Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 16:08 3 932 44

Дворецът в Геленджик не влияе на Путин

  • геленджик-
  • дворец-
  • владимир путин

Дмитрий Песков заяви, че държавният глава се интересува от реални дела

Дворецът в Геленджик не влияе на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Рейтингът на руския държавен глава се основава на реални дела. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Говорителят отново отговори на въпроси за документалния филм, пуснат от опозицията. Филмът твърди, че руският държавен глава е собственик на дворец в курорта Геленджик.

Руският представител повтори, че твърденията във филма не са верни. Песков смята, че това няма как да има отношение към нивата на одобрение към Владимир Путин.

Повтаря се, че твърденията във филма са инсинуации. Песков смята, че на тях не трябва да се гледа сериозно.

Путин вече отхвърли твърденията за имота. Говори се, че зад двореца стоят руски предприемачи.

Различни медии обаче продължават да твърдят, че държавният глава е фигурата, която е реален собственик на имота.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    64 22 Отговор
    Враговете на Русия действат на принципа - Да трупаме лъжи срещу руснаците и да ги повтаряме сто пъти , пък все на някоя ще повярват баламите .

    Коментиран от #36, #43

  • 2 2021

    18 37 Отговор
    Този е стигнал до там , че вече сам си вярва ....
  • 3 Союз нерушимий

    22 53 Отговор
    Не влияее грънци!! На всички е ясно, че двореца е негов.

    Коментиран от #26, #42

  • 4 сила

    13 19 Отговор
    АМА ХИЧ,НИКАК ДАЖЕ....
  • 5 Надзирател

    46 16 Отговор
    Я покажете го оня Навални. Да го видим ця като нов затворник сложил ли си е татуировки по тялото, изобразяващи пирамида с око в нея и около нея да пише "Слава США" и с тъжен, мрачен поглед, не дрогиран както обикновено разбира се, просто защото в сибирския дранголник няма наркотици.....
  • 6 Кой твърди че този дворец е на Путин??

    54 14 Отговор
    Някой да показа нот акт на негово име?? Кой твърди това?? НАВАЛНИ Осъден веднъж, сега втори път, Както казваше Цветанов"с много Криминални регистрации" и"има обосновано предположение, чее криминален престъпник" "според Цветанов!!! За Навални става дума!!
  • 7 Наблюдател

    22 46 Отговор
    Дните на Путин са преброени.
  • 8 Е то вече

    54 18 Отговор
    Стига с тези глупости-видя се как този"дворец на Путин" е измама-дори герба на портите са объркали и са поставили герба на Черна Гора...А за уж сниманите вътре кадри излезна доста интересна статистика-библиотеката е снимка от Кралската Библиотека в Унгария...казиното е снимано в Макао...басейна е сниман в Хонконг...-ама май продължавате балъци да си търсите?

    Коментиран от #18, #38, #41

  • 9 ТраЛаЛа

    14 37 Отговор
    хахаха, честни избори и реален рейтинг в русия, кой ви верва ве смешници, лъжат народа и глад ......

    Коментиран от #11

  • 10 Реално

    46 12 Отговор
    Германците си признаха,че филма е правен в Лос Анжелис и после е сглобен в Германия.Демек-няма нито един реален кадър в този филм.Защо ли продължавате да търсите наивници да ви вярват??????

    Коментиран от #39

  • 11 Я па го тоя

    40 6 Отговор

    До коментар #9 от "ТраЛаЛа":

    Що бе-у САЩ-исаните дали пък изборите бяха по-честни.? Ай стига с тези НПО лозунги вече-поне малко почнете да мислите с главите си.
  • 12 Да ама Не

    41 9 Отговор
    Ама защо ли руснаците не вярват на Невални-а и след като обиди ветерана от ВСВ в руските градове изпочупиха офисите на НПО-то му-и навсякаде написаха"за Деда"!!!! Та едва ли ще повярват на Невални и за този дворец.

    Коментиран от #16

  • 13 Аз ...

    32 9 Отговор
    На соросоид вяра нямам.
  • 14 pepy

    35 24 Отговор
    Двореца на Владимир Путин е приказка от умствено изостанал индивид за умствено изостанали индивиди.
  • 15 Бесен Язовец

    37 22 Отговор
    Е сега Алексей Навални ще има на разположение 3 години да напише сборник фантастични приказки за руския президент!
  • 16 сила

    7 28 Отговор

    До коментар #12 от "Да ама Не":

    СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ ДЕД....ЧОВЕКА Е С ДЕМЕНЦИЯ И НЕ ПОМНИ КОЙ Е,А ОФИСИТЕ ГИ ПОТРОШИХА ОТ ОМОН И ФСБ

    Коментиран от #20, #40

  • 17 1234

    33 6 Отговор
    Няма дворец. С подобни номера Путин не може да бъде свален.
  • 18 Георгиев

    27 3 Отговор

    До коментар #8 от "Е то вече":

    Библиотеката е от Прага,Чехия, не Унгария. Бъди точен.
  • 19 другарят

    32 9 Отговор
    Само абсолютни дебили могат да повярват на клеветите на разни продажници като Нахални! Ало бандитите от Вашингтон! Много сте подценили руският народ бре изроди! Това не е вашето американско стадо от зомбита!
  • 20 Да ама Не

    34 5 Отговор

    До коментар #16 от "сила":

    Дядото може да е всякакъв-с дементация,паралич,глухоням или с разтройство-но Невални нямаше право да го обижда..С това той показа същноста си и хептен отврати руският народ -изгуби и малката подкрепа...-
  • 21 стоян георгиев

    11 29 Отговор
    не е двореца на путин дрогари.на готвача и треньора му по джудо е.те завалиите подобно на къщата в барселона веднага изпъчиха гърди.та в русия не се краде и всичко е цветя и рози за разлика от европа и сащ и за пореден път ви приканвам да идете малко да поработите там.даже има тук един дето познавал вече две семеиства дето отишли.та тръгваите дрогари не е страшно и тва е единствения начин за превъзпитание при вас.

    Коментиран от #25, #29

  • 22 Седесарят.

    26 10 Отговор
    Киното, може да те накара да вярваш в невероятното ..Особено Холивуд..!!.Монтажи и слепени сюжети,малко компи графики и анимация.. и много напъни..,,Това било най охраняваната зона в света,обаче Льонка,влязъл и филм снимал,,,Хаха..Мисля ,че Кемп Дейвид,е неква резиденция за Действащ президент на САЩ..Я,да видим там!!
  • 23 анонимен

    8 9 Отговор
    Хора безпартийни първи бяха на улицата преди повече от 20 години. То в България нищо не се е променило относно назначаване на работа. Бойко Борисов е тотален лъжец. Той е комунист. Защо лъже. Дядо му бил в Белене и убит. А защо от белене, антикомунисти твоите калинки униваха анти. А и бб върли комунисти са в НС герб. Хората са вбесени, бизнесмени и се ядосват. При бай тошо родителите им бкп, а децата им антикомунисти. Ако нямаш връзки умираш. Не можеш да започнеш никъде работа. Работа има, но за кои в България - турци помаци цигани и рускини. Българите умряха. Бяха, но ги няма и връзки няма. Те са някои прости но са навсякъде и кой виновен. Отговорете си.
  • 24 ЛилиПутин

    10 21 Отговор
    може да съм малък, но ми утива голям Дворец ..........
  • 25 Седесарят.

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Виж,Стоянчо,Не пращай хората насам и натам..!!.Има два начина,,,Да им купиш билет с оул инклузив,или да ги пратиш насила. С вериги ..Па и хората няма да чакат ,тебе!!..Руския специалист..

    Коментиран от #30

  • 26 Антитрол

    23 11 Отговор

    До коментар #3 от "Союз нерушимий":

    И как ти стана ясно че двореца е на Путин - специално ти го разясниха от Козяк ли?

    Освен на соросоидните тролчета на всички други е ясно че това е поредното активно мероприятие за оклепване на някой неудобен
  • 27 Анонимен

    2 16 Отговор
    Путин не го мислете. Имат в Турция позлатени замъци край Босфора, във Великобритания. Руският народ живее зле, го казва момчето. Баща му е от България, а майка му рускиня. И младежа живее в БГ. На 20 години рускините се омъжвали. Зле, мно зле, с изключение, че вуйчо му имал строителен бизнес и им давал дребни пари. По земята спяли, от далеч.. 1/1
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 стоян георгиев

    11 12 Отговор

    До коментар #25 от "Седесарят.":

    аз никого не мога да пратя дрогар,просто ви правя предложение предвид постоянните ви лъжливи твърдения.знам че няма да идете.то е ясно,предвид че самите руснаци нещат в путинландия.дори децата на елита им бягат като бесни.само че няма друг начин да обедиш един путиноид за ситуацията освен да иде там с ватенка и четворна лопата.често водя разговори с такива като теб дето ми обясняват как при путин и кадиров било супер и като ги приканя да идат натам им гледам мазните усмивчици и как разговора изведнъж приключва .та не сте толкова луди колкото се тсе правите.
  • 31 бръснат ЧЛЕН

    14 9 Отговор
    Той и кадафито така разправяше, ама знаем как завърши
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ванга

    4 13 Отговор
    Двореца е на Путин. Кат умре, Пионерски лагер с червени вратовръзки
  • 34 Ушанко

    14 11 Отговор
    Вовко е в Бункера не в двореца
  • 35 стоян

    2 7 Отговор
    Какво е това турско име на двореца на Путин -геленджик -не ги ли е срам
  • 36 Rado

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    И Бойко казва същото за Барселона. Те с Путин са велики.
  • 37 барчо

    9 1 Отговор
    В този филм само Наглонахални не е 3Д проекция. Всичко останало е точно такава и това се доказа с последващия филм за действителното състояние в което се намира тази постройка, а то е груб строеж. Ако някой не знае какво е груб строеж, това са вдигнати стени, направен покрив, в смисъл, че сградата не може да се ползва нито по предназначение, нито може да има съответните актове. С този и другия филм, както и сипаните обиди на Наглонахални в съда и извън съда особено към ветерана той се самозакла и си би шута. Наглонахални никога не е бил нито в политиката, нито политик, нито опозиционер. Той е един мошеник, който тича в грешната полоса.
  • 38 барчо

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Е то вече":

    Самото студио в Германия, което е създало 3Д анимацията и всичко останало по филма се казва "Черна гора". Незнайно защо са сложили този герб там. Има мнение, че може да е като фирмен знак или клеймо, което са забравили да махнат след като са завършили филма. На практика такава врата в тази сграда няма и няма как да има естествено какъвто и да е герб. Свидетели сме как в едни изключително скъпи холивудски филми има редица тъпи недоглеждания, въпреки че по него са работили достатъчно много специалисти и то много добре платени. Така че и тук не е изключено някой да не си е свършил работата както трябва. Но иначе филма го гледах и е много професионално направено и искам да кажа, че много хора в БГ, които са го гледали го вземат за истински. Не говорим това изобщо чия собственост е, медиите са се погрижили да го припишат на Путин.
  • 39 барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Реално":

    Не. Изцяло е направен в Германия във въпросната студия. Кинтите идват от УСАта. 300 хиляди бинки у зеуено.
  • 40 барчо

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "сила":

    Дядото е на 95 г и не е с деменция. А ти на тая възраст сигурно ще си. Говори без да се запъва и мънка, както между другото правят хора доста под тази възраст. В пълно съзнание е. Е. На тази възраст не може да се очаква да скача овчарски скок, но иначе си е ток. Дедото е изкарал цялата ВСВ на фронта и не е бил тиловашка мишка и всеки може само да завижда в какво здраве е на тази възраст след преживяванията си. Никой няма право да обижда, унижава такива хора, още повече ако е боклук като Наглонахални!!! Ако беше по онова време, жена му на Наглото щеше да му ходи на 40.
  • 41 Ебтер

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Е то вече":

    Тези ненормални и не разбраха, че Путин е герой! Първо не даде да се разпадне Русия!!! Второ-спаси европейските джендари от имигрантите!!! И така нататък! Много са заслугите пред човечеството!!! Едно от тях е...че запазва вярата на православието и исляма на правилна основа!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Алекс

    1 0 Отговор
    Пусть не изворачивается этот ворюга. Он всю страну разворовал со своими дружками евреями. Его место в тюрьме в Гааге пожизненно.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания