Last news in Fakti

22 Август, 2020 14:20 1 800 5

Тръмп: Демократите са риск за икономиката

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Американският президент коментира изборите

Тръмп: Демократите са риск за икономиката - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че победа на демократите на предстоящите избори може да доведе до тежки последствия за икономиката, съобщи FOX News.

Предстои той да получи кандидатурата за президент на събирането на републиканците. Държавният глава обяви, че ще върне закона в страната.

Той обвини градските администрации на демократите, че са отслабили полицията в своите градове. Визира Чикаго, Минеаполис, Ню Йорк и Филаделфия.

Според него събирането на демократите е било изключително гневно. Той заяви, че при забавяне на изборите резултати, председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която е демократ, ще може временно да стане президент.

Вицепрезидентът Майк Пенс заяви, че икономиката и законът са основната тема на предстоящите избори.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан баннат ама пише

    18 3 Отговор
    Само американски гражданин с цвят на лйно може да гласува за Байдън
  • 2 витанов

    16 2 Отговор
    Демонократите на САЩ и запада са риск и зло за целия свят
  • 3 цербер

    0 3 Отговор
    председателКАТА на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която е демократКА, ще може временно да стане президентКА.
  • 4 Гост като гост

    4 2 Отговор
    По принцип Америка е риск за Икономиката.
    Не може все да е тяхното.
  • 5 rаи

    7 1 Отговор
    Е то това и най-големия т*пунгер или либерал му е ясно ама - "Orange man bad". Байдън и демократите и досега, 2 месеца преди изборите още нямат платформа на която да стъпят или да се види аджеба каква ще им е политиката за следващите 4 години. Само чух, че Байдън щял да затвори държавата за 4 месеца веднага след избирането си и че всеки нелегален имигрант щял веднага да получи безплатно здравеопазване и обучение... хаха... Либерали и глобалисти са тотално изтрещели хора, които работят против държавите си получавайки пари от шепата хора управляващи света.