Last news in Fakti

25 Август, 2020 10:29 1 473 1

Демократите в защита на изборите по пощата

  • сащ-
  • избори-
  • нанси пелоси

Нанси Пелоси очаква действия на републиканците

Демократите в защита на изборите по пощата - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент и републиканците застрашават страната. Това заяви председателят на демократите Нанси Пелоси, цитирана от Вашингтон Пост.

Продължават дискусиите за гласуването по пощата. Очаква се голям брой американци да изберат такъв вариант за вот.

Администрацията не одобрява масовото гласуване по пощата. Демократите обаче са негови привърженици.

Според Пелоси републиканците се държат като вътрешни врагове. Демократите вече одобриха допълнително финансиране за пощите.

То обаче трудно ще бъде одобрено от републиканците. Американският президент Доналд Тръмп вече обяви, че е готов да наложи вето на закона.

Демократите настояват за гарантиране на изборите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИДЕВИДОВДЕН

    7 1 Отговор
    Иде видов ден!Димократите загубиха от Тръмп по правилата на изборната си система-президента се избира от представителите на отделните щати!Тръмп победи в щатите с най-много изборни делегати!Сега димократите се готвят за фалшифициране на вота!Загрижили се за пощите-не!Искат да фалшифицират или няма да признаят изборите!ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА ДИМОКРАТСКАТА АМЕРИКА ПОД БОТУША НА ЕДРИЯТ ФАШИЗИРАН БАНКОВ И ПРОМИШЛЕН КАПИТАЛ ИСКАШ ДА ВЛАСТВА НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!СТАВА ИНТЕРЕСНО1КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ!