Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 13:22 1 584 6

Германия: Байдън няма да се фокусира върху разходите на НАТО

  • германия-
  • сащ-
  • хайко маас-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • нато

Спорът по този въпрос няма да приключи, но ще се води по различен начин

Германия: Байдън няма да се фокусира върху разходите на НАТО - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първият дипломат на Германия Хайко Маас заяви, че не всичко ще се промени при управлението на новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън, но много неща ще се подобрят, предаде “Ройтерс”.

Тръмп често се оплакваше, че Германия не е повишила отбранителните си разходи до 2 процента от брутния си вътрешен продукт, каквито са изискванията на НАТО.

Германският външен министър каза, че според него при Байдън тази тема, за увеличаването на отбранителните разходи, няма да е толкова във фокуса на вниманието, както е била при Тръмп. Германският външен министър добави, че спорът по този въпрос няма да приключи и при управлението на демократа, но ще се води по различен начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    3 0 Отговор
    В часта с маските, очаквайте да станат задължително дори и в банята.
  • 2 Бундю

    1 0 Отговор
    Дъл помни къ Мерколанд се молиха на Вовата заради Домбас другият път за стрелба
  • 3 ГЕРБ победа

    1 0 Отговор
    Този Байдън и него го впечатлихме. Баце му писа вече, че ще укрепваме трансатлантическото сътрудничество, демек АЕЦ Белене ако ни вдигнат, ще им дадем и Козлодуй армаган.
  • 4 Хи хи

    1 1 Отговор
    Германия управлява Сащ.А сащ се мислят за лидери.Е немой си лидер кгато си подлога.
  • 5 За сметка

    0 0 Отговор
    на Тръмп , който похвали Ганьо , че му дава цели 2% от своя БВП за НАТО !
  • 6 Хлъц

    5 0 Отговор
    Ще ви гледам сеира на масовите бидон- привърженици към края на следващото лято.Не си мислете, че няма да ни натрапват железария за нови милиарди.Това означава че сте елементарни наивници.Но големия муй ще го захапем всички солидарно и фили и фоби,когато ни секне доставката на тръбна газ.А тя ще се случи.Балканеца го пишете закрит! От ТП при пълен обем за нас бяха около 3,3 милиарда кубика.Другото е транзит.Милер като врътне крана на хохола през 2023 , ние буквално увисваме с примка на врат.При условие, че над 80% от производство на стоки,храни и хр.продукти са на газ, знаете къде ще отиде крайната цена- при филите и при фобите- комплект.А тръбата ще е харижем на бидончо, запомнете го! Да доставят през нея тяхната газ от гръцко.Най вероятно, със пореден десетилетен договор за концесия.Номера с Мариците,ако не ви е ясно,но в газов вариант.Робовладелеца не го интересува мнението на роба.Подхърля му парче хляб и стомна с вода- да не умре буквално, за да мкже да изкарва нови милиарди.А вие т,пни ганъовски се цепете до безкрай на фоби и фили! Цъкайте и хиляда минуси,дано ви олекне!
Новини по държави: