19 Септември, 2020 18:20 2 296 5

Тръмп обмисля да уволни директора на ФБР

  • сащ-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Президентът не е доволен от негово изявление

Тръмп обмисля да уволни директора на ФБР - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обмисля уволнение на директора на ФБР, съобщи Вашингтон Пост.

Държавният глава е останал недоволен от изслушването на Кристофър Рей пред Конгреса. По време на разговорите той определи руската страна за заплаха за предстоящите избори.

Подобно определение обаче не е имало за китайското правителство. Според Тръмп Китай трябва да е на челно място в списъка.

Той обмисля различни варианти по темата. От ФБР обявиха, че руската страна води кампания, за да повлияе на президентския вот.

Рей заяви, че проучванията на агенцията са абсолютно политически независими.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епидем

    5 3 Отговор
    И него ли ще уволни, давай дедо Дончо, давай до един ги разкарай докато не те вкарат в някой бункер за по-сигурно. Малей, страх..
  • 2 Путин

    7 2 Отговор
    Казах ти директора на CIA а не на FBİ да уволниш!
  • 3 3,14К

    11 0 Отговор
    Тръмп да назначи за шеф на ФБР началника на нашето военно разузнаване. Той няма да допусне теч на информация, освен ако не си намери някоя нова любов!
  • 4 Винокурова

    8 3 Отговор
    Тая хамериканска цървулска сбирщина наречена държава да се оправят сами. Да си взимат и нашите тъпанари, които им слугуват като перфектно неграмотни роби
  • 5 АСАНСЬОР

    2 0 Отговор
    ТРЪМП ОБМИСЛЯ ЗА ДИРЕКТОР НА ЦРУ ДА СЛОЖИ ЦВЪКО ЦВЕТАНОВ ЗАРАДИ НЕГОВИЯ ОПИТ СЪС АТЕНТАТА В САРАФОВО КОГАТО ИЗРАЕЛ КАЦНА И ИЗГОНИ И ЦВЪКО И ПОЛИЦИЯТА НИ !