Last news in Fakti

27 Август, 2020 20:59 2 257 25

Руската прокуратура: Няма данни за престъпление срещу Навални, не е нужно разследване!

  • алексей навални-
  • кремъл-
  • русия

В събота 44-годишният Навални беше транспортиран с медицински самолет в Германия, след като припадна по време на полет от сибирския град Томск за Москва

Руската прокуратура: Няма данни за престъпление срещу Навални, не е нужно разследване! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Говорител на руската генерална прокуратура съобщи днес, че няма данни за престъпление, извършено спрямо критика на Кремъл Алексей Навални, който е в състояние на изкуствена кома в берлинска болница, след като негови сподвижници казаха, че е е бил отровен, предадоха световните агенции.

Няма основания за възбуждане на наказателно разследване след хоспитализацията на Навални в Русия миналата седмица, каза говорителят Андрей Иванов.

Той отбеляза, че организирането на такава проверка е "стандартна практика при подобни произшествия с пътници в самолети", предава БТА.

В събота 44-годишният Навални беше транспортиран с медицински самолет в Германия, след като припадна по време на полет от сибирския град Томск за Москва.

Германската болница "Шарите", където го лекуват, каза, че първоначалните медицински изследвания сочат отравяне, макар че руски лекари, които преди това лекуваха опозиционера в сибирска болница, опровергаха тази диагноза.

Германските власти са се съгласили да си сътрудничат с Русия по случая, съобщи още главната прокуратура в комюнике.

Руската прокуратура е поискала днес от Германия наличните данни за здравословното състояние на Навални.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да откривате

    7 1 Отговор
    приликите и разликите 🤨🧐👍
  • 2 ГЕШЕВОЙ

    8 0 Отговор
    Я Я СЪМ
  • 3 Смърт за комунизма

    16 18 Отговор
    Така е при комунизма.

    Коментиран от #10

  • 4 Ценз

    10 9 Отговор
    Иванчо Гешев да не е специализирал в Русия?
  • 5 И не забравяйте

    6 7 Отговор
    в тези коментари се пише или хубаво или нищо. Да не попаднете под наблюдението на руските хакери ,а те са доказано добри . УСПЕХ 🇧🇬🧐👍

    Коментиран от #18

  • 6 Фак Америка Viva Russia

    12 10 Отговор
    Кавални е презобил с гъби хихи :)

    Коментиран от #9

  • 7 КОНТРАТА

    16 7 Отговор
    Разбира се, че няма нищо за раследване има само интрижка която я вкараха соросите на които силата на,, Руската Федерация и армия "им пречи!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 6237

    12 9 Отговор

    До коментар #6 от "Фак Америка Viva Russia":

    К'ви гъби в Сибир бе- тоя доказано е наркоман и просто е смесил дрогата с як самогон, а това не е никак желателно... Нищо, сега ще го "лекуват" до смърт и после по схемата "Скрипал" (нямаме и частичка доказателства обаче имаш мотив- значи 100% си виновен) ще го припишат на Путин
  • 10 един от стадото

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "Смърт за комунизма":

    къде видя комунизъм. При комунизма всички ще ядат черен хайвер с водка Белуга
  • 11 Альоша тъй пак лъйжеш

    7 6 Отговор
    Ако лекуването му с Атропин има ефект, е доказано отровен с холинестеразен инхибитор. Самата отрова може никога да не я идентифицират.
  • 12 Сделано в СССР

    5 8 Отговор
    Същото казва и нашата съветска прокуратура по обвинения срещу ДС мафиата, създадена и контролирана от руските служби.
  • 13 Неразбрал

    13 7 Отговор
    Защо нямаше по времето на Елцин такива случаи? КГБ Путин ли го измисли? Нямаше ли тогава опозиция? За какво му е на Путин един мъртъв Навални? Един жив Навални с простотиите си му е по-нужен да разсмива хората.

    Коментиран от #17

  • 14 В.В.П.

    11 4 Отговор
    ГДР КАЗА ,ЧЕ Е ОТРОВЕН,,РУСИЯ КАЗА ,ЧЕ ,НЕ...ТОЙ Е ЖИВ.....НА КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА..???.А МОЖЕ ДА Е ПОЛУ УМРЯЛ.....ШЕ ГО ИЗТЕГЛЯТ.ОТ СЦЕНАТА.... ЗАПАДЪТ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ПРАВИ НЕЩО....

    Коментиран от #15

  • 15 Др. Ох Боли

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "В.В.П.":

    Много точна диагноза, колега. Случая много напомня котката на Шрьодингер.
  • 16 Анатоли Удивителната

    2 2 Отговор
    Много обичам да шлякам удивителни в заглавията. Нямам заглавие без удивителна. Учил съм се от жълтите парцали, който списвам.
  • 17 6237

    10 6 Отговор

    До коментар #13 от "Неразбрал":

    Ей това не схваща тълпата- Сашко Кавални е нужен на Путин жив, в добро здраве, в Русия където да си плюе на воля и т.н. И не щото много го обича, а по 2 причини:
    - тоя е пълен смешник и само децата му вярват на простотиите
    - тоя ще послужи за пример как действа правосъдието

    Да припомня:
    Кавални има 2 условни присъди по криминални дела с общо над 5г. които му висят над главата. Кавални разбира се не се съобразява, че все още е в изпитателен срок и с голямата си уста си докара дело обида на ветеран от ВСВ- първото заседание трябваше да е тези дни.. А понеже делото за обида автоматично го губи това означава да си излежи и условните присъди- много ще му се зарадват на тоя "в зоната"... Давайте тълпата ревяща какъв убиец е Путин, дайте разумни доводи защо Путин да го иска умрял тоя баш СЕГА? Не вчера или утре- що му е да го убива ДНЕС?

    Бонус- организацийката на Сашко Кавални и той лично са осъдени на последна инстанция да платят 88 милиона рубли (над 1 милион евро) на фирма Х за изнасяне на невярна информация, уронване престиж и т.н. Мислите си- ще имат да взимат, като в БГ... Принципно да, ама не и тоя път- фирма Х преотстъпва вземането си от 88 милиона (цесия му викат) на фирма У чийто собственик е в списъка на Форбс за най-богатите по света и "случайно" мрази Кавални и в червата.
    Я сега същата гореспомената тълпа да се замисли и да ми отговори честно- опит за убийство ли имаме или опит за бягство от страната за да не лежим у пандиза?
  • 18 Big bulgarian boss

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "И не забравяйте":

    И кво ще направят тези хакеери ))
  • 19 Ботокс

    2 3 Отговор
    Абе щом авера на Цацата,Чайка казва че няма,значи няма.Какво се пънат тия от Запада,всичко е ОК откъм неговата страна.И от на Рогозин разбира се.
  • 20 Ботокс

    1 3 Отговор
    Извинявам се,Рогозин да се чете Пригожин в по горния ми коментар.Благодаря.
  • 21 ТАСС Съобщает

    3 3 Отговор
    Неее няма такова нещо Неее Вие чувате ли се какво при казвате Нет Нет Нет
  • 22 Кико

    1 1 Отговор
    В Кремъл никой не иска да пие "чаи" потреблението на чай в Русия е спаднало на 90%! Въпреки че Путина гарантира за качеството на чая!
  • 23 Кико

    1 1 Отговор
    Иска да кажеш:вържи(отрови) попа, да ти е мирно селото!
  • 24 Бесен Язовец

    2 2 Отговор
    Я да беше се натровило джуджето. Щяха да намерят под вола теле за да докажат,че е престъпление.
  • 25 Българин

    1 0 Отговор
    русофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдоправославие стимулирана от щедри дози руска пропаганда и парични потоци. Ако до теб не са достигнали , значи тези над теб са те изпреварили.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания