22 Август, 2020 12:49 2 468 7

Изборите в САЩ може да нямат резултати седмици наред

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Доналд Тръмп отново отхвърли гласуването по пощата

Изборите в САЩ може да нямат резултати седмици наред - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава обяви, че резултатите от изборите може да бъдат чакани със седмици, съобщи FOX News.

Вотът ще се проведе на трети ноември. Някои щати вече позволиха широко гласуване по пощата.

Според Доналд Тръмп това може да доведе до забавяне на резултатите. Той смята, че ще е нужен голям период от време, за да могат гласовете да бъдат преброени.

Твърденията му са, че демократите защитават дистанционното гласуване, за да влияят на резултатите.  Очакват се и логистични въпроси при повишаване на броя на бюлетините.

 Някои експерти вече потвърдиха думите на Тръмп. Демократите настояват, че това са нереални твърдения.

Опозицията настоява за закон, който да гарантира честните избори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    4 1 Отговор
    Оооо! Ще имат ефекта на цветна гражданска война, след като бъдат обявени за Нелигитимни.
  • 2 глоги

    7 2 Отговор
    И нас това трябва ли да ни интересува? До трети ноември колко вода ще изтече............в язовир "Студена". Щото в Перник топла вода няма.
  • 3 Гого

    3 9 Отговор
    Защо си мисля, че Тръмп, усеща края си и също като Бойко гледа да протака неизбежното. Но то рано, или късно идва. И ще отидат безславно в историята. Вечна им памет.
  • 4 Димитър

    4 3 Отговор
    Резултатите и победителя са различни неща, първо медиите ще обявят Байден победител, след това преди да са изтекли 24 часа Тръмп ще признае и след една седмица ще прочетът и резултатите от проблемната точка, която ще подвърди победата на Байден. Втори път непослушен човек няма да има, да живее дЪмокрацията.....ура....ура.....ура....

    Коментиран от #6

  • 5 Тръмп

    3 1 Отговор
    Ще е втори мандат . След това америка ще стане малка . Това е предсказание от 1968
  • 6 Димитринка

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    Надай се бачо Димитре... Надай се. Ама сигурно си чук, че "Човек предполага - Господ разполага"
  • 7 не може да бъде

    1 0 Отговор
    За мен тази новина означава,че може да има проблеми при преброяването ,както при избирането на Дж.Буш-син.От познати знам ,че повечето американци не знаят таблицата за умножение-считат ,че е безполезно при наличието на калкулатор!Сега се замислям дали американците могат да броят до сто или хиляда напр...за какво им е ,имат си калкулатор!Но ми се струва ,че такива няма да бъдат допуснати до броенето -а броенето ще става от специално подготвени хора-като сервитьорите по Черноморието -3Х5=15+6 и четири на ум-и сметката е готова!?...а забравих ,че може да привлекат и г.н Цветанов като експерт по броенето!Само не знам тотава кой ще спечели -ГЕРБ или неговата нова партия!