Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 10:29 2 210 4

Пристигащите във Великобритания ще бъдат тествани два пъти за COVID-19

  • великобритания-
  • коронавирус-
  • мерки

Нови мерки на Острова

Пристигащите във Великобритания ще бъдат тествани два пъти за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Великобритания ще тества два пъти за COVID-19 всички пътници, пристигащи на нейна територия от чужбина, като мярка за контрол на разпространението на новите варианти на коронавируса, съобщи вестник "Дейли телеграф", цитиран от Ройтерс.

Правителството в Лондон преди това беше обявило въвеждане на карантинни мерки от 15 февруари за всички влизащи във Великобритания от места с висока заболеваемост от COVID-19.

Сега тестването ще включва пристигащите от всички страни, а не само тези, които пристигат от места с висока заболеваемост, съобщи "Дейли телеграф" и добави, че здравният министър Мат Ханкок ще оповести публично тези намерения през новата седмица.

Британското правителство засега не е коментирало информацията, отбелязва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    11 2 Отговор
    Докато не отчетат "положителен".
  • 2 Верно ли

    8 2 Отговор
    Викам за по-сигурно по 20 пъти да ги тестват - кво ще си играят само 2 пъти...
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    Що за човек,доброволно би дал да му бъркат до ...мозъка??това първо!Велика Британия за разлика от щабоот бг следя внимателно!Те вече имат 11милиона ваксинирани!Засега успяха да намалят заразноста на острова,над 2,5 ПЪТИ!!Имат по около 20хиляди на ден,смъртноста също я намалиха ,но е сравнително висока,за британската гордост над 1000на ден!Няколко дена Въпреки нон стоп ваксинациите са в плато...Не отиват надолу ни на горе...Очаквам там НЕЩОТО отново до мутира-заради ваксината.... и затова ги следя,а не от симпатии....
  • 4 Не могат да се оправят

    3 0 Отговор
    с Брекзита, затова ще изследват за коклюш, заушки и Ковид.