Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 16:47 9 601 76

Путин каза защо не е поздравил Байдън за победата

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • владимир путин-
  • победа

Путин смята, че трябва да се изчакат официалните резултати от вота

Путин каза защо не е поздравил Байдън за победата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският президент Владимир Путин разкри причината, поради която не поздрави кандидата Джо Байдън за победата в президентските избори в САЩ. Държавният глава обяви това в ефира на телевизионния канал "Россия 1".

„Тук няма скрит мотив или нищо, което би било необичайно или би могло да лежи в основата на по-нататъшното разрушаване на нашите отношения“, обясни Путин. Руският лидер смята, че „чисто формалните неща“ трябва да се правят в съответствие с установената практика и да се изхожда от правната страна на въпроса.

В същото време той отбеляза, че Русия уважава настоящия американски президент Доналд Тръмп и Джо Байдън и ще работи с всеки лидер, избран от американския народ. Но е необходимо една от партиите да признае победата на другата, или победителят се определя от крайните резултати от изборите.

Избирателната система на САЩ има проблеми, но от американския народ зависи да ги реши, добави Путин. По данни на Си Ен Ен демократът Джо Байдън печели президентските избори в САЩ със събрани 306 електорални гласа, докато републиканецът Доналд Тръмп има 232.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манги

    17 14 Отговор
    Че кой каза, че Байдън губи? СNN ли?
  • 2 Наблюдател

    74 21 Отговор
    Макар и диктатор, Путин е разумен диктатор. Този път Русия случи!

    Коментиран от #5

  • 3 един от многото

    24 19 Отговор
    Ами нали после майонезения алаброс щеше да каже , че Русия е знаела предварително кой ще е президент , защото са манипулирали или повлияли по някакъв начин на вота.
  • 4 Руския диктатор

    28 63 Отговор
    Коментира американската избирателна система. Мила майко.

    Коментиран от #10

  • 5 30 г стигат

    16 44 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Да ти отговоря от извора - заплата 30-35 хил . при рубла 1Е =30-32р. сега заплата същата ( +- 5хил. които никой не усеща) но 1Е вече е 93-95 рубли . Сякаш малко в повече идва вече на руския народ ......!!!

    Коментиран от #7, #12, #13, #35

  • 6 Снайперист

    14 12 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #15, #16

  • 7 30 г стигат

    7 21 Отговор

    До коментар #5 от "30 г стигат":

    т.е нека руския народ народ решава колко още му трябва !!!

    Коментиран от #17

  • 8 sorry dwarf

    6 14 Отговор
    но ти за пореден път сгафи, bye bye..
  • 9 София

    39 8 Отговор
    Не поздравява защото Съни Джо не е избран за президент нищо че правят всичко възможно да ни го пробутат .
  • 10 реалистъ

    48 15 Отговор

    До коментар #4 от "Руския диктатор":

    Руската избирателна система е по-демократична от американската. Факт. Провери колко пъти за президент на САЩ е назначен президент, събрал по-малко гласове.
  • 11 Stéphanie 🎲

    39 11 Отговор
    И Русия започна да взема за мезе Америка бреййй какво нещо ,каква невиждана излагация с американците .Прав е Путин 😕

    Коментиран от #21

  • 12 kkk

    44 11 Отговор

    До коментар #5 от "30 г стигат":

    Тоя твой "извор" нещо ми изглежда да е в градския кенеф... Руснаците не са цъфнали и вързали, но в последно време там имат 2 главни проблема- къде да си паркират колите и кое е по-доброто училище където да учат децата им... Толкова са го "закъсали" руснаците, че масово се строят нови къщи в предградията и се купуват НОВИ коли от магазина, та както казах твоя извор е много миризлив...

    Коментиран от #19, #72, #76

  • 13 30 г стигат

    28 8 Отговор

    До коментар #5 от "30 г стигат":

    Тук мога да спомена нещо и за пенсионерите в Москва , Подмосковието и останалия руски необятен простор . В Москва мин.пенсия 15000 с ползване на безплатен транспорт в Москва и Подмосковието и съответно газ на безценица , ток 2 пъти по нисък от нашия и същото се отнася и за горивото което по днешни цени е около 0,45Е за литър . Не така стоят нещата за останалите обаче ......
  • 14 Гойко Митич

    35 5 Отговор
    " Избирателната система на САЩ има проблеми, но от американския народ зависи да ги реши" -той директно им казва че изборите са били измамни.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 И НА МАМЕТО ТИ

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Снайперист":

    ЕДИН ДО НЕГО

    Коментиран от #22

  • 17 Де Факто

    38 12 Отговор

    До коментар #7 от "30 г стигат":

    Влез в нета и виж какви са доходите на руснаците.Виж и срещу тези доходи, какви са цените на стоките и енергоносителите.И колкото и да се хвали бай Ганьо, руснаците в пъти живеят по-добре от него.Сравни Москва със София, или с който си искаш западен град, за да разбереш какво е чистота, ред, законност и липса на лицемерие.

    Коментиран от #20, #33, #41

  • 18 И да си дойдем

    19 1 Отговор
    на думата:
    Публикувано във факти.бг: По данни на Си Ен Ен демократът Джо Байдън печели президентските избори в САЩ със събрани 306 електорални гласа.
    "Браво" Денис ! Така се пее в хор....но солист едва ли някога ще бъдеш

    Коментиран от #25

  • 19 30 г стигат

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "kkk":

    Тебе забравих да питам за градския кенеф !Няма да те обиждам защото не сме на 4 очи (само тогава обиждам ). А ако толкова си отворен да ти пратя приглашение да погледнеш от извора !Говоря сериозно , не съм пикльо които още не е скъсал 2 ризи през живота си !
  • 20 30 г стигат

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Де Факто":

    Аз не съм в нета ве брато живея в Подмосковието !Не ставай смешен !Не си длъжен да ми вярваш . Аз говоря за заплата на най обикновен служител или работник !!!!

    Коментиран от #26

  • 21 Така де!

    4 21 Отговор

    До коментар #11 от "Stéphanie 🎲":

    Всички вземат САЩ За мезе ,А се оказва че всички замезват с руската педерация!!!Санкции до откат!!как е семейството ти арабели!? Мъжът ти знае ли, че си джендър!??

    Коментиран от #24, #37

  • 22 Надупено

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "И НА МАМЕТО ТИ":

    ...........
  • 23 Коментатор

    11 26 Отговор
    "Избирателната система на САЩ има проблеми, но от американския народ зависи да ги реши." - по-арогантно и по-цинично изказване скоро Путин не беше изричал. Избирателната система на САЩ има проблеми и там президентът се сменя на 4 или 8 години, а в Русия няма никакъв проблем и руският президент е на власт колкото си иска...
  • 24 Stéphanie 🎲

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Така де!":

    към лудите и пияниците трябва да се отнасяте с хумор😅 ти си или пиян или луд повярвай ми

    Коментиран от #28, #29

  • 25 Така де!

    11 17 Отговор

    До коментар #18 от "И да си дойдем":

    А когато руски хакери избраха Тръмп за резидент, що не грухтя от кочината!??

    Коментиран от #31

  • 26 30 г стигат

    5 11 Отговор

    До коментар #20 от "30 г стигат":

    Прав си за чистота , ред , но с това не свършва света . Аз бях най големия привърженик на ТОЯ МУтин до 2014-15 година (бях на 9май с неговия лик на тениската си в Солун през 2013г . ) но сега от ИЗВОРА да ти кажа че не стоят така нещата . Не ми трябва интернат всеки ден съм в Москва .....
  • 27 Генерал от НАТО

    22 38 Отговор
    Не го е поздравил защото неговият човек нео-комунистът Тръмп, кредитен милиардер загуби изборите и защото знае, че ще стане страшно за Русия скоро! Колко страшно се пита в задачата? Толкова страшно, но не за руският народ, а за Кремъл и вярната на Кремъл армия освен ако войниците не се запасят с бели потници около кръста като иракските войници когато половин милионна десантна американска армия и половин милионна Натовска нахлуха в Ирак и иракчаните развяваха бели потници за да се предадат, а след две денонощия Ирак беше окупиран! Пo-интeрecния въпрoc e кaквo щe ocтaнe oт Руcия aкo прeди тoвa ниe cмeлитe нaтoвcки вoини ce рaзвихримe и удaримe oбгрaдeнaтa oт вcякъдe вeчe Руcия c нaд 10 000 хипeрбързи cтeлт рaкeти? Кaк щe тaнцувaт в oбятиятa ни крacиви руcкини пo мoнoкини в eднaтa ръкa и вoдкa, ceльoдкa, чeрeн хaйвeр в другaтa ръкa и кaк щe cи рaзпрeдeлим Eврoпeйcкa Руcия и бoгaтcтвaтa и мeжду нac държaвитe oт НAТO? Хвaщaм ce нa бac нa пo 1000 лв, чe нитo eднo ядрeнo oръжиe нямa дa мoжe дa изпoлзвa Руcия в тaзи eднoднeвнa кoнвeнциoнaлнa вoйнa, дoри e cъмнитeлнo, чe при изнeнaдвaщият удaр щe имe oцeлялa рaкeтa, cилoз и лeтищe нa руcкa тeритoрия oт кoeтo дa излeти нeщo пoвeчe oт гaргa… И все пак руският народ ще бъде освободен скоро от Кремъл!

    Коментиран от #40, #42, #49, #54, #65

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 тукаиматуканема

    14 5 Отговор
    Е Биден го налагат само частните медии на корпоративните олигарси, спонсорирали кампанията на Биден, меркеловците в ЕС, дето Обама и Хилъри ги подслушваха и имат компромати за тях най- вероятно, и политици които Обама издигна след " оранжеви революции".

    В САЩ има върховенство на закона, колкото и частните медии на олигарсите, клана на Килъри и Обама и меркеловците им да се опитват да се налагат над американското общество.

    Иначе частните медии в САЩ, Англия и ЕС пълнят нета и ТВ с писаниците си и алабализмите си.
    Много хора следват като зомбита частните медии, щото не знаят нито законите, нито правата си, нито къде им е " здравия разум".

    Коментиран от #32

  • 31 И да си дойдем

    14 3 Отговор

    До коментар #25 от "Така де!":

    на думата... И какви доказателства представиха демократите за намеса на руски характери? Или много шум за нищо и повод 4 години да се саботира управлението

    Коментиран от #34

  • 32 А дали

    1 7 Отговор

    До коментар #30 от "тукаиматуканема":

    Тръмпито е аут!Ама то няма друг начин !!!!Нова да не ти е булгаристанско!?? Яла МИ боко ,'оди си!
  • 33 Запознат

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "Де Факто":

    Москва не е Русия!
  • 34 Така де!

    6 9 Отговор

    До коментар #31 от "И да си дойдем":

    А добрутро!!!А какви даказателства има ,че демократите са манипулирали изборите!??трипръстова конфигурация за Тръмп ...и русофилистиците!

    Коментиран от #62

  • 35 Моцарт

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "30 г стигат":

    Не е важна само заплатата , а и покупателната способност. Защото в краварника една закуска в закусвалня излиза 42 долара , а руснака може да закусва с тия пари две седмици !
  • 36 Stéphanie 🎲

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Така де!":

    Когато ненормалните определят кои са нормални – животът става лудница. 😅Така де като теб ,ходи да си пиеш хапа

    Коментиран от #38, #57

  • 37 дон чичо

    14 4 Отговор

    До коментар #21 от "Така де!":

    То щото санкции до откат , за това 30 чужди автомобилни фирми имат по няколко завода там . Да не говорим за селскостопанската техника .

    Коментиран от #39

  • 38 Така де!

    2 8 Отговор

    До коментар #36 от "Stéphanie 🎲":

    Точно!!Що си мислиш че ти си нормален/нормална!?????Я си самоопределя мъж ли си жена ли!?????😂😂😂😂

    Коментиран от #48

  • 39 Така де!

    3 10 Отговор

    До коментар #37 от "дон чичо":

    А верно ли!??Ми що WV избягаха от кочината и предпочетоха Турция!Макар че са в рецесия!??,,,

    Коментиран от #43, #61

  • 40 Човека Коза

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал от НАТО":

    Едни и същи глупости!
  • 41 Коментатор

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Де Факто":

    Колкото и да е хубаво, само като им гледам физиономиите и как се прехласват колко са велики ми идва да хвана към летището...
  • 42 Михаела

    11 8 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал от НАТО":

    Краварите ще плашат с гол задник руснаците. Ай стига бе . Тия надувки оттатък океана отдавна разбраха че са загубили битката. Особено пък и при съюз на Русия и Китай. Направо ще влачат яко плувката. Няма кой вече да им се връзва на въдицата за коалиция за нападение на чужда държава като Афганистан ,Ирак ,Сирия ,Либия,Сърбия..........

    Коментиран от #44, #46, #51, #59

  • 43 дон чичо

    20 1 Отговор

    До коментар #39 от "Така де!":

    Фосксваген избягаха от кочината България ама в Русия продължават да работят.

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Така де!

    2 8 Отговор

    До коментар #43 от "дон чичо":

    И като ряботят ,какво! Опитват се да продават в Индия ама и там номера ни минава!!!Санкцши до откат!

    Коментиран от #50

  • 46 Коментатор

    5 7 Отговор

    До коментар #42 от "Михаела":

    Михаелче, ти била ли си някога в САЩ и в Русия...?

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 📱☎📞Карлуково

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Така де!":

    Тялото на лудия е тясно за душата му при вас е така .Имате психичен проблем ликувайте се

    Коментиран от #55

  • 49 Пунчо

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал от НАТО":

    Поздравления! Типично празноглавие на генерал от НАТО. Много добре го имитираш.
  • 50 дон чичо

    9 6 Отговор

    До коментар #45 от "Така де!":

    То па краварите се убиха да произвеждат и да купуват. За това Детроит фалира. А GM от производител номер едно в света - взе че фалира !

    Коментиран от #56

  • 51 Ти от коя пещера

    3 7 Отговор

    До коментар #42 от "Михаела":

    ИЗлЕзЕ бе ку -ку или сама не вярваш на това което си написала

    Коментиран от #53

  • 52 Михаела

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "Коментатор":

    Тамазлъчно ли ще ми вадиш ? А егенето да ти дам не искаш ли ?
  • 53 Михаела

    9 4 Отговор

    До коментар #51 от "Ти от коя пещера":

    За пещерата питай любимите си говедари дето правят любов с прасетата. Че си и плащат на всичкото отгоре.
  • 54 Само да питам

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал от НАТО":

    Инджев ,ти ли си ? Изветряла ти е кратуната от пиене.
  • 55 Така де!

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "📱☎📞Карлуково":

    Лекувайте се вие !И женското и мъжкото начало.... вместе...!И с арабчетата дето сте осиновили номера не минава !!!!
  • 56 Така де

    0 5 Отговор

    До коментар #50 от "дон чичо":

    Сигурно 6си Прав !Чудно след твоя анализ как ли янките са номер едно в света!??(???

    Коментиран от #63

  • 57 Така де!

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Stéphanie 🎲":

    Ама пак не каза мъж ли си , жена ли!??Джендър си !!!!Ха Ха!Абе как е мъжът ти !Жив и здрав да е е да те тъпче до насита!
  • 58 панагюреца

    4 10 Отговор
    Русия не е путин! Тоя може да гони щука 24 часа и след като тя се измори я хваща. Бравос!Тоя каментира американската избирателна система.А съветската- убиване на опонентите или затвор!!! сталинска или путинска, все тая.
  • 59 руски кравар

    4 9 Отговор

    До коментар #42 от "Михаела":

    Руските краваристанци са прекалено мижави джудженца във всяка една сфера ,за се налага въобще някой да се заниамва с тях.САЩ ако решат с два шамара ще ги приключат дори и без война,а само икономически
  • 60 Генерал от НАТО

    10 7 Отговор
    Забравих да добавя, че като приключим с Кремъл сте вие наред и се описват нови концлагери за неокомунисти на които би завидял дори Хитлер, и ви чака тежък каторжен труд до петото ви поколение след вас!

    Коментиран от #68

  • 61 хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Така де!":

    заводите в Калуга и Новгород си рработят...ама ти откъде да ги знаеш тия неща...
  • 62 И да си дойдем

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Така де!":

    на думата, за доказателствата. В момента те се предявяват, но съда ще потвърди или отхвърли това, което ще стане в законния срок, без празно говорене 4 години
  • 63 дон чичо

    9 2 Отговор

    До коментар #56 от "Така де":

    Номер едно са по какво краварите ? По дългове ? Верно , там нямат стигане. Държат 60% от световния дълг.
  • 64 Галя

    7 1 Отговор
    По повод защо Путин не поздравил избрания Байдън. Ами, защото е запознат с американската избирателна система. Първо това са гласове на всеки щат, които се събират, но после започват отделно гласуване между двете партии и там вече е РАЗКОВНИЧЕТО-КАК ЩЕ СЕ "РАЗБЕРАТ". Това ще стане през декври.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Муаха-ха-ха-ха...

    5 1 Отговор
    Не го поздравил защото, мисли до Коледа да превземе САЩ .
  • 67 товарищ

    1 0 Отговор
    Той е най-богатият човек на света и може да прави каквото си поиска.
  • 68 Ти по леко го

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "Генерал от НАТО":

    Раздавай " страшния"! Да не се спънеш навън.Че " Асфалтно паветна екзема" се лекува с месеци,години понякога!
  • 69 ДА ЖИВЕЕ ПУТИН

    4 2 Отговор
    САЩ ЗАМИНАВАТ В МИНАЛОТО. ..СВЕТОВНАТА СИЛА Е КИТАЙ. ....САЩ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА САМО С ВОЙНИ..ИЗМАМИ. .ГРАБЕЖИ. ...КИТАЙ ГИ РАЗБИ ИКОНОМИЧЕСКИ! !!

    Коментиран от #73, #74

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хи хи

    1 0 Отговор
    Готви се война Сащ и Китай срещу Русия и Байдън е удобен за Китай.Войната ще е на живот и смърт в крайна сметка дори може да се наложи убииството на Байгън
  • 72 Рико

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "kkk":

    Не знаех че привържениците на ККК смятат руснаците за хора.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Китайчик

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "ДА ЖИВЕЕ ПУТИН":

    Сибир е Китайски Продължаваме напред
  • 75 МУТРА ПРЕДАТЕЛ

    1 0 Отговор
    ТОЙ ПУТИН И БОЙКО НЕ Е ПОЗДРАВИЛ ЗА НИТО ЕДНА ИЗБОРНА ПОБЕДА -- ........... ПРОСТО Е ЗАБРАВИЛ МОЖЕ БИ ЕДВА ЛИ НЕ !
  • 76 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "kkk":

    Кои руснаци, московчани и петроградчани или селяните от къщите от кал и дървените дачи???
    Русия е богата но руснаците са по-бедни и от нас българите.. имат хиляди олигарси-милионери и беден и изстрадал народ!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания