЗАД ОКЕАНА. ТЕ СА ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ И В ТОВА ОТНОШЕНИЕ! ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА МИТИНГА ДА ДОВЕДАТ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ДА РАЗЯСНЯТ КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГЛАСУВАНЕ, НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО. НАРОДЪТ ДА ЗНАЕ КАКВО МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ. НЕ ТАКА НА СЛЯПО. МАФИЯ И КОРУПЦИЯ Е ВНЕДРЕНА У НАС НАВСЯКЪДЕ. ТАКА ЧЕ ЩЕ Е МНОГО ТРУДНО. В ТАЯ МАФИОТИЗИРАНА ДЪРЖАВА ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКВО ПРЕОБРАЗОВАНИЕ. ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА. ИМА ДВА-ТРИ ТЕЛЕКАНАЛА. ИМА И МИТИНГ-ВЪСТАНИЕ. ДА СЕ ИЗРАБОТИ Д Н Е В Е Н Р Е Д! И РАБОТНИЦИ ПО НЕГО. ЗАЩОТО МАФИЯТА Е В АДМИНИСТРАЦИЯТА, В СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА, В МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ, В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ТА КАК ТРЯБВА ДА СТАНЕ, НЕ ЗНАМ?!
  • 212 Димитрова

    1 0 Отговор

    До коментар #194 от "Идиот":

    Да прав си?! Затова в учебниците по икономика ръста в икономиката се определяне на база 1939г! Става въпрос за 80-години.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Унищожиха я

    0 2 Отговор

    До коментар #199 от "ГЕОРГИЕВА СОФИЯ":

    Такива като тебе,алчни....!
  • 218 Дано наистина си пътник

    1 0 Отговор

    До коментар #213 от "пътник":

    Един път и аз да се зарадвам...!
  • 219 Независима България

    4 1 Отговор

    До коментар #213 от "пътник":

    Западните Държави в Европа живяха и се наживяха добре. Смазаха източноевропейските държави до такава степен, че да умира народа ни. България е с ниско население. Обезарожиха държавата ни. Питам кое е човешкото в западните държави. Те правят така цял живот да сме им роби. Германия и Русия дължат на България Беломорието. Ограбиха ни от всякъде. България плаче за Беломорието. Ще ни го върнете ли?
  • 220 Независима България

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тези разсъждения да не да":

    Да се замислим за някои неща. Умът ни да е бръснич. Някои хора не разбират от политика
  • 221 Независима България

    5 1 Отговор
    ГОСПОЖО МЕРКЕЛ, ИСКАМЕ СИ БЕЛОМОРИЕТО. ДЪЛЖИТЕ НИ ГО!НЯМА ДА МАЛЧИМ. ОГРАБИХТЕ НИ ЗЕМИТЕ И МОРЕТО. БЪЛГАРИЯ ВТОРА РЪКА ЛИ Е? БЪЛГАРИЯ Е ЛЮЛКА НА ЦВИЛИЗАЦИЯТА.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Готин

    4 0 Отговор
    Народа вече си вика: Бутнаха Тошо, та стана по-лошо. Както вървят нещата, реваншизмът ще докара на власт русофили. Волен ще го превърнат в новия ,,Мандела,,. Иде нова ПОДМЯНА. Ситуацията е ,,изуй гащи,,.
  • 224 Токо

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Левски":

    Пич Бочко ще те управлява и след март месец бади сигурен в това колкото и на некой бандюги да не им харесва важното е че с изключение на некой престъпни групи Сичко ще гласуват за него защото едва ли искат да ги управлява Корнелия с коалиция с Карадая

    Коментиран от #225, #230

  • 225 Б. М.

    4 2 Отговор

    До коментар #224 от "Токо":

    Вие да не сте учили с "Винету"? "Малко" правописът Ви куца!
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Темида

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Първо оставка, съд и затвор за селския тарикат от Банкя и обявяване извън закона на чумата по хората в България--герб!
  • 229 Винету Борисов

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "С други думи":

    Точно това се казва в статията. Европата оставя Тулупа да краде евро средства срещу осигурена сигурност на границите. "Мъжката дружба" между Тиквата и Султан Ердоган е намек, че Тулупа тъче на два стана, т.е., е бизнес партньор с ефендито в контрабандата с легални и не толкова легални стоки и услуги.
  • 230 Винету Борисов

    2 1 Отговор

    До коментар #224 от "Токо":

    Възможно е. Всъщност, и друг път се е случвало в мафиотските среди. Лучиано успешно управлява организацията си от затвора. Правили са го и други донове. Не е изключено Тулупа да управлява от затвора. И си прав, че подобно развитие на нещата никога не се е харесвало на другите мафиотски организации. Но, както казваше един бивш Главсек на МВР - "По добре в затвора, но жив, отколкото убит като куче на улицата".
Новини по държави: