Last news in Fakti

24 Януари, 2021 12:44 8 925 86

Другари, това с Навални се случва по план

  • алексей навални-
  • навални-
  • план-
  • владимир путин-
  • русия-
  • протести

Огромната машина на системата играе по свирката на малкия човек. Досега беше обратното.

Другари, това с Навални се случва по план - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Другари, някои от вас бяха наистина учудени, когато Навални бе задържан на летище „Шереметиево“ и отведен в полицейски бус. Уверявам ви: за самия него това не беше сюрприз. Федералната служба за изтърпяване на наказанията (ФСИН) беше го предупредила, че ще се случи точно това. И те не можеха да не го арестуват.

Конят в шаха не се движи по този начин. Навални, разбира се, прекрасно е знаел това. Той се върна в Русия, не за да се прибере в къщи. Полетът към Москва бе просто първата крачка от новия Комплексен план. План, добре обмислен от хора, които отлично знаят как работи руската система и предсказват нейните действия на сто процента.

Навални си дойде и това бе първата крачка от плана. Прибраха го за 30 денонощия – ответната реакция, изчислена и очаквана. Втората крачка видяхме на следващия ден: предварително заснет филм за двореца на Путин. Главната цел на видеото бе да изнерви до крайност системата. И системата зацикли – и досега няма адекватен отговор. Тя пропусна този ход.

Навални е зад решетките. Дори да искат, в момента не могат да го отровят. И кръгът около Навални прави третата крачка от Комплексния план: чрез мрежата организира митинг. Призивите са предимно към младите хора, дори към тийнейджърите. Не знам как точно го правят, но точно това се случва. Може би ако попитате своите деца или внуци – ще ви обяснят. Навални и митинг – това е неговата сила, кислородът му. Вече става ясно, че митингът ще бъде детски по някакъв начин. Но системата ще реагира като към възрастни, което е отчетено много точно от Комплексния план. Ще ударят децата и младежите. Цялата ярост и злоба заради филма за двореца, ще се стоварят върху тях.

Тогава идва ред на следващата крачка от плана, която трябва да направи зрялото население, което със сигурност ще е потресено от разправата на омоновците с тийнеджърите. Възрастните ще трябва да се събудят и да свършат своята работа. Децата са само за загрявка. Всичко това е много тъжно, честно казано. Затова дори не искам да гадая, какви крачки са предвидени още от този план. За мен обаче няма никакво съмнение, че ситуацията е режисирана предварително. И се развива точно по сценария на Навални, а не на Кремъл. Огромната машина на системата играе по свирката на малкия човек. Досега беше обратното.

Юлия Калинина, Московский комсомолец


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    170 128 Отговор
    До 1989 г. българските ВВС получават 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s - всичко 460 машини. Цялата тази внушителна армада е унищожена с един замах, отиват за скрап 400 бойни самолета, закрити са 9 авиобази. Днес България има петнадесетина що-годе способни да летят самолета.

    Коментиран от #14, #18

  • 2 Васил

    89 11 Отговор
    Стига с този КОЛЯНОВ ВАЛ
  • 3 Жоро

    193 124 Отговор
    Според закона е престъпник да си търпи наказанието.
  • 4 Софиянец

    255 166 Отговор
    А добър ден, навални е изключително умен, споменах в коментарите когато го прибраха, че всичко е добре и предварително обмислено. Ватниците имаха само един полезен ход - да не му обръщат внимание и те сбъркаха. Последиците ще ги видите скоро!!

    Коментиран от #73

  • 5 Сергей

    261 228 Отговор
    А дано да е план, че най-накрая оялото се джу.дже да му бият шута. Време е Русия да се развива като нормална държава с истинска икономика. Не само крадци и мафиоти да държат кормилото!

    Коментиран от #15

  • 6 Тоя беше казал че няма да се трови

    156 128 Отговор
    Да вземе да се обеси в килията и да закриваме темата
  • 7 Ано

    251 186 Отговор
    План, не план, народа обича Навални...толкоз

    Коментиран от #27, #72

  • 8 Шпек

    175 125 Отговор
    Навалчик е осъден за измама в особено големи размери.Какво неясно има в това?

    Коментиран от #47

  • 9 Мария Ненова

    229 197 Отговор
    Човекът има чар, излъчва сила и смелост. Браво на Навални!!

    Коментиран от #19, #31

  • 10 Диверсант

    123 114 Отговор
    Схемата беше отработена в Либия. Народен бунт. За разлика от Либия обаче Русия е клецана през 1918 година по тая схема. Когато комунистите казват ЩЕ ВЗЕМЕМ БОГАТСТВОТО НА БОГАТИТЕ И ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕТЕ БОГАТИ... Вовата го знае най добре, а тия къде са решили да будят мечката посред зима зор ще видят
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 К 1929

    106 20 Отговор
    ГРЕШКАТА НА МОСКВА Е ,ЧЕ ИЗОБЩО ГО ПУСКАТ В РУСИЯ. ЛИШАВАШ ГО ОТ ГРАЖДАНСТВО И ЗАБРАНА ДА ВЛИЗА В РУСИЯ ПОНЕ 10 Г.

    Коментиран от #52

  • 13 колко

    140 113 Отговор
    и да ве е яд,втори Горбачов няма да има ....мачкай краварите Путя.
  • 14 ТтТ

    28 123 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Пропагандата, търси идиотски оправдания!
    Виждате ли колко са жалки Кремалци, сами си влизат в капана! Навални показва храброст, дава пример на депресирания руснск!
  • 15 The Pest

    118 105 Отговор

    До коментар #5 от "Сергей":

    В момента няма начин някой да бие шута на Путин . И това ще е така още дълго време
  • 16 мда

    69 11 Отговор
    Точно така е. Според мен обаче тия дето са направили плана са малко боза работа и имат слаби места, не защото не са си довършили плана, а защото толкова си могат. Просто техния капацитет е ограничен до една област.. Та със сигурност тези слаби места ще бъдат оползотворени правилно, щото не са само тия, дето могат да си правят планове... Ще бъде интересно да се гледа шоуто.
  • 17 Гого

    204 115 Отговор
    Путин бая го подцени. Сега ще сърба попарата!
  • 18 Пламен

    176 56 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Не разбрах, днес кой ще напада тази територия? Кой иска да ни храни утре? Кажи, важно е! За какво са ти тези самолети? То падна два дни дъжд и два дни сняг, и матира страната... Кви самолети, какви пет лева?!

    Коментиран от #28, #34, #80

  • 19 Stéphanie 🎲

    12 59 Отговор

    До коментар #9 от "Мария Ненова":

    Ха дано ама там е Русия 😕 хората ги е страх,едно време как е било и при Тото колко хора са били убити и в затвора ?Трябва и полицията заедно с хората там да се вдигнат и Путя да си получи това което заслужава .В цял свят хората трябва да се вдигнат срещу корупцията.Не може шепа хора да са добре за
    Сметка на милионите хората които живеят в глад и мизерия не е само в Русия

  • 20 На Путин кучето

    101 139 Отговор
    Много скърцате бе,тролейчета от фирма"Сорос",всеки божи ден чакате Русия да рухне,ма нещо не ви се получават молитвите.Много здраве на Боко,откак ме подари на Стопанина,живот си живея,бау бау..
  • 21 БАЙ Х@Й‼

    21 4 Отговор
    Нещо за Мария Певчих аз ли да напиша или ще потърсите ?

    Коментиран от #30, #51

  • 22 Адвокат

    107 138 Отговор
    Нищо няма да излезе с тоя Навални. Ще си излежи присъдата и ще излезе. Протести има навсякъде по света. Русия е могъща държава, с такива провокации не може да се разклати. Това са ходове с цел да се раздвижи соросоидната шайка по света, че се готви рефинансиране.

    Коментиран от #76

  • 23 Lelja ti

    8 31 Отговор
    Дедо Трамп е виновен.
  • 24 пешо

    74 13 Отговор
    навални и господарите му , знаеха много добре какво ще се случи , те и това искаха , след това нададаха вой до небесата , но никой не го интерсува за тая подлога навални .
  • 25 Радев

    22 24 Отговор
    Ест человек , ест проблем,нет человек нет проблем!
  • 26 Драга Юлия

    57 10 Отговор
    това се случва по сценарий ама сценарият не е на Навални.
    Ако си мислиш че на американците им пука дали има демокрация в Русия виж другите държави където са се намесвали.
    Виж Украйна че ти е наблизо.
    Ако (хипотетично) Навални дойде на власт, след 15 минути от американското посолство ще му назначат правителство, с най-добрите министри за който САЩ може да мечтае.
  • 27 пешо

    10 16 Отговор

    До коментар #7 от "Ано":

    кой народ бе боклук .
  • 28 Читател

    33 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Кой го интересува населението, важна е територията като военна база!
  • 29 Владо

    166 81 Отговор
    Време е САЩ да търсят разплата, за недоразумението Тръмп, което Русия им причини с измамите си във Фейсбук. Не са забравили, сега ще му го върнат тъпкано на Путя! Путинофили гответе се за погром ...
  • 30 мхм

    15 25 Отговор

    До коментар #21 от "БАЙ Х@Й‼":

    Даа, тази дашна мома определено е интересна и е наясно с нещата...

    Коментиран от #42

  • 31 Миседниш накура

    36 7 Отговор

    До коментар #9 от "Мария Ненова":

    И твоя чар ако е като неговия ще си ходиш стара мома...този престъпник трябва да е за дълго в затвора.там е мястото на всички подлоги независимо в коя част на света са
  • 32 Обаче плана няма да сработи

    58 27 Отговор
    Вова не е вчерашен. Руският народ също.
  • 33 Импийчмънт

    23 52 Отговор
    Каквото повикали, такова се и обадило...В Кремъл и Путин потриваха доволно ръце и много искаха и си мечтаеха чрез Тръмп в САЩ да стане разделение и гражданска война за да започне разпадането им, дори провокираха няколко хибридни атаки, но сега бумеранга се връща обратно към тях с още по тежка сила и скоро ще бъдем свидетели как ще започнат повсеместни едноцветни руски революции и гладни "майдани" с искания за президентски ИМПИЙЧМЪНТ...!!!

    Коментиран от #35

  • 34 барчо

    27 24 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Никой няма да те храни, бъди сигурен. Ще ти оставят демократичен избор в няколко варианта и всички с летален край. Избора на преждевременната смърт ще е твой. 1. Смърт по болест 2. Гладна смърт 3. Разновидностите на самоубийство 4. Лека наркотична смърт. Както виждаш демокрацията е в ход. Не казано, че нямаш избор. На никого не сме нужни и няма да ни изхранват. Цялата територия ще бъде изкупена: Държавната за без пари, а частната за малко пари.
  • 35 ехх

    19 4 Отговор

    До коментар #33 от "Импийчмънт":

    Много на дребно мислиш. Цялата картинка не е само тази част, която ти показват режисьорите.
  • 36 Бесен Язовец

    49 25 Отговор
    Руснаците не са вчерашни бее и изобщо не са изненадано плана на соросите отново претърпя крах продажника обаче ще плаща сега!
  • 37 барчо

    48 19 Отговор
    Отново статия нямаща нищо общо с истината. Всички знаеха, че Наглито ще бъде арестуван, не заради политическите си възгледи, а защото е откраднал парични суми в големи размери. Арестуват го за криминално престъпление. Това пояснете. Защо бива арестуван, а не само факта, че е арестуван. Навремето легендата Пол Маккартни беше арестуван през 1980 г на летището в Токио за притежание на марихуана за лично ползване и лежи 10 дни в затвора, а не за песните, които изпълнява.

    Коментиран от #39

  • 38 Психиатъра

    42 33 Отговор
    Колко умни на сороснята плана, системата зациклила, сега ще зацикли в Сибир шпионина клеветник вие да видите.
  • 39 РадоРадев

    166 57 Отговор

    До коментар #37 от "барчо":

    И кой го твърди? Властта на Путин, който има интерес Навални да е далеч от политиката. Аре бегай с твоите нула аргументи ...да не гледам колко пари окрадаха приятелите на путя досега от Русия, че ще припаднем ...

    Коментиран от #67

  • 40 Професора

    7 1 Отговор
    От Фрог много бавно стоплят май те са зацикли!
  • 41 ФАКТ

    24 6 Отговор
    СЛЕД РАЗВАЛА НА СЪЮЗА СВЕТЪТ СЕ РАЗВАЛИ.ФАКТ .СЛЕД РАЗВАЛА НА РОСИЯ ПЛАНЕТАТА ЩЕ СЕ ИЗПЕПЕЛИ.АЛЧНИТЕ МУТАНТИ СЕ РАДВАТ.
  • 42 БАЙ Х@Й‼

    27 1 Отговор

    До коментар #30 от "мхм":

    Тия двадесет минуса едва ли са от хора които са прочели, че тя е дошла от Великобритания, че е живяла с Навални в една стая в хотела , че не пътува с него в самолета при инцидента, но е в самолета с който лети за Германия , че в момент е някъде* !
  • 43 да питам

    8 0 Отговор
    Фрогнюз ??! А стига бе !!!
  • 44 12345

    45 7 Отговор
    Не става ясно за какъв план иде реч.Навални е наркоман, на антидепресанти, алкохолик и предател.Няма план.Ще лежи /то и Бойко М. Борисов трябва да лежи за предателствата си към българския народ/ или ще работи за да изплати откраднатите някалко стотин милиона пари/Б.Борисов има за заработва в СЦЗ за парите и златните кюлчета в чекмеджето, къща и магазин в Барселона и др далавери/.Русия има съд и прокуратура.В сащ няма нито едното ,нито другото.Когато плашиш Империя ,като Русия/България е била също Империя ,но къде е сега/ и Вл. Путин трябва наистина да си неадекватен.А сащ са повече от неадекватни.ЕС,ЕП, ЕК с другарката фон дер Лайен също не мислят.Другите страни ,като Франция,Италия,Испания,Скандинавските страни не взимат отношение по предателя Навални.Израел мълчи/Навални нали е евреин/,Арабските държави също.Единствено България се изказва,от името на другия предател Б. Борисов.Не е ли пошло да слугуваш на пропадналите сащ.Мислете,като българи,с 1400 г. История.

    Коментиран от #45

  • 45 Галин

    148 51 Отговор

    До коментар #44 от "12345":

    Еми не, наркоман и алкохолик си ти, приятел. А предател, определно не е, върна се и с народа си.
    вземи се спри с парцуцата, че не ти върви политиката ...

    Коментиран от #54

  • 46 IYI

    48 6 Отговор
    Навални е поредната пионка на Запада, използвана от юдео-м@$оните, да подчинят Русия. Кой влезе в екипа на бай Дън? Отявлени русофоби. Контролирани размирици в Русия, активни действия в Прибалтика, Украйна, Закавказието и особено Беларус. Поредното дразнене на руската мечка може да се окаже последно за ф@шо-джендърите.....

    Коментиран от #53

  • 47 Майстор Цветко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Шпек":

    И крив шпек не става от тебе ..
  • 48 Седесарят..

    41 8 Отговор
    Скапаният троцкист,веднага в затвора,доживот .на хляб,сол,вода...Мошенник,забърква държавата в международни скандали..тровен,трепан и недоубит..Бутафория..хохълска..Не ме занимавайте с Навални.Имам си работа.Първо, България.!!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 В.В.П.

    32 6 Отговор
    Два гумени куршума ,по капитолийски,,,и няма проблем..В САЩ ,щяха да го гръмнат ,преди 5 г .Льонката...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Геша

    7 38 Отговор

    До коментар #46 от "IYI":

    От руската мечка е останала само главата, надолу всичко е оглозгано от твоите прехвалени путин-мафиоти. Ти панимаеш?
  • 54 ами не

    28 6 Отговор

    До коментар #45 от "Галин":

    О, моля ти се! Навални е просто едно заблудено пиянде! В очите му се вижда противоречието между подсъзнателната паника, която изпитва, защото в подсъзнанието си е сглобил картинката, и заблудите на съзнателно ниво, с които е обработен много добре така, че да действа както некои искат... А такава обработка най-ефективно се прави чрез близки женици.. И смятай, че не само госпоицата Певчих, а и жена му е в кюпа. Абе yмрела работа. Нема шанс тоя човек, ще бъде пожертван за по-голяма кауза, пък нататък кой както си изиграе картите.

    Коментиран от #57

  • 55 Дедо

    26 2 Отговор
    Ото фон Бисмарк канцлер на Германия в младостта си е бил посланник в Русия и е казал следното. Никога не воювайте с Русия.На всяка военна хитрост те ще отвърнат с невероятна военна глупост която ще разбие всеки план.Русия може да бъде разбита само отвътре. Ще видим плановете до какво ще доведат,но тези които ги мислят обикновено започва война.
  • 56 Рап

    5 38 Отговор
    Какво безсилие тресе Кремъл та излизат подобни статии! Навални е умен мъж,но чак пък толкова? Руските власти съвсем изтрещяха,но това винаги се случва в една тоталитарна държава с мизерен цар,който се тресе от страх и възмездие!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 стоян георгиев

    8 20 Отговор
    така е дрогари,навални е мазохист решил да влезе доброволно в путиновия затвор,а двореца на путин е анимация измислена от сорое си геитс за да опорочат живия бог на земята щото са фашисти,евреи,сатанисти ,рептили и т.н.та пребитите млади хора са подведени точно като тия дето навремето ги растрелваха комунягите щото искали да живеят извън комунистическия раи.на ватника тия статии са като балсам за полирания му мозък!
  • 59 БАЙ Х@Й‼

    15 0 Отговор

    До коментар #51 от "БАЙ Х@ЙМАНЕ ,":

    Попрочел съм това онова и за тях. Тук темата е за Навални. Ако искаш може да сравниш френският и английския кралски дворове с този на царска Русия !
  • 60 БАЙ Х@Й‼

    18 3 Отговор

    До коментар #51 от "БАЙ Х@ЙМАНЕ ,":

    Може да стане дума и за Милошевич или Чавес! И за Танов и Михов ! Може да коментираме Георги Марков ( автор в " На всеки километър" , избягал от БГ , има писма с желание да се върне и хоп ...) ! Може и Скрипал ( версията с опита му да се върне в Русия и действията на МИ6)!
  • 61 БАЙ Х@Й‼

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "БАЙ Х@ЙМАНЕ ,":

    Чукча само пише, чукча не чете!
  • 62 Николай Георгиев

    21 4 Отговор
    Не се напрягайте бе хора,тя работата е опечена от много по умни от вас.Каквото е писано ще стане.
    Само да не му писне на Путин,че лошо ще стане.
  • 63 не бързайте

    13 6 Отговор
    А какво ще стане, като намерят навални разпран, авсичко излезе на запис, как затворнсици са се добрали до него убивайки надзирател, и са го изкормили жив!

    Коментиран от #64

  • 64 Генко

    5 23 Отговор

    До коментар #63 от "не бързайте":

    Нали това се случи с Немцов и оттогава се появи Навални всъщност. След Навални ще има нов, никога няма да спрат, докато путя не избие целия си народ. Това прави подивелия сталинист!

    Коментиран от #68

  • 65 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 4 Отговор
    Опростачване, типично по руски, на темата НАВАЛНИ...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 барчо

    19 4 Отговор

    До коментар #39 от "РадоРадев":

    Фактите го твърдят. Има осъдителна присъда за измами. Там също се упражнява римското право. Така или иначе най-добре се смее последния. През това време може само да лаете и да фърчът слюнки през зъбите.
  • 68 барчо

    20 3 Отговор

    До коментар #64 от "Генко":

    Путин има поддръжка от 84%, а Нагли 0.0.... и. Болшинството си е казало думата . Всичко останало е джафкане на беззъби псета!!!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Холмс

    4 6 Отговор
    боя се, че по план Навални е следващия Медведев ...
  • 72 Иян

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ано":

    И ние обичахме Кошлуков...
  • 73 Сети

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Софиянец":

    Нахални е много прост всъщност. Ще се види, ще се чуе. Никой никоха не гое троеил
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ивана

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "Адвокат":

    Абсолютно точно казано. Няма да им се получи на соросите!!!!!
  • 77 Мишо

    9 1 Отговор
    Русия скоро няма да падне, еле пък от такъв като Навални ! За него- панделата и толкоз! А на русофобите желая дълъг живот, пък дано доживеят и това !
  • 78 Жулиен Гаков

    6 1 Отговор
    За Навални ще цитирам Вапцаров: ,,разстрел и след разстрела - червей..."
  • 79 НАУМ

    5 0 Отговор
    ТОВА Е ПЛАН НЕ НА НАВАЛНИ А НА ЦРУ И САЩ.ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЛЕДНОТО,ЧЕ В ЕДНА ДАРЖАВА ВИ ТЪРСЯТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ И СТЕ ОСЪДЕ .ВИЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ ЛИ ТАМ. СПОРЕД МЕН НЕ.ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕЖИСИРАНО.СЛЕД КАТО СЕ ЗНАЯТ ,КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА. А ОТНОСНО РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ПУТИН,ЧЕ ТО НАШ Б.Б ИМА РЕЗИДЕНЦИИ ДАЖЕ И В ЧУЖБИНА.А КОЛКО НАШИ МИНИСТРИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ИМАТ И ПО-ГОЛЕМИ РЕЗИДЕНЦИИ В ЧУЖБИНА.ТОВА Е ДРУГА ТЕМА.НО Е ФАКТ.
  • 80 Donzidog

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Верно прав си!Даже си много прав!Сега ни почва и вторият щам и ни закрива!Дано при вторият щам не вали много и няма сняг щото неможем и да емигрираме.😂😂😂.
  • 81 Конник

    2 0 Отговор
    1917 гoдинa гeрмaнцитe изпрaтихa Лeнин c пaри зa дa ocлaби Руcия и дa нaпрaвят мeтeжи. И рeзултaт имaшe!!!!
    Ceгa, 21 вeк cъщoтo cтaвa: Мeркeл връшa Нaвaлни (нoв Лeнин) c прoвoкaтивни мaтeриaли и c призиви зa мeтeжи (нoвa Oктoмврийcкa ррeвoлюция) Aмa мaй нямa дa cтaнe!!!
  • 82 До пишещия

    1 0 Отговор
    Тези дето познават системата проспаха Крим.
    Дотук с твоята теза.
  • 83 Жулиен Гаков

    3 1 Отговор
    До Конника: много си прав друже! Няма да им мине номера на сащ и германия ( малка буква) този път!!!!! Путин не е Горбачов , нито Елцин! Освен това , ОМОН-ците си знаят работата и то ПЕРФЕКТНО! Няма да позволят на измисления навални ( малка буква) да бутне отново Русия в калта! На русофобите - поздрави от ПУТИН! Не им мина номера нито във Венецуела , нито в Беларус, та камо ли тук и сега !! Яли са риба и тоя път!!!
  • 84 КУРнинов

    1 2 Отговор
    Путин е ПЪТНИК тази година !
  • 85 ивелин

    3 0 Отговор
    Всеки ден във всичките медии трябва да има новини за А.Навални. Милиони хора сякаш искат да знаят съдбата му. Като започнем от Борисов,Михайлова чак до предсадателят на ЕС на Д. Борел. Всичките световни проблеми са решени особено ЕС остана само съдбата на " борецът срещу Кремъл" А.Навални да бъде решен.(Борел щял да отива в Москва във връзка с задържането А.Навални) . Когато милиони хора останаха без работа без средства за съществуване когато хиляди умират всеки ден от недостиг на ваксина когато милиони чак за ваксина, тези идиоти ги интересува съдбата на тоя пияница защото нищо по-умно не могат да измислят защото това го иска "господарят им ".
  • 86 1520

    0 0 Отговор
    този ако беше тровен щеше да е умрял той просто е продажник обслужващ чужди интереси
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания