Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 10:44 2 839 5

Планини от сняг в Атина, транспортът блокира

  • сняг-
  • зима-
  • гърция-
  • атина

Маршрутите на метрото стигат до възлова гара и оттам пътниците в посока към летището се прехвърлят във влаковете на крайградската железопътна линия

Планини от сняг в Атина, транспортът блокира  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Проблеми в работата на обществения транспорт възникнаха в Гърция поради обилния снеговалеж в Атина, съобщава "Катимерини".

Маршрутите на цялата мрежа на електрическата железопътна линия ISAP са блокирани. Поради проблеми в крайградската мрежа са затруднени връзките от и до летището.

Маршрутите на метрото стигат до възлова гара и оттам пътниците в посока към летището се прехвърлят във влаковете на крайградската железопътна линия.

Има и сериозни проблеми в обществения транспорт, в резултат на което и автобусите, и тролейбусите не работят. В южните предградия функционират само някои автобусни линии.

Автобусите напускат депата сутринта, за да се отправят към главните пътища, но поради обилен снеговалеж и хлъзгавост им е наредено да се върнат в депата от съображения за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 QR Виза

    5 2 Отговор
    Така е като искат да въвеждат "бързи писти", природата ги пусна по пързалката !
  • 2 Ужасонн

    19 0 Отговор
    Да ви имам драсканиците...."планина от сняг", а никъде не пише колко см, метра или километра е наваляло!!! Жалкари смешни!

    Коментиран от #5

  • 3 любител

    20 2 Отговор
    какви планини от сняг бе на снимката се вижда че можеш да ходиш по джапанки как да ви вярва човек след това .лъжете повече от боко крадеца.
  • 4 Asdfg

    10 1 Отговор
    🤣🤣🤣🤣🤣 “ПЛАНИНИ ОТ СНЯГ”...Анатолийййййййййййййййй, сменяй дилъра! Спешно! Анатолиййййййййййй, защо си толкова НЕГРАМОТЕН!
  • 5 анатолиМисирков

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ужасонн":

    ми нали трябва да цъкате на тъпите ''статии''
Новини по държави: