Last news in Fakti

26 Август, 2020 08:15 2 422 13

Володин разпореди проверка за чужди сили зад Навални

  • русия-
  • кремъл-
  • алексей навални

По-рано говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи като прибързани твърденията на германските лекари за отравянето на опозиционера

Володин разпореди проверка за чужди сили зад Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Председателят на руската Държавна Дума Вячеслав Володин разпореди на парламентарната комисия по сигурност и борба с корупцията да разследва дали зад предполагаемото отравяне на опозиционера Алексей Навални не стоят чужди сили.

Председателят на долната камара на руския парламент изрази задоволството си от факта, че федералният канцлер Ангела Меркел е откликнала е и оказала помощ на Навални.

„Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос да всеки друг руски гражданин, а не само за радикален опозиционер“, посочи Володин.

Той допусна, че в случая може да става дума за провокация от страна на Германия и други държави от Евросъюза, като целта е предизвикването на нови обвинения срещу Русия.

Според Володин инцидентът с Навални се използва за натиск върху Москва, която се обяви против всякаква външна намеса във вътрешните работи на Беларус.

По-рано говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи като прибързани твърденията на германските лекари за отравянето на опозиционера.

Песков посочи, че засега не вижда повод за разследване на инцидента с Навални, за което призоваха европейските лидери.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    32 8 Отговор
    Да тровят руски опозиционери, като после вината се прехвърля върху руснаците е банално стар номер на янките и малобританците.
  • 2 цербер

    8 2 Отговор
    федералнАТА канцлерКА Ангела Меркел е откликнала И Е оказала помощ на Навални.
  • 3 кастроли

    13 2 Отговор
    Говорителката на Путин Мария Захарова: САЩ си сложиха краката на международната маса!
  • 4 Диверсант

    10 1 Отговор
    А какво стана с момчето закопчано с белезници и газено от измекяри както през средновековието. Къде беше самолета на Меркел да го откара в немска болница, каква е отговорноста на ония говеда къде вършеха това.
  • 5 Е Ко се чудите

    6 0 Отговор
    Изродите са ясни.
    На всякъде сеят смърт и разрушение.достатъчно им е да си харесат нещо в която и да е държавица.
    ЗАБРАВЯТ САМО;Че Господ подминава.но не забравя
  • 6 Бибитко

    5 0 Отговор
    Баба меркел отровила Навални. Хахаха
  • 7 Сандо

    0 0 Отговор
    Трябваше да се обади мадам Шекерова за да се задействат руснаците.И ще казвате,че не сме велики?А не смея да си помисля,ккакво би се случило,ако Баце тропне по масата!
  • 8 Молодец..Володин..молодец..

    1 4 Отговор
    Само така, разпореждай, да видим кои са тези чужди сили които тровят опозицията, че то жив опозиционер не остана при вас. Застреляни, отровени, удавени, падали от прозорците, еми, чуждите сили, сега вие страх и друга опозиция да си намерите. Че, Запада и САЩ, като ви заплющят със санкции..леле мале, вие се дръжте..здраво..като френски ключ на обла гайка..се дръжте.

    Коментиран от #12

  • 9 Сандо

    5 0 Отговор
    Може да се предположи,че руснаците са наясно с всичко около Навални и предаването на "отровения" на Запада е част от техен план.До тук няма нищо ново в действията на демократорите и ако Путин държи силни козове в ръката си,то можем да очакваме сериозен удар.Ще бъде интересно,случаят не е приключил.
  • 10 Селянин с кололо

    0 5 Отговор
    На руснаците само чужди сили и саботажи им се привиждат. 70 години комунизъм и 20 години путивизъм - тва е свръх сили за който и да е народ. Няма да се оправят скоро. Поне 2 цели поколения , след като Путин си замине ,ще им трябват. Сдухали са се от секъде.
  • 11 Пенсионирано ченге

    0 6 Отговор
    Глупаци, руски тролове и комунисти. Янките ще тровят Навални в Сибир и ще хвърлят вината на Путин. Как измислихте тази голяма глупост, ама толкова можете да измислите за извинение
    Тровенето ,убиването на опозиционери е навик на СССР, Путин и Руския болшевизъм. Боклуци
  • 12 Ще ги заплющат

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Молодец..Володин..молодец..":

    със санкции. Ако ножът опре до кокала Русия с какво ще ги заплющи.
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    ОСТАВЕТЕ РУСНАЦИТЕ И СТИГА С ТОЗИ НАВАЛНИ !!! КАКВОТО СА РЕШИЛИ СА ГО НАПРАВИЛИ НЕЗАВИСИМО КОИ !!! Смърта на един лидер не значи, че ще спре неговите последователи !!! НЕКА СИ ГЛЕДАМЕ НАШЕТО КАНЧЕ !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания