Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 15:37 2 325 6

Финансист: В САЩ може да има ръчно броене на бюлетините

  • сащ-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • избори-
  • финансист-
  • експерт-
  • кенет лефковиц-
  • бюлетини

Байдън ще провежда строга политика към Русия

Финансист: В САЩ може да има ръчно броене на бюлетините - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Не очаквам ръчно броене на бюлетините, но не изключвам това". Така финансистът Кенет Лефковиц - американец, който от години живее в България, коментира пред БНР президентските избори в САЩ. Той припомни, че през 2000 г. е ставало дума за стотици гласове и заради това е имало ръчно преброяване.

Според него може и още довечера да разберем кой е новият президент, но може и още поне седмица да чакаме резултата. "Нещата протекоха много по-спокойно, отколкото се опасяваха много хора", каза той във връзка с очакванията за протести и напрежение след изборния ден.

Лефковиц прогнозира Сенатът на САЩ да остане в ръцете на републиканците, а демократите да вземат президентството: "Ще има баланс и това ще предотврати резки промени в законодателството, а пазарите приветстват това".

Той припомни, че дни преди изборите, когато е имало несигурност за техния изход, е имало волатилност на пазарите. "От Байдън не се очаква нова визия, а реставрация на старото - на статуквото от преди Тръмп", подчерта Кенет Лефковиц и прогнозира демократът да провежда строга политика към Русия и по-нормална политика към съюзниците от ЕС. Демографските трендове са благоприятни за демократите, посочи още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от извора

    8 0 Отговор
    А аз се чудех, кой е светнал Цвък за химикалките с изчезващото мастило..
  • 2 Бай Манчо

    3 1 Отговор
    Тия от снимката ли ще контролират броенето :))))) , само влезте в някой от ТВ каналите различни от Българските да видите за какво демокрация на тоягата става въпрос и за какво оковаване на витрините :))))) Дано по скоро да свършва тази трагикомедия който и да изберат ще е все едно , единият забравя от къде да слезе от сцената и обърква имената на децата си с тези на внуците , другият заплашва и се държи като собственик на света :(((
  • 3 Хасан

    1 10 Отговор
    Редно е както Сащ така и Русия да се разпаднат ...те са като тумор за човечеството .едните .изсмукват природните ресурси на човечеството а другите човешките и финансови ресурси

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Тони Стругаро от механното

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    И двете които си написал се отнасят за САЩ.
  • 5 Знаещ

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Редно е турция да се разпадне, защото е държава агресор към всяка една своя съседка. Второ това е територия без изразено етническо мнозинство пропагандирано от фанатизиран ислям и съответно това води до несправедливост между жителите й. Има около 30-40% кюрди, около 5% арменци, около 5-10% българи , около 30 % мешаци мислещи се за турци(такъв етнос не съществува) и останалите проценти са европейски и африкански мераци. От тази гледна точка трябва територията и да се раздели на 5 части - българска(северозападна), африкано-европейска(гръцка)(западните острови), арменска(североизточна), кюрдска( югоизточна) и азиатскомешавска(тюрко-монголско-циганкска( Анкара с още 2- 3 области я централната част. Само при тези обстоятелства ще настане мир в Европа , Кавказ и Северна Африка .
  • 6 Тъпо

    2 0 Отговор
    Някъв си американец, който живеел в България от незнам си колко време... Тъпи изказвания, най вероятно от долен демократ! БаЙдън няма да спечели, Тръмп няма да позволи това! Както и всички републиканци! Дано ги осъди, та да им дойде акъла в главата! ДАВАЙ ТРЪМП!