Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 09:32 7 431 14

Тръмп е тотално извън контрол!

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Американският президент прекрати интервю за СBS и обвини водещата в пристрастност

Тръмп е тотално извън контрол!  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ прекъсна запис на интервю за програмата "60 минути" на телевизия Си Би ЕС и заплаши да го разпространи преди програмираното му излъчване в неделя, за да покаже "пристрастността" на водещата, съобщиха ДПА и ТАСС.

Си Би Ес съобщи в Туитър, че Тръмп е прекъснал интервюто с водещата Лесли Стол, но не посочи повече подробности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, запознати с инцидента, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което неочаквано прекъснал интервюто, като заявил, че според него телевизията вече има достатъчно материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи заедно с вицепрезидента Майк Пенс.

Тръмп често обвинява американските медии в пристрастност срещу него, но разпространяването на интервюто преди планираното му излъчване би било крайно необичайно, отбелязва ДПА.

"Имам удоволствието да ви информирам, че в интерес на точността смятам да постна моето интервю с Лесли Стол за предаването "60 минути" преди излъчването му в ефир", написа президентът в любимия Туитър. "Това ще бъде направено, за да може всеки да види какво представлява едно фалшиво и пристрастно интервю", добави той.

Тръмп публикува в Туитър и кратко видео с кадри, на които водещата в присъствие с други хора разговарят с него. Той посочи, че видеото било заснето след записа на интервюто в Белия дом и отбеляза, че водещата не носи предпазна маска.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дончо туит

    19 22 Отговор
    Страничен ефект от белината !
  • 2 Среден Пол

    43 3 Отговор
    Извън контрола на Ротшилдите. САЩ е Северна Корея със 72 пола и отворени граници.

    Коментиран от #12

  • 3 124

    68 11 Отговор
    Всички негодници са против Тръмп! Дано успее да спечели!
  • 4 Хи хи

    31 1 Отговор
    Нормално потомците на европеидната раса се опитват да се защитят от нацизма на черни жълти кяфяви раси и ислямски и други религии.Но са все по-малко а ония все повече и че ги шбат все по яко.
  • 5 куку руку ку

    59 4 Отговор
    Страх ги тресе педофилите и сатанистите да не би Тръмп да спечели изборите... голям прът в колелата им забучи с битката си срещу трафика на деца.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тръмп

    29 1 Отговор
    Trump 2020!!! Ще се местя в Тексас, там останаха малкото нормални, трезво мислещи хора.
  • 8 До Факти

    24 5 Отговор
    Ей, авторчета жалки, колко стотинки получавате за подобни тенденциозни новини? Извън контрол сте вие, където само преписвате от големите (контролирани и купени) медии, а за показване на истината въобще не може и да ви мине през пилешкият ви мозък.
  • 9 не може да бъде

    31 2 Отговор
    Не ви ли се струва ,че какъвто и да е Тръмп водещите американски медии нямат право да се държат така спрямо него.Чета най-различни материали по този повод и мога съвсем убедено да кажа,че не става дума за никаква критика или изразено несъгласие с действащия президент!Става дума да обиди,лъжи,клевети и инсинуации ,при това някои абсолюно несъвместими и с домашно възпитание,и с култура,а още повече с т.н.демократични правила!Понякога даже ми се струва ,че става дума за някакъв заговор или комплот срещу Тръмп!И затова чакам с голямо любопитство какво ще стане по-нататък -бих казал,че ако спечели Байдън ще гледаме такава информационна вакханалия,че сегашното са просто цветенца!Оставям всеки да си прави изводите!...Има нещо гнило ...в САЩ!
  • 10 Наблюдател

    18 1 Отговор
    Да, Тръмп е извън контрол, но списващите (преписващите) този и редица други вовинарски материали са под тотален ковтрол.
  • 11 ха-ха

    11 1 Отговор
    ''Дялнал'' един запис на СиБиЕс и ау-у, проблем. Представям си заглавие : ''Хилари е тотално извън контрол!'' Е, те това щеше да е проблем :-)
  • 12 Онуфри

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Среден Пол":

    За мен сащ са враг но истината е че Тръмп не позволи трети пол. На педерасит*е каза че ако искат да ги броят от другия пол първо трябва генетичен тест.
  • 13 Фалконе

    5 1 Отговор
    Лудите са навсякъде и управия няма и няма да има
  • 14 Бибитко

    1 0 Отговор
    Той нашият главен тулуп на републиката да не би да е под контрол?! Почти всички медии в България са под негов контрол!