Last news in Fakti

21 Август, 2020 12:57 2 079 5

ЕС отрече споразумение за сръбска ограда

  • ес-
  • преговори-
  • сърбия

Договор не е бил одобряван

ЕС отрече споразумение за сръбска ограда - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС отхвърли твърдения, че поставянето на гранични стени на Балканите е част от европейски договор, съобщи France 24.

Има твърдения, че Сърбия готви издигането на стена по границата със Северна Македония. Предоставена е европейска подкрепа за осигуряване на граничния контрол на Балканите.

Това не покрива поставянето на огради. Представители на община Прешево обявиха, че строежа на ограничението е част от еворпейско споразумение.

Европейски представители отрекоха твърденията. Сръбското правителство не е потвърдило новината.

Очакват се разговори с европейски институции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 esssss

    6 0 Отговор
    Най корумпираната система иска одобрение от нея!!!
  • 2 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    В СВЕТА ИМА САМО ЕДНА СТЕНА И ТЯ Е " ВЕЛИКАТА" ---ВСИЧКО ДРУГО Е ПРЕГРАЖДЕНИЯ СРЕЩУ НАРУШЕНИЯ !!! ВСИЧКИ ГРАНИЧНИ ПУНКТОВЕ НА СЪРБИЯ СИ РАБОТЯТ !!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 1122

    0 0 Отговор
    Нека има ограда бе,какво ви пречи оградата,няма да можете да прекарвате наркотиците си ли?Да ви попитам ВИЕ нямате ли ограда на имота си?Ако имате защо не я премахнете?Какво е една държава да няма ограда,РАЗГРАДЕН ДВОР,всеки влиза,излиза ,премъква нещо КРАДЕ БЕЗ ДА ГО ВИДЯТ. Затова всяка държава уважаваща себе си трябва да има ограда и врата за влизане и излизане от държавата.САМО КРАДЦИТЕ,МАФИОТИТЕ И ХОРАТА С ПОРОЧНИ НАВИЦИ ИСКАТ ДА НЯМА ОГРАДИ И КОНТРОЛ.
Новини по държави: