Last news in Fakti

25 Септември, 2020 15:18 2 113 22

Навални ще се възстановява много дълго

  • алексей навални-
  • възстановяване-
  • германия-
  • русия-
  • новичок-
  • кира ярмиш

Кремъл обяви, че той е "свободен" да се върне в Русия

Навални ще се възстановява много дълго - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Възстановяването на руския опозиционер Алексей Навални, отровен според три лаборатории с невротоксично вещество "Новичок", ще отнеме "много време". Това заяви неговата говорителка.

Предстоят му най-малко "седмици" медицински грижи в Германия, каза тя. "Логично е, че за оздравяването на Алексей Навални ще е нужно още много време", каза Кира Ярмиш. Критикът на Кремъл "остава засега в Германия за рехабилитация. Ясно е, че не става въпрос за няколко дни, може би дори не и за няколко седмици", добави тя.

Руският опозиционер бе изписан във вторник след едномесечно лечение в берлинската болница "Шарите". Кремъл заяви, че той е "свободен" да се върне в Русия. Навални вече разказа в социалните мрежи за трудното си връщане към живота. "Планът остава прост: всеки ден да ходя на кинезитерапевт. Може би в център за рехабилитация. Да се упражнявам да стоя на един крак. Да си върна изцяло контрола над пръстите. Да се уча да пазя равновесие", написа той в сряда в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от народа

    19 1 Отговор
    да беше пил водка "путинка" от Лидл. нямаше да има проблеми.
  • 2 CFC

    8 6 Отговор
    Жалко, че оцеля...
  • 3 Среден Пол

    11 3 Отговор
    Соросите в Русия са така.
  • 4 Бесен Язовец

    22 6 Отговор
    Една лъжа потвърдена и 5 пъти не става истина независими лаборатории в соросоидни държави не съществуват!
  • 5 Gehirnwäsche

    10 2 Отговор
    Е той да се върне в Русия, но къде по- точно? Взеха му жилището. Мама Меркел да му отпусне 10 000 евро пенсия сега и така ще си реши проблема.
  • 6 Нахални

    13 4 Отговор
    само тоя ли ще гледаме вече?
  • 7 КОНТРАТА

    14 2 Отговор
    Изглежда на запад имат много информация и лабораторни наблюдения опити на отровени от ,, Новичок " щом зная, че възстановяването ще дълго!
  • 8 Биоинжинера

    10 2 Отговор
    От новичок няма оцеляване и възстановяване от менте новичок има оцелели!
  • 9 Новичок е ВИТАМИН !

    8 2 Отговор
    А другото - е Пи Ар !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Никой не вярва вече на джендърски лъжи

    14 1 Отговор
    Отровен с „Новичок” да се възстановява?! „Новичок” да не е отрова за мишки бе, джендъри, кой ви вярва на глупостите, капка е достатъчна да убие цял полк, а Навални жив и се възстановявал! Айде у лево, джендъри лъжливи!
  • 13 Бай Манчо

    11 0 Отговор
    Хайде спрете се вече стоя дневални - разбрахме , че Русия е лоша стига вече , всяка ваша статия започва с отровеният дневални с доказано от 3 лаборатории - само дето не показват доказателствата . Разберете ако беше Новичок жертвите щяха да са десетки - все пак има и такива които са служили в казармата и са ни обучавали и показвали за какво става въпрос , ако беше новичок летище , хотел , такси или този който го е закарал до летището все някой щеше да е пострадал- няма поразен с нервно паралитичен газ който да се е възстановил само за няколко дни още повече че е бил в кома (така поне казват ) и злиза от кома и го изписват 3 дена по късно . Съшито с бели конци - от едно препиване замалко да спрат СП 2 :))))) за поредн път се компрометира ЦРУ или който там се опитва да направи от мухата слон .
  • 14 В.В.П.

    8 0 Отговор
    БОВ,НОВИЧОК НЯМА И НЕ Е ИМАЛО.. ВСИЧКИ СА НОМЕРА И БУКВИ..ПРОСТО ,,,АТЛАНТИЧЕСКИ ИГРИ,,НА ТВЪРДОСТ....Думата ,НОВИЧОК,,ВСЯВА СТРАХ В АТЛАНТИЧЕСКИЯ СВЯТ..КОЙ ШЕ ВЯРВА В Навални???Руснак или КОЙ???САМО ПЛЕВНЯТА,АМА МАЛКО..
  • 15 Матей

    4 0 Отговор
    С тия СЕСТРЬОНКИ дето пърхат около него,как ще си възстанови силите?
  • 16 ЖАЯЖЖЬЯА

    8 0 Отговор
    Стига с тоя бездарен артист бе. Аман от тъп, ЕЛЕМЕНТАРНИ постановки. Не верю! Цитат от Станиславски.
  • 17 Грух

    6 0 Отговор
    А защо трябва да се възстановява.. Необходимо ли е..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сандо

    4 0 Отговор
    Айде,и тоя ще го изпратят в санаториума при Скрипалите.
  • 20 Същия

    4 0 Отговор
    Странно - постоянно ми трият коментарите, които имат обективност и доброжелателност - пак ще напиша следните правила, ОБЪРНЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ТОЧКА № 8, която касае въпросния тип-той е използван от западните политици и в крайна сметка ще го унищожат!
    „Десет правила“ на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани:
    1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.
    2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта.
    3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете.
    4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори.
    5) Настройвайте млади срещу стари.
    6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта.
    7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и
    8) Не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания.
    9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното.
    10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи ползи.
  • 21 Водко

    0 0 Отговор
    Някога казваха: Който пие водка - не можа да (х)одка. "Отровените" зависими до един не могат да ходят нормално. Нищо лично. Прав този, който каза някога, че вересията за отравянето с кочивоН постига две цели. Хем да осмиват руснаците, че и една отрова не могат да направят, хем да е БОВ. Е как е БОВ - като няма последствия от бойно отровно вещество.
  • 22 вертеп

    0 0 Отговор
    Ще се върне ама п.ткин ден!!,ЗАЩОТО НЕ МУ СТИСКА!!СЕГА МУ ВЗЕМАХА ВСИЧКО И КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕ!А ТАМ ПРИ ДОБРИЧКИТЕ ГЕРМАНЦИ ПРЕДСТАВИ СИ ИМАЛ ГОВОРИТЕЛКА!!АМИ С К,ВО И ПЛАЩА/??Моят баща /лека му пръст казваше:РИБА ,ЗАЙЦИ И ГЛУПАЦИ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ!!КАКТО И ПРЕДАТЕЛИТЕ КАТО ЮДА ИСКАРИОТСКИ!ДЕТО ПРЕДАДЕ ИИССУС ЗА ДАВДЕСЕТ И СЕДЕМ СРЕБЪРНИКА!!Но сега Русия не е оная на Горби,смукача Елцин,а си има ПРЕЗИДЕНТ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!!!СЛАВА РУСИИ!!
Новини по държави: