21 Август, 2020 20:16 4 556 24

Германските лекари са прегледали Навални

  • алексей навални-
  • лекари-
  • русия-
  • германия-
  • кира ярмиш

Главният лекар на болницата в Омск каза, че Навални не бива да бъде транспортиран

Германските лекари са прегледали Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският опозиционен активист Алексей Навални, намиращ се в кома в болница в сибирския град Омск, е бил прегледан от екип германски лекари, съобщи в Туитър неговата говорителка Кира Ярмиш, съобщи DPA.

"Германски лекари, професионални реаниматори, прегледаха Алексей Навални", написа Ярмиш в социалната мрежа. Германският екип е заключил, че Навални може да бъде транспортиран в Берлин, както предложиха германските власти, с оглед на това, че те разполагат с необходимата апаратура, за да гарантират безопасното му пътуване на борда на самолета им, добави говорителката. Съпругата на Навални се е съгласила, че ако той бъде транспортиран в Берлин, трябва да бъде лекуван в болницата "Шарите", заяви Ярмиш, предаде Новини.бг.

По-рано главният лекар на болницата в Омск каза, че Навални не бива да бъде транспортиран и че това е мнението на консилиум, включващ и германски медици. В изявление неправителствената организация, която урежда прехвърлянето на Навални за лечение в Германия, обаче посочи, че твърденията, че за Навални не е безопасно да пътува, са неверни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL chochone

    41 16 Отговор
    Сорснята е в траур ХАХАХА

    Коментиран от #8

  • 2 EL chochone

    28 7 Отговор
    Разрешиха опозиционерът на Кремъл да бъде транспортиран в Германия ;)
  • 3 Присмехулник

    28 35 Отговор
    В демокрацията наречена..Русия да си опозиционер е рисковано...Имаше доста уж..случайни случки с хора критикуващи Кремъл и хората не са между живите...Свободата там е на хартия...

    Коментиран от #4, #10, #16, #21

  • 4 EL chochone

    37 5 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    И в БГ хора изчезват а кой демокрот е на влас в момента ?

    Коментиран от #20

  • 5 Казал

    13 1 Отговор
    не казал - ще лети за Германия и ще бъде лекуван там !
  • 6 наблюдател

    1 0 Отговор
    Пишеш нещо без да го разбираш.
  • 7 Факти

    8 1 Отговор
    В Берлин всички болници са Шарите еи много сте на зад поне се по интересувате защото се излагате или по точно казано вс болници в Германия са Шарите поне си преведа каква означава
  • 8 наблюдател

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "EL chochone":

    Пишеш нещо без да го разбираш.
  • 9 не може да бъде

    36 1 Отговор
    Последното уточнение е ,че руският лекарски екип се е съгласил Навални да бъде транспортиран до Германия на отговорност на семейството на Навални и немските лекари-и те сега мислят по въпроса.А диагнозата на руските лекари е съобщена на семейството и немските лекари!За отравяне -нито дума!Вероятно става дума за диабет!

    Коментиран от #17

  • 10 ААААА. .

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    СМЕШНИК В БЪЛГАРИЯ НАЛИ Е СЪЩОТО. .КОЛКО ГИ САМОУБИХА. .РАЗТРЕЛЯХА. .УМРЯХА СКОРОПОСТИЖНО. .
  • 11 КОНТРАТА

    19 5 Отговор
    Ще евакуират бандит в Германия!
  • 12 Дедо ви

    21 0 Отговор
    А то да си опозиция у нас е цветя и рози - все виждаме треската в чуждото око, но не забелязваме гредата в собственото!/ нещо за тефтерчето Златанов?/
  • 13 Zentramant

    25 5 Отговор
    Тези ще си счупят ръцете да го вземат в германия този гей. Ако беше опозиционен комунистически лидер пак ли щяха да се натискат да го взимат, или само защото е либераст? И сега гермснските лекари след като са го прегледали, навярно са установили че не е отровен. Ще чакам извиненията на бсба Меркел - официално и тържрствено, отразено по всички медии както подобава.
  • 14 Жоро

    25 4 Отговор
    Голяма трагедия няма да спя тази нощ, абе стотиците хиляди избити от краварите какво за тях? А за Африка глада? За тях нещо да кажи те дени.... И навални навални пффф
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иван

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    Остава да кажеш и че Навални си прави пътешествия всяка година до Америка на хартия. И чрез фотошоп пуска снимки на семейството си от там и от други екзотични места от нашата планета. Знаеш ли за един рошав старчок, който ръководи Ехо Москва? Та той се пени с повод и без повод и никой не му затваря устата. За Юрий Дуд чувал ли си? Надува го здравата и във всеки свой блог на you tube ръси омраза срещу Путин. Всичките му гости трябва накрая да изкажат мнението си за Путин, което в 90 процента съвпада с това на Дуд. Той е си на комунисти военни, роден в ГДР, където родителите му са работили. Нали знаеш, че по време на социализма пращаха да работят само руснаци, които много ама много се натягаха там, където разписват разпределенията. Отвлякох се малко, но всичко днешни либерални опозиционери на Путин са си живи и здрави. Само че нещо руския народ хич не ги взима насериозно.
  • 17 246

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "не може да бъде":

    Човек може да изпадне в кома не само поради отрова, внесена в организма му, нали? Или Навални е супермен и съдбата на нас простосмъртните не го засяга? Може да го катурне само отрова, приготвена от Кремъл? Ще се учудя , ако докторите, на които плаща тази неправителствена организация не потвърдят версията за отравяне. Дали ще имат смелостта както например учените от английската лаборатория, които обявиха, че нямат никакви доказателства, че субстанцията, с която са отровени Скрипал е с руски произход.
  • 18 дядо ви от бг

    1 7 Отговор
    ами и Политковская така са я тровили от чечня към москва!!! стар мръсен кгб номер! и после я убиха! жалко за нея! сестра и от женева и каза да иде при нея, но тази прекрасна журналистка мислеше, че има правда !!!! само дето в селска москва няма такава. винаги петербуг остава, независимо от името! кръстен и създаден от Петър Първи!!!!

    Коментиран от #23

  • 19 ваня

    1 0 Отговор
    момчето е високо и яко! явно не са му дали достатъчно калиев хлорид !!!!! след един час нищооооооо!!!! няма и следи! тея там какво се правят , че не знаят! поне има патоанатоми, които биха казали истината за тези отравяния!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Айде сега

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    То в България е по мед и масло! Няма да изброявам много случаи-само ще припомня русенската журналистка как беше изнасилена и убита от... Хм... Едно цигане.
  • 22 Главен секретар

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    беше Той, га във вила обкръжиха 0с РПеГеТ-а унищожиха,някой си Чакъра, после евросъд го съди, от парите на народа хиляди (40) евра платиха за разстрела на Чакъра.
  • 23 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "дядо ви от бг":

    Там ги тепат тайно.
    А тук протестиращите полицията ги пребива и умъртвява явно.
    А У КРАВАРСКО САМО ЗИМАТ МЕРКИ ПО Сталински нема човек нема проблем
    И КО ОТ ТОВА
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания