Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 13:41 1 634 5

Затишие пред буря! Водещият ще може да изключва микрофоните на Тръмп и Байдън

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Последният дебат е през нощта в четвъртък срещу петък българско време

Затишие пред буря! Водещият ще може да изключва микрофоните на Тръмп и Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Последният дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън ще включва необичайна мярка - водещият ще има бутон за спиране на микрофоните на двамата политици.

Това се налага, след като първият дебат беше много хаотичен. Тръмп непрекъснато прекъсваше Байдън, въпреки правилото, че трябва кандидатите да отговарят две минути без прекъсвания. За да избегнат нови караници в ефир, модераторите въвеждат бутон, който ще изключва микрофона на кандидата, който нарушава правилото, предаде NOVA.

Щабът на Тръмп се обяви против бутона, но каза че президента ще участва в дебата. Двете страни спорят също така за темите, които ще се обсъждат.

Дебатът е през нощта в четвъртък срещу петък българско време.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ВЗЕМАТ И

    7 0 Отговор
    КЛЮЧА НА ОНЯ С ДЖИПА.ТРИ МЕСЕЦА НЕ Е ХОДИЛ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО.И ДА МУ СПРАТ ФЕЙСА , ЧЕ ПУСКА САМО ФЕЙКОВЕ .ЗА ТРИ ДЕНА ОТСЪСТВИЕ ТЕ ГОНЯТ ОТ РАБОТА А ТУКА ЦЕЛИ 30 ПЪТИ ПОВЕЧЕ
  • 2 Сащ=Клозет

    2 4 Отговор
    Тръмп че откачи ахахх.Ням държва Америка мериканците не си избират президент избират им го Китай и Израел.Израел са зад Тръмп китай зад Байдън.То и американци няма има всякква гмеж там китайци виетнамци японци тайландци руснаци немци мексиканци и тн.
  • 3 трясъ

    2 0 Отговор
    "Водещият ще може да изключва микрофоните на Тръмп и Байдън." Голям и зелен праз!

    Коментиран от #5

  • 4 Bahti

    3 0 Отговор
    Йозеф Гьобелс стайл бейби!
  • 5 Хи хи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "трясъ":

    Тръмп ако не скочи на бой на Байдън ще е много по-интересно от Опулеф и Джошуа ще има пенционерски бой между кандидата на Израелската партия и кандидата на Китайската партия за президент на Сащ.