31 Октомври, 2020 10:19 1 792 13

Задържан е и втори човек във връзка с атентата в Ница

  • франция-
  • атентат-
  • ница

Той е бил в контакт с тунизиеца, малко преди да убие с нож трима души

Задържан е и втори човек във връзка с атентата в Ница - 1
Снимка: БГНЕС

Френската полиция задържа втори човек в рамките на разследването на атентата, извършен от тунизиец във френския град Ница, съобщи радио "Франс енфо" като се позова на източник в съдебната система, предадоха Франс прес и БТА.

Задържаният е 35-годишен мъж. Органите на реда смятат, че той е бил в контакт с 21-годишния извършител, малко преди да убие с нож трима души в църква в центъра на Ница.

Миналата вечер беше задържан 47-годишен местен жител. За него не се съобщават никакви подробности.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубава джамийка са им направили...

    5 5 Отговор
    Либералите от Ница...Там е начукано с тунизийци и други последователи и изпълнители на пророка.Ама французята си плащат за далаверата да скубят тези народи близо 60-70 години.
    .

    Коментиран от #2

  • 2 .....!

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хубава джамийка са им направили...":

    Грешката не е че са грабиои а че не са избили населението им в магреб и не са го заселили с фрянцузи.

    Коментиран от #9

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    психопати убийци
  • 4 Перо

    5 1 Отговор
    Тази джендърска политика на “нов внос” имигранти от Азия и Африка трябва да спре,а влезлите незаконно,да бъдат депортирани в свойте страни незабавно,ако не са интегрирани по процедурата за гражданство. Също следва да се разследва,чие свърталище е това френско издание и от каква етнос са подстрекателите на мюсюлманите. Това нещо е тема-табу за Франция и света,а е главна причина за ежегодни,терористични действия.

    Коментиран от #5

  • 5 Stéphanie 🎲

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Перо":

    Табу за България ,не и във Франция.Демокрация свобода на словото и печата.Франция няма да се съобразява със шепа талибани ,пишеш глупости
  • 6 Gen Gurko

    8 0 Отговор
    Спиране на всички помощи, бърза и спешна промяна на законодателството в посока рязко втвърдяване, никаква толерантност към нетолерантните, никакви отстъпки пред религиозно мотивирани претенции, експулсиране на всички незаконно влезли, забрана дейността на НПО-та, ХК-та и прочие сороспийски организацийки с неясно финансиране, охрана на границите както се полага включително и със стрелба, конфискации на плавателни съдове извършващи "внос" на "горки" но добре охранени и нагли навлеци и т. н. Чуйте и запомнете думите на великия Хайтов западняци : " Толерантност към нетолерантни е равносилно на смърт". Тези превръщат Европа в зверилник.

    Коментиран от #7

  • 7 Ами точно затова идващите

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Gen Gurko":

    Не са толерантни.
  • 8 Дълбоко Виждащ

    0 3 Отговор
    1ви и 2ри клас учих в столицата на Тунис-Тунис.....Във Френско училище с един час арабски....Мисля ,че все още мога да ви тегля една на арабски!Ако бе мирно седяло...Не би чудо видяло.....Когато Крадете-това и за бг се отнася....Не крадете от хора ,които ще ви....Защо ли докато не разграбиха Либия и избиха фамилия Кадафи във франция нямаше атентати,а по Кроазета на Ница имаше много ....от колониите им,които продаваха ...стоки и не Колеха хората...Някой експерт по хищния риболов - професор да ми
    обясни и изрецетира,защо...

    Коментиран от #10

  • 9 чакала

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от ".....!":

    Правилно..Испанците направиха тоя номер в Централна и Южна Америка.
  • 10 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дълбоко Виждащ":

    Мислила съм го и аз това .Но Франция и Германия защо ги приемат дават им дом,хран,пари ....там е въпроса ?Не спирам да си задавам въпрос дали не е зрителна измама за добрина не знам,няма как да напиша всичко директно ще ме изтрият .Можеш ли да ми кажеш каква е логиката да удрят снимка на Макрон с чехъл много е налудничево горят се кула чучело не си спомням как се наричаше на бг.с лика му много наподобява като вуду магия що за зверчета са мисюлманите във кой век....

    Коментиран от #12

  • 11 Аве Адолф Хайл

    4 0 Отговор
    Тaм къдeтo имa мюcли , имa и прoблeм , тoвa ca cвeтoвнo извecтни фaкти . Мaкрoн и Мeркeл ca хoрaтa , кoитo нaпълнихa Eврoпa cъc вcякaквa мюcли cмeт, и прoмeнихa eтничecкaтa и рeлигиoзнa кaртa нa кoнтинeнтa . Ceгa щe cърбaт пoпaрaтa и вcички щe плaтим мнoгo cкъпo зa прoчиcтвaнeтo нa Eврoпa oт тeзи иcлaмиcти - тeрoриcти , зaщoтo вceки eдин oт тaя мюcли cмeт , e пoтeнциялeн и възмoжeн тeрoриcт .
  • 12 Дълбоко Виждащ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Stéphanie 🎲":

    Отдавна Франция не е Свобода ,равенство,Братство,не е гаврош и козет, а е Станала Ръка на Дявола....Докато бях на църква в сряда сега-чух една мисъл....Дяволът раздава огромна власт...Но Без право на Онаследяване....

    Коментиран от #13

  • 13 Дълбоко Виждащ

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Дълбоко Виждащ":

    не ,че не я знаех,и не,че не съм я Изказвал,но я чух от друг-Човек!!
Новини по държави: