Last news in Fakti

15 Декември, 2020 13:40 2 408 11

Тръмп предложил да помилва Асандж

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • джулиан асандж

Президентът поставил важно условие

Тръмп предложил да помилва Асандж - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп е предложил помилване на Джулиан Асандж, съобщи FOX News.

Представители на държавния глава са поставили важно условие. Основателят на Уикилийкс може да бъде оневинен, ако разкрие от къде е получил информация за ръководството на Демократическата партия.

Адвокатът на Асандж Дженифър Робинсън разкри, че е присъствала на срещата, на която е било направено споразумението. Предложението е било отправено от републиканеца Дейна Рорабакър.

Известно е, че той е близък до кампанията на президента. Асандж е бил уведомен, че предложението е било направено с одобрението на Доналд Тръмп.

То се представя като победа и за двете страни. Основателят на портала е издирван за разкриването на тайна информация.

Неговият адвокат даде показания в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VENOM

    18 1 Отговор
    От Уикилийкс разкриха какви са гнили краварите!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Аз40

    16 0 Отговор
    Това са добри новини. Дано се развие добре създалата се обстановка и го оставят на свобода вече.
  • 4 Жак Фреско

    11 2 Отговор
    Асанж,Сноудън и др.имат вече милиарди последователи....само галошите не виждат промяната.Науката ще прави политиците на маймунки докато системата не рухне за винаги.

    Коментиран от #10

  • 5 едни янки

    11 1 Отговор
    Демокрация на янките в действие. Искат да съдят чужд гражданин, за това, че е изнесъл мръсните тайни на политиката им. Като например подслушване на чужди държавни ръководители включително и на съюзнически страни. Или жестокостите и абсолютната гавра със заловени техни противници в Ирак. И разбира се марионетките в Англия ще го предадат. Те нямат думата. В "демократичния" свят на янките те са богоизбрани и никой не може да им възразява. Каквото и да правят.

    Коментиран от #11

  • 6 Ай стига бе

    14 1 Отговор
    Егати и американското лицемерие...какво престъпление е направил Асандж? Че е извадил престъпленията на САЩ които са правили по целият свят...? Това е журналист на свободна практика-и това му е работата-за което получи подкрепа от света!!! А точно САЩ които уж били демократични стожери в момента са по долни и от СКорея-факт...

    Коментиран от #7, #9

  • 7 За протокола

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    С. Корея какво е причинила на света?
  • 8 Рошко

    2 3 Отговор
    Да го пратят в Русия, путин знае най добре
  • 9 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    .....даже е било ЗАКОННО!!!!Защото е използвал ПРАВОТО!!!!на ,,,НАДУВАЩИЯТ СВИРКАТА,,,!!!!интересно е ,който разкрие злоупотреби от ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ!!!получава ПРАВО НА ЗАЩИТА!!!!И ПРАВО НА ОГЛАСЯВАНЕ!!!!!....Е,това бе в ДЕМОКРАТИЧНА Америка!!!!...но доста се учудих.../Грег Паласт/
  • 10 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жак Фреско":

    ,,,затова тикнаха НАУКАТА В ЧАСТНИ РЪЦЕ!!!!!!!Чудесна мисъл си изразил..ТЯ Е ЗАПЛАХА!!!!!
  • 11 Румяна

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "едни янки":

    Прав сте!Само за марионетките не съм съгласна.САЩ са основани като колония и протеже на Велика Британия.От тях по- големи владетели и колониалисти са само недерландците.Сноудън не го предадоха и този няма да отиде в САЩ.Но времето е доста гадно и дано оживее момчето , докато великите се надцакват.
Новини по държави: