Last news in Fakti

24 Август, 2020 14:46 2 638 24

Възможно е Навални да е отровен, посочи германското правителство

  • алексей навални-
  • германия-
  • русия-
  • отрова-
  • болница

Пред болницата, в която лекуват Навални, има полицаи

Възможно е Навални да е отровен, посочи германското правителство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Има вероятност Алексей Навални да е отровен. Това обяви говорителят на германското правителство Щефен Зайберт, цитиран от агенция „Ройтерс”.

Това изисква и неговата охрана, посочи представителят на правителството на Германия, където беше транспортиран руският опозиционер след съмнения за отравяне.

Пред болницата в Берлин, в която е настанен Навални, има полицейски служители. Навални бе транспортиран от руския град Омск с частен самолет, осигурен от неправителствената организация „Кино за мир”. Неговият екип твърди, че е бил отровен, докато руските лекари отричат тази версия.

Ако се потвърди предположението, че Навални е бил отровен, това ще бъде втори подобен инцидент с него в рамките на една година. През лятото на 2019 Навални вече веднъж влезе в болница заради остра алергична реакция, която, според лекарите, може да е била предизвикана от отровни вещества. Навални е един от най-яростните критици на президента Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавални

    28 3 Отговор
    Ама в Германия са го отровнали мухаха :D
  • 2 zeus

    33 2 Отговор
    Айде почна се с предположенията. Путин ако искаш, Навалин отдавна да е изчезнал.
  • 3 Грух

    18 8 Отговор
    Малко му е.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Масон

    16 4 Отговор
    Четох много мнения и ще ви кажа какво мисля по въпроса. Навальный има много врагове, глупаво е да се мисли, че путин го е натровил, по толкова очевиден начин. Също така няма как да са го натровили и спецслужби на другие държави, защото няма логика. Единственно е че някой от руските чиновници, къде бяха оличени в корупция, решили да поемат инициатива. Във всичките случаи, някой ще яде дървото.
  • 6 без име

    18 2 Отговор
    Навални е удобен на Путин и НЕудобен на западняците,които са марионетки на глобалистите.
  • 7 ъъъъъ

    0 10 Отговор
    факти в защита та путин. това не го очаквах.матряла е такъв.
  • 8 Неразбрал

    21 0 Отговор
    Зайферт защо се произнася за Навални? Той говорител и на неправителственати ли е? Кой му плаща за това? Защо се ангажират полиция за акции на уж неправителствени частни фондации?
    А тия неправителствени фондации защо се подкрепят открито от правителството? Защо Кино за мир не спаси Сноудън или Асандж? Също критици
  • 9 другарят

    15 1 Отговор
    А, може и да не е отровен, но ние ще казваме че може да е отровен и ще сочим с пръст към Путин..Аз пък казвам че може да се е претровил с наркотици.
  • 10 Мази и Сереу

    12 0 Отговор
    Дреме им на германците за Навални, твх и американските им господари ги интересува отровата, ако има такава изобщо ? Колкото намериха "новичок" при театрото скрипал толкова и сега, ще намерят! Иначе пак 100% санкции, ще има с или бе отрова, това е другата цел!
  • 11 Ратимор

    5 1 Отговор
    Обичайно е.Плъховете, щом прекалят ги тровят.
  • 12 Възможно е

    4 1 Отговор
    българите да са най-богати в ЕС и живеят в най-правовата държава, ама не са.
  • 13 Бачо Киро

    8 0 Отговор
    Е кво ся? Путин трепе наред, майки, деца, детски градини, не знам си кво, а не може да отрови като хората Навални или Скрипал? Що за глупости ... Ако е искал, нямало е да може да вдигне телефона даже ... Сега пак новичок ли ще е или ще има тоя път ощепоновичок ... Скрипаля така и не го показаха, барем едно видейце така, със щерката, да кажат колко са лоши руснаците ... Кво само разни листчета развяват и четат англетата, тея листи мога да си ги принтирам и аз .... Доказателства "понеже аз така казах" ... Пълна трагедия ...
  • 14 Сандо

    5 0 Отговор
    Ние пък да кажем на германското правителство,че може и да не е отровен.Ще уручасат човечеца с тия твърдения.
  • 15 барчо

    6 0 Отговор
    На американците явно като мъртъв ще и върши повече работа, отколкото като жив!!! В кръвта са открити само много алкохол и кофеин.
  • 16 big

    6 1 Отговор
    С голяма вероятност, както всичко при тях! Навални от десетилетие, ако не и повече се "бори" срещу Путин, досадните мухи ги убиват нали? Той защо все още е жив? В Русия си имат толкова много хора да го свитнат, а ще се занимават с "отрови". Пълна глупост!
  • 17 аааа

    7 0 Отговор
    И с алкохол може да се натрови човек. Пак си е отравяне. Някои се самоубиват по този начин. Л. 5 литра 45 градуса и шансовете на стар човек са минимални. И то с истински алкохол, а ако е менте и 100 гр. Могат да те доваршат. Хранителното отравяне също е отравяне. Така че германците не са казали лъжа, но използват методите на пропагандата. Ако е отровен, кажете с какво е отровен, но мисля, че ако кажат с какво е прекалил ще му падне рейтинга!
  • 18 Кой68

    2 0 Отговор
    Какво казват лекарите,а не политиците....Лекарите.
    Но и тук сигурно ще стане като със "Новичок"!
  • 19 стоян георгиев

    1 5 Отговор
    всичкото другар на барикадата.навални е геи,соросоид,предател,еврин ....!нормално е да бъде утрепан,но путин до сега не го трепа значи по ватниковата логика и сега пак не е тои!та другари скоро ще излезат изследванията от немски специалисти.те за разлика от руските ще са конкретни .демек ще покажат защо и от какво!резултатите им ще бъдат стотици пъти по-прецизни от подобните такива правени в руска болница.та там ще се разбере и конкретно тровен ли е навални и с какво.вашия вои в последствие уви няма да промени нищо!друг е въпроса че в русия има практика да се трепат инакомислещите.та незнам що ревете срещу борисов щом искате в русия да се запуши гласа на човек дръзнал да се бори с корупцията?

    Коментиран от #22

  • 20 ТАКА Е

    4 0 Отговор
    АКО НАВАЛНИ БЕШЕ НАТРОВЕН ОТ РУСНАЦИТЕ, ТЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО ПУСНАТ ДА БЪДЕ ЛЕКУВАН В ГЕРМАНИЯ. СТИГА СА ЛЪГАЛИ ХОРАТА - ГЕРМАНЦИТЕ! ГЕРМАНЦИТЕ БЯХА ТОЧЕН НАРОД, НО МЕРКЕЛ ГИ ПРЕВЪРНА И ТЯХ В КОЧИНА!

    Коментиран от #21

  • 21 Др. Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "ТАКА Е":

    Германия и немското правителство отдавна са две различни неща за съжаление .
  • 22 ЗайоБайо

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "стоян георгиев":

    И все народ, дето са бори с корупцията е бил на хамерска хранилка. Що така? Тоз Банални и в руската опозиция не го щат. Всички пеят, че неправителствена организация го оттървала, пък сега немски спецчасти го пазят. Меркел и Макрон бяха оревали орталъка. Айде стоянчо, бегай, ний само приличаме на идиоти
  • 23 ПИСАХ ПО ФОРУМИТЕ

    3 0 Отговор
    МИНАЛАТА СЕДМИЦА. ..ЧЕ В МОМЕНТА КОЙТО ПРИСТИГНЕ В ГЕРМАНИЯ. .ЩЕ ОБЯВЯТ ОТ БОЛНИЦАТА ЧЕ Е ОТРОВЕН ОТ РУСНАЦИТЕ. ..ИМА ИНФОРМАЦИЯ ИМА И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
  • 24 Съдията Дред

    0 0 Отговор
    Доказателства - хайли лайкли.
Новини по държави: